×

GOPRO Kurulum Hikayesi

GOPRO Kurulum Hikayesi

GOPRO Kurulum Hikayesi

Kurucu: Nick Woodman

GOPRO ünlü bir teknoloji firması olarak karşımıza çıkmaktadır ve dünyanın birçok yerinde bağlantılı olduğu düzenlemeler mevcuttur. 2002 senesinde kurulumu tamamlanmıştır ve o tarihten itibaren gelişerek günümüzdeki ününe sahip olmuştur. Video düzenlemeyle alakalı olan bu isim aynı zamanda isimsiz kameraların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Kendisi bazı yazılımlar düzenleyerek bunların video ortaya çıkarma ve üzerine çalışma konusunda özellikler barındırmasını sağlıyor. Spora odaklı olan bu firma artık video düzenlemeyle alakalı bazı yenilikleri ortaya koydu. Bu anlamda bakıldığında eylem kameralarının da ortaya çıkmasını sağlayan bu firma karmayı ortaya koydu. Bu da insansız hava aracı olarak tanımlanmaktaydı ve bu şekilde piyasaya sunulmuştu.

GOPRO Kurulum Hikayesi

GOPRO kamera çeşidi geçmişte çok fazla taleple karşı karşıya kalmamıştı. Çok az kişi onu kullanıyordu ve kimsenin ilgisini çekmemişti.  Daha ilgi çekici sporları uygulayanlarda görülebilecek bir cihazdır. Ancak daha sonra herkesin kullanımına açık hale getirildi ve insanlar onu rahatlıkla kullanmaya başladı. Çünkü artık etrafımıza baktığımıza kendisine rastlamak oldukça mümkündü. Ancak geçmişte yaygın olarak kullanılmayan bu alet yalnızca belli başlı kişilerin amacına hizmet ediyordu. Çok az  kişi bu kameradan haberdar olsa da artık günlük yaşamımızda kendisine çok fazla yer verilmeye başlanmış ve insanlar onun özelliğini keşfettikçe kendisini çeşitli yerlerde kullanmak için temin etmiştir. Video kayda almak ve onları düzenlemek pek çok insan için işiyle alakalı olsa da bu durumu bir hobi haline getirenler de mevcuttur.

Bu cihaz kullanılarak 3D videoları kayıt altına almak mümkün oluyor. Aslında farklı birçok özelliğe de sahip olan bu cihaz diğer aletlerle kıyaslandığında onlardan çok daha farklı nitelikler içermektedir. Bunu kullanarak videolarınızda birtakım özellikler geliştirebiliyorsunuz hatta videolarınızın türünü değiştirmeniz bile mümkün oluyor. Kendisi sanılan gibi gereksiz ve basit bir uygulama değil oldukça farklı özellikler içeren bir kamera olarak karşımıza çıkıyor. Video kayda alan insanların vazgeçilmez cihazlarından biri olabilecek bu kamera aynı zamanda vakit kaybını da önlemektedir. Kullanımı kolaydır ve içerisinde yer alan uygulamaların işlenmesi de zorluk çıkarmamaktadır. Arka plana müzik ekleyebileceğiniz pek çok ilgi çekici özelliğin hizmete sunulduğu bu kamera sayesinde artık videoları kayda almak daha eğlenceli bir hal alıyor.

GOPRO  Kullanımı günümüze doğru oldukça yaygınlaşan bu kamera zamanla herkesin elinde olabilecek bir potansiyele sahiptir. Çünkü onun birçok işe yarar özelliğe sahip olması diğer kameralara göre daha farklı içerikleriyle zenginleşmiştir. Videolar çekerken onların derecesini 360 yapmanız mümkün oluyor ve bu sayede daha farklı videolar kayda alabiliyorsunuz. Ayrıca çok sağlam olan bu kameralar genel anlamda kullanıcısı tarafından olumlu yorumlarla karşı karşıya kalmayı başarmıştır. Bazı filmlerin çekimlerinde de yer almayı ihmal etmeyen bu kamera artık pek çok sektörde kullanılmaya başlanmış olukça değerli bir yapım oldu. Videoların havadan ortaya çıkarılmasını sağlan bu metot sayesinde artık bazı kısıtlamalar kalkacaktır.

Yorum gönder