×

LC WAİKİKİ Kurulum Hikayesi

LC WAİKİKİ

LC WAİKİKİ Kurulum Hikayesi

LC WAİKİKİ Fransız kökenli iki ortağın Fransızca arkadaşlar anlamına gelen sözcüklerin baş harfi diğeri ise ünlü plaj isminden gelmektedir. BU iki arkadaş bu markayı yaratmıştır. Artık bir Türk firması olmuştur. – Koleksiyonlarını müşterilerle buluşturmak için mağaza açımına hız vermiştir. Güç geçtikçe de mağaza sayısını artırmıştır. –

LC Waikiki 2016 Eylül tarihin de yeni bir kategoriye giriş yaptı. LCW HOME tekstil ürünlerini müşterilerle buluşturdu. 2017 yılında ise yeni ülkelerde iki mağaza birden açtı. Bu iki mağaza ile Afrika Ve Asya’ya giriş yapmış oldu. LC Waikiki görme engelli bireyler için hayatlarında koaylık sağlayacak ve dünyada ilk olan LCW Sense projesi ile tel bağımsız ödül organizasyon olma özelliğine sahip Mercury Excellence Awards tarafından 3 ödüle layık görüldü. 2020 yılında iyi giyinmek herkesin hakkı düşüncesi ile Türkiye’nin Milli elçisi olarak dünyada büyümesine devam eden LC Waikiki 1000. Mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açar.

LC WAİKİKİ

İyi giyinmenin herkesin hakkı düşüncesi ile bugün 47 ülke 1018 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşabilir modanın keyfini sunmaktadır. 2009 yılında Romanya’da başlayan yurt dışı atılımı 2023 yılına kadar Avrupa’nın üç büyük moda perakendecisi olma hedefiyle devam etmektedir.

İyi giyinmek herkesin hakkı misyonuyla hareket eden grubun temelleri 1988 yılında atılmıştır. Firma Küçük Ve Dizdar aileleri tarafından yönetilmektedir.

Başarıları

Türkiye’nin En büyük 20. Şirketi

LC Waikiki Türkiye’nin en değerli 11. Markası seçildi

Mutlu Düşler Projesine Mercury Excellence Ödülü

Tekstil Sektörüne Değer Katan Firma

En çok istihdam sağlayan şirket

Çocukların sevdiği Marka

Türkiye’nin kadın yönetici sayısı çok olan firması

Spor ve çocuk giyimde birinci marka

En büyük 34. Şirketi

Hazır giyimin lider markası

Vergi sıralamasında 25. Firma

En beğenilen birinci şirket

İlk akla gelen markalarda 6. Firma

İhracatını artıran şirketler arasında 43. Firma

En büyük 500 şirket arasında 30. Sırada

Türkiye’de kadın istihdamı sağlayan 3.şirket

Türkiye’deki 3 Türk firmasından biri

Marka algısını en çok artıran marka

Pazara yeni giren en iyi şirket

Müşteri deneyimi en iyi yöneten marka

Aşkın marka hali çocuk kategorisinde birinci

Hazır giyimde en itibarlı marka olan LC Waikiki hazır giyimde giyinmek herkesin hakkı felsefesi ile gerek ülke içinde gerek ülke dışında büyümelere devam ediyor.

Yorum gönder