×

Taç Kurulum Hikayesi

Taç

Taç Kurulum Hikayesi

Ev dekorasyon alanında sanat bakımından gönül bağı kurulmuş olan Zorlu ailesi ile Üstün kalitesi ve zengin ürün çeşitliliği ile tüketicinin ihtiyaçlarına hitap eden bir marka olmuştur.

Hikayesi ve Gelişmişliği

Yüksek beğenisini kazanmış olan ve bu ürünleri 1974 yılında Taç markası adı altında birleştirilmiştir. 1997 senesine kadar çok iç piyasada faaliyet göstermiş olan bu marka tarihte Zorlu Tekstil tesislerini devreye girmesi sebebiyle kapasitene artırmıştır, ihracatı başlamıştır.

Avrupa’nın büyük ve en son teknoloji ile çalışmış olan Entegre üretim tesisleri mevcut tüm ayrıntıları dikkat edilerek ilkesi ile Avrupa markalarına rekabet edebilme kapasitesine sahip olan bir marka olmuştur. Taç bugün yurt içinde olduğu gibi diğer bölgelerde dediği değerli sürer kaç ürünlerin üretilmiş olan testlerde kalite Standartları bakımından uluslararası kurumlar tarafından verilmiş olan fabrikalarda geçerlidir. Dünyada çok yakından takip etmiş olan Taç Blue alanda edinmiş olduğu Trend fikirlerini Türkiye pazarına ve müşteri ihtiyaçlarına göre yorumlayıp Trend ürünler tüketici ile beraber buluşturma imkânı sunar. Araştırmaları ve fuarlar sonrasında edinmiş olduğu tecrübe ile ortaya çıkmış olan temaların desem ve kumaşlarla birleşerek tasarım hikayelerini oluştururlar.

Taç

Fransa-İtalya Avrupa’nın farklı desen tasarım videolarından almış oldukları desenler ile zenginleştirip koleksiyonlarını dokuma baskı alanında tasarlanır. Üretmiş ev tekstil mağazalarını yepyeni korelasyonlar adı altında sunumu mevcuttur. Bu alanda fazla proje üretmek ve var olan projeler geliştirmek bakımından İstanbul genel merkezi ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı bir tasarım merkezi halini almıştır. 2015 senesinde yapılmış olan marka sağlığı araştırmasına göre toplamda %90 dokuzu marka bilinirliği vardır.

2017 senesinde midye dergisi tarafından yapılmış olan Türkiye’nin sevilen markası araştırmasında ev tekstil kategorisine taş Türkiye’nin marka seçilmiştir. Daha aynı sene içerisinde Türkiye’nin süper markaların belirlenmiş olduğu Superbrands 2017’de Taç Türkiye’nin süper markası olarak görülmüştür. Bu başarının altında ürün kalitesi ulaşılabilirlik ve satış kolaylı gibi şeyler yer alabilir. Markalar dünyadaki değişimlere uyum sağlamış oldukları ile teknoloji takip etmiş olmaları sürece varlıkların oluşturulabilir.

Taç kullanmış olduğu teknoloji ile üretmiş olduğu ürünler sektörün gerekliliğini yerine getirebilecek kapasitededir. Ürünlerin bir yanı Türk kültürünü yansıtmış olması diğer bir yandan Konfor ve rahatlığın ön planda olması Taç’ın kullanılabilir kapasitesini artırmasının sebebiyet göstermiş olabilir. Fabrika ve pazarlama alanında görev alan 100’ü Aşkın ar-ge ve ür-ge Ekibi son teknolojiyi kullanarak yeni özelliklere sahip ve desenler ve kumaşlar üretim aşamasında çalışmalarını sürdürüyor olabilir.

Yorum gönder