×

Büyük Markaların İlginç 1 Nisan Şakaları

Büyük Markaların İlginç 1 Nisan Şakaları

Büyük Markaların İlginç 1 Nisan Şakaları

Tüm dünya tarafından kabul edilen 1 Nisan Şaka Günü birçok şirket için mükemmel bir reklam fırsatı sunuyor. Akıl dolu bir şaka insanlar tarafından o markanın  uzun yıllar hatırlamasına neden olabilir. Şaka gününü verimli geçirebilen bir marka tüm yıl boyunca bunun ekmeğini yiyebilir. Fakat şakanın dozunu kaçırmak bir markanın çöküşünü hızlandırabilir.  O halde şimdi hayatımızda bulunan bazı markaların şakalarına bakalım.

Honda

Honda 1 Nisan günü ruh halinize göre size cevap verebilen bir korna videosu yayınladı. Aracınızla seyahat halindeyken sinirlendiğinizde kornanızın sesi sert ve güçlü çıkıyordu. Eğer utandığınız bir durumdaysanız kornanızın sesi daha sakin ve yumuşak çıkıyordu.

Büyük Markaların İlginç 1 Nisan Şakaları

Burger King

Burger King firması 1 Nisan günü insanların en sevdiği menü olan Whooper burgerini diş macunu olarak yayınladı. İnsanlar Whooper Burger diş macununu kullanırsa ağzında sanki Whooper menü tadını alacaktı. Hatta şakanın ilerleyen dakikalarında insanların ağzında resmen hamburger vardı.

Pizza Pizza

Pizza pizza firması 1 Nisan günü güldürmeyi başardı. Sosyal medya hesaplarından basit bir dilim pizza yayınladı. Pizza dilimi fotoğrafının bir bölümüne ise nimetle şaka olmaz açıklamasını ekledi.

Maradona Şakası

Izvestia Gazetesi 1 Nisan günü birçok insanı gafil avlamayı başardı. Maradona gibi bir futbol efsanesinin yıkılmış olan Sovyetler birliğine katıldığını söyledi. Bazı insanlar Maradona’nın futbolu bıraktığını ve Sovyetlerin dağıldığını unutup haberi başkalarına duyurmaya çalıştı.

Dikkat Bomba

Bell Aerospace şirketi bir savaş ucağını test etme gününü 1 Nisan olarak belirledi. Mühendisleri ve meraklı halkın üzerinde gösteri yaparken pilot yer yüzüne  bomba atıyorum diye telsiz konuşması yayınladı ve yere futbol topu attı. İnsanların üzerine doğru bir cisim geldiği netleşince insanlar kaçışmaya başladı.  Kaçışma son bulunca herhangi bir bombanın patlama sesi yükselmedi ve ortada sadece futbol topu vardı.

Cay Posasıyla Çalışan Mini Cooper T

Mini Cooper 1 Nisan günü yeni bir Mini Cooper ürettiklerini duyurdu. Mini Cooper sevenler hemen açıklamaya dikkat verdiğinde ise Mini Cooper’ın T modelinin artık çayla çalışabileceğini söylediler. Mini Cooper T 1 demlik çayla toplamda 60 kilometre yapabilecekti. Eğer şaka olmasaydı Türkiye’de en çok tercih edilen arabalar arasında olabilirdi.

İnsansız Pizza Dağıtım Aracı

Dominos Pizza, 1 Nisan günü artık kuryelerin insansız olduklarını söyledi. İnsanlar bu haber karşısında gülmeye başladı. Fakat Dominos Pizza insansız aracı tanıtınca insanların dikkati o tarafa kaydı. İnsansız pizza dağıtım aracı pizzanızı kapıya getiriyor, telefonunuzu çaldırabiliyordu.

Telefonu Elde Tutmaya Son

T-Mobile şirketi 1 Nisan günü tüm insanlara telefonlarını ellerinde tutmadan kullanabileceklerini söyledi.  Binge On Up isimli yeni icat her ortamda size kesintisiz video izleme imkanı sunabiliyor.  Bu icat sayesinde ellerinizi özgür bir şekilde hareket edebileceksiniz.

Yorum gönder