×

Civil

Civil

Civil

Civil firması, bir çocuk dünyası kurmak için piyasaya çıktı.  İlk olarak İstanbul Kartal civarında 14 yaşına kadar olan çocukların giyim ve iç çamaşır ihtiyaçlarını gidermek için kuruldu. Daha sonra çocuk tekstil ürünlerini perakende satan bir mağaza konseptine büründü.  Market ya da toptan tekstil ürünleri satan bir market havasına görülen Civil, son yıllarda büyük bir satış geliri yakaladı. Ürünleri ekonomik, kaliteli ve sağlıklı olduğu için her aile için büyük bir fırsat olarak görüldü.  Kuruluşundan çok kısa bir süre içerisinde büyük bir yayılım gösterdi. Daha sonra şube sayısını 70 çıkardı. Zamanla yurt dışına açılma kararı aldı ve 4 mağaza ile ilk adımlarını attı. Şuanda Civil’de toplamda 2000’e yakın insan çalışıyor.

Civil

Civil’in Gelişimi

kendi üreticilerinden aldığı özgün ürünleri mağazalarında satışa sunabiliyor.  Toplamda Civil’in piyasada 42.000’e yakın ürünü bulunuyor. Her gün bu sayıyı biraz daha arttırarak sadık müşterilerinin memnuniyetini arttırmaya çalışıyorlar.

Anne ve çocukların her haline uygun ürünler üretmeye özen gösteriyorlar. Hamile, hastane ortamı ve 14 yaşına kadar ihtiyaç duyabileceği tüm tekstil ürünlerini Civil mağazasında bulabilirsiniz. Civil son zamanlarda ürün yelpazesine çocuklara özgü beslenme aletleri, taşıma araçları ve gıda ürünlerini mağazalarında bulundurmaya başladı.  Bir Civil mağazasında istediğiniz ürünü bulamadıysanız, internet üzerinde sipariş verebilirsiniz. Sipariş verdikten sonra ürünü deneyebilir beğenmediğiniz takdirde ürün iadesi ve değişimini sağlayabiliyorsunuz.  Herhangi bir hizmet bedeli ödemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Civil’in internet sitesinden istediğiniz ürünü herhangi bir şehire getirttirebilirsiniz.  Türkiye tekstil üretici firmalar arasında büyük bir yere sahip olan Civil, hem kaliteli hem indirimli sloganıyla müşterilerini memnun edebiliyor.  Birçok turist Civil markasını çok beğeniyor ve ülke ziyaretinde yüklü alışveriş yapabiliyor.  Civil’in çocuk dünyası her zaman yeni ürünler ve müşteri memnuniyeti ile hizmet vermeye çalışıyor. Civil’in ürünleri çocuklarınızın sağlığını etkileyebilecek hiçbir ürünü mağazasında bulundurmuyor.

Civil Firmasının Değerleri

  1. Çevreyi korumak
  2. Kaliteli hizmet sunmak
  3. Gelişim odaklı olmak
  4. Dürüst olmak
  5. Hoşgörülü olmak
  6. Güler yüzlü olmak
  7. Değer katmak
  8. Sonuç odaklı olmak

Yorum gönder