×

Defacto Kuruluş Hikayesi

Defacto

Defacto Kuruluş Hikayesi

Defacto giyim mağazaları ilk olarak 2003 yılında hayatımıza girdi.  2004 yılında tamamen hizmet veren bir hale dönüştü.  Her zaman kalite, memnuniyet ve başarı gibi kavramları benimseyerek çalıştılar. Defacto’nun belirli bir müşteri kitlesine ve belirli bir seviyeye ulaşmayı başarabildi.  Türkiye’de 330’u geçkin mağazaya sahiptir.   Yapılan araştırmalar ve saha çalışmalarına göre Defacto, 2013 yılının en büyük markası olabildi. Günümüzde Defacto, Türkiye’nin 15. Büyük firması olarak aramızda bulunuyor.

Defacto Hakkında

Defacto’nun çalışanları ve üretici iş arkadaşlarının en büyük hedefi insanların kullanabileceği ürünleri üretmektir. Piyasada çok uzun bir yıldır var olmayan Defacto, benimsemiş olduğu anlayış nedeniyle büyük bir kitleye hitap edebiliyor.  Gelişen, değişen ve ürün yelpazesinde her zaman değişikliliğe giden Defacto’nun günümüzde büyük bir firma olarak anılabiliyor.  Yakaladığı müşteri memnuniyeti yurt dışına açılma konusunda büyük bir destek sağladı.  Günden güne müşterisini arttıran Defacto’nun yurt dışında da gelişen bir marka olmaya devam ediyor. İnsanların yaşam standartlarına, kültürlerine göre tasarımlar yapıyor. Faaliyet verdiği her ülkeye özgü ar- ge ve halkla ilişkiler çalışmaları sayesinde birçok müşteriye ulaşabiliyorlar.

Defacto

Defacto’nun Mağaza Açtığı Ülkeler

Defacto’nun toplamda 436 mağazasıyla hizmet veriyor.  Türkiye’nin ikinci giyim mağazası olarak hizmet veren Defacto yurt dışında da büyük rağbet görüyor. Defacto’nun hizmet verdiği ülkeler:

  1. Kazakistan
  2. Ukrayna
  3. Irak
  4. Cezayir
  5. Malezya
  6. Afganistan
  7. Umman
  8. Rusya
  9. Mısır
  10. Belarus
  11. Ürdün
  12. Beyaz Rusya
  13. Sırbistan
  14. Moldova
  15. Lübnan
  16. Fas
  17. Filistin
  18. Bosna Hersek
  19. Fas
  20. Azerbaycan
  21. Kosova
  22. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
  23. Arnavutluk
  24. Gürcistan
  25. Tunus

Yorum gönder