×

Çocuğum için Birikim Hesabı Nasıl Açabilirim?

çocuğum için birikim hesabı

Çocuğum için Birikim Hesabı Nasıl Açabilirim?

Çocuklar için birikim hesabı açılması, çocukların geleceklerinin ekonomik anlamda güvence altına alınmasını mümkün kıldığı için çok önemlidir. Birçok insan, çocuğum için birikim hesabı konusunda çeşitli araştırmalar yapmakta ve hangi bankaların çocuklar için birikim hesapları sunduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Peki çocuklar için hangi bankalar birikim hesabı sunmaktadır? Birikim hesabı açmak isteyen ebeveynlerin dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir?

çocuğum için birikim hesabı

Çocuklar için Açılacak Birikim Hesapları için Bilinmesi Gerekenler

Birçok ebeveyn, çocuklarının geleceklerini güvence altına almak için çeşitli birikim yöntemleri üzerinden para biriktirmektedir. Bilindiği üzere günümüz koşulları içerisinde çocukların geleceklerinin garanti altına alınması oldukça önemlidir. Ekonomik sorunlardan çocukların etkilenmemesi adına farklı birikim yöntemleri bulunmakta olup bu yöntemlerin her biri, uzun vadede profesyonel bir şekilde para biriktirmeyi olanaklı hale getirmektedir.

Çocuklar için birikim yapılmasını mümkün kılan yöntemlerden bazılarını aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

  • Çocuk hesabı
  • Altın hesabı
  • Vadeli hesap

Yukarıdaki yöntemlerden herhangi biri kullanılarak düzenli ve sistemli bir şekilde para biriktirilebilmekte olup bu sayede çocukların gelecekleri güvence altına alınabilmektedir.

Çocuklar için Birikim Hesabı Sunan 3 Banka

Birçok banka, çocuklar için birikim yapılmasını olanaklı hale getiren çocuk hesaplarına sahiptir. Pek çok bankanın sahip olduğu bu tür hesaplar, ebeveynlerin düzenli bir şekilde para yatırmasını ve uzun vadede kazançlı bir yatırım yapılmasını mümkün kılmaktadır. İşte çocuklar için birikim hesabı bulunan 3 banka!

ING Turuncu Hesap Açma

ING, çocuklarına birikim hesabı açmak ve onlar için para biriktirmek isteyen kişiler tarafından tercih edilen bankalardan biridir. ING Turuncu hesap açma işlemlerini yerine getirerek çocuklarınız için yatırım yapabilirsiniz. Vadeli mevduat özelliklerini bünyesinde barındıran tasarruf hesabı olarak bilinen bu hesap türü, doğrudan çocuk hesabı olarak nitelendirilemese de çocukları için yatırım yapmak isteyen insanlar tarafından kullanılabilmektedir. İnternet ve mobil bankacılık aracılığı ile hesap açılabilir ve bu sayede birikim yapmaya başlanabilir.

Halkbank Bebek Hesabı

Halkbank, bebek hesabı ile birlikte ebeveynlere çeşitli avantajlar sunan bankalardan biridir. Halkbank Bebek Hesabı, Büyüyen Çocuk olarak adlandırılmakta ve bu hesap türü ile para birikimi yapılabilmektedir. Minimum 3 yıl, maksimum 10 yıl tasarrufta bulunulabilmekte ve arzulandığı taksit tutarı üzerinden hesaba para aktarılabilmektedir.

Düzenli bir şekilde ödeme yapılması mümkün olduğu için bireyler para aktarma ile uğraşmaları gerekmez. Birikimler, Halk Bank tarafından sunulan faiz oranları ile kazançlı bir hale ulaşmakta ve bu nedenle pek çok insan tarafından Büyüyen Çocuk hesabı tercih sebebi olmaktadır.

Akbank Bebek Hesabı

Akbank, sahip olduğu bebek hesabı ile insanların dikkatlerini çeken bankalardan bir diğeridir. Akbank Bebek Hesabı ile birlikte çocuk adına mevduatlı hesap açılarak düzenli birikim gerçekleştirilebilmektedir. Aylık olarak az az birikim yapılabilmekle birlikte toplu bir şekilde hesaba para aktarılabilmektedir.

Yukarıdaki gibi sıralanan çocuklar için birikim hesabı dahilinde yer alan hesap türlerinden herhangi birini seçebilir ve bu sayede çocuklarınızın geleceğini garanti altına alabilirsiniz. Her bir hesap türü, çeşitli avantajları bünyesinde barındırmakta olup bu yöntemler ile düzenli bir şekilde para biriktirilebilmekte ve birikimler kazançlı bir seviyeye ulaşabilmektedir.

Yorum gönder