×

E-Ticaret Siteleri İçin En Avantajlı Sanal Pos Firmaları

E-ticaret siteleri için en avantajlı sanal pos firmaları

E-Ticaret Siteleri İçin En Avantajlı Sanal Pos Firmaları

E-ticaret siteleri için en avantajlı sanal pos firmaları genel olarak iki farklı kategori altında incelenmeye uygundur. Günümüzde bu alanda çalışma yürüten ve kreatif olarak hizmetler sağlayan pek çok firmanın bulunuyor olması yatırımcılar açısından başlı başına bir avantajdır. Rekabetin sıra dışı bir şekilde gelişmiş olduğu Sanal POS hizmetleri arasında en doğru tercihte bulunmak ve yatırımınız için en sağlıklı kurum ile iş birliği halinde olmak adına tüm seçeneklerin etkili biçimde değerlendirilmesi gerekmektedir.

Sanal Pos Hizmeti Veren Bankalar

Ülkemizde faaliyet gösteren pek çok banka modern dünyanın gerekliliği haline dönüşen elektronik ticarette ödeme alma sistemleri konusunda efektif avantajları yatırımcılara sunmaktadır. Sanal POS hizmetleri adı altında verilen bu hizmetler ve hizmetleri sağlayan bankalar genel hatlarıyla şu şekildedir:

Yapı Kredi

Yapı Kredi Sanal POS hizmeti, internet üzerinden kullanıcıların ödeme alabilmeleri adına oldukça geniş yelpazeli fırsatlar sunmaktadır. İleriye yönelik işlem yapabilme olanağı sağlayan bu hizmetler aynı zamanda döviz üzerinden işlem yapabilme kolaylığı da sunmaktadır. Dijital olanaklarla son derece efektif biçimde entegre edilmiş olan Yapı Kredi Bankası tarafından bu hizmetlerden her kullanıcının faydalanabilmesi mümkündür.

Vakıfbank

VPOS hizmeti adı altında sunulan Vakıfbank Sanal POS hizmetleri, yurt dışı kartlarla yapılan işlemlere izin verebilme olanaklarından detaylı satış analizi gerçekleştirebilme avantajlarının sunulmasına kadar oldukça geniş kapsamlı imkanları kullanıcılarına sunmaktadır. Ayrıca Vakıfbank tarafından sağlanan hizmetlerde güvenlik oldukça efektif bir biçimde korunduğu gibi uygulamanın arayüzü de kolay kullanım için son derece elverişlidir.

Türkiye İş Bankası

Ülkemizde elektronik ticaret yatırımcıları tarafından en çok tercih edilen pos hizmetleri İş Bankası – Sanal Pos hizmetleri kapsamında sunulmaktadır. Son derece basit bir kullanım kolaylığı vadeden hizmetten faydalanabilmek adına bazı belli başlı kriterlerin yerine getiriliyor olması gerekmektedir. Oldukça ayrıcalıklı bir gruba yönelik oluşturulmuş bu hizmetler hız ve kullanım kolaylığı bakımından kullanıcılara önemli avantajlar sunmaktadır.

Garanti Bankası

Garanti Sanal POS hizmetleri sıra dışı imkanları e-ticaret girişimcilerine vadetmektedir. Ülkemizde en çok tercih edilen sanal pos hizmetleri arasında yer alan Garanti Bankası tarafından sağlanan bu hizmetler; taksitli satış yapılabilmesine imkan tanır. Son derece gelişmiş özellikle vadeden Garanti Bankası’nın sanal pos uygulaması aynı zamanda güvenli ve kullanışlı bir altyapıya sahiptir.

Akbank

Sanal POS olanağı sağlayan Türkiye’de faaliyet gösteren bir diğer banka da Akbank’tır. Akbank, kullanıcılara haftanın 7 günü 24 saat boyunca ödeme alabilme olanağı sunar. Aynı zamanda firma tahsilatlarının internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilmesi de mümkündür. Dolayısıyla Akbank e-ticaret yatırımcıları için oldukça özel avantajlar içeren Sanal POS paketleri sunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Denizbank

Oldukça geniş kapsamlı bir hizmet verebilme olanağı vadeden Denizbank Sanal POS hizmetleri ise kullanıcılara en genel anlamda farklı alternatiflere yönelebilme konusunda özgürlük avantajı sunmaktadır. Bağış toplama imkanlarından aidat ödeme seçeneklerine kadar oldukça geniş kapsamlı bir biçimde bu hizmetlerden faydalanmak mümkündür.

QNB Finansbank

WebPOS adıyla verilen QNB Finansbank Sanal POS hizmetleri de yine ülkemizde en çok tercih edilen sanal ödeme alma yöntemleri arasındadır. Farklı ödeme sistemlerine entegre olabilme kolaylığı da vadeden bu hizmet aynı zamanda elektronik ticaret yatırımcılarının en düşük komisyon oranları ile ödeme alabilmesi adına özel olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca banka tarafından 3 aylık zaman dilimi içerisinde ödemelerin +4 taksit ile genişletilebilmesi olanağı da sunulmaktadır.

Sanal Pos Hizmeti Veren Ödeme Kurumları

En iyi sanal pos firması arayışında olanlar için bu alan hizmet veren bilişim firmaları ise şu şekilde sıralanabilir:

iPara

En iyi sanal pos firması olmaya aday olan ve günümüzde bu hizmetleri sağlama konusunda çok sık tercih edilen iPara, kullanıcılara oldukça kreatif avantajlar sunmaktadır. iPara’nın yatırımcılara en efektif şekilde vadettiği avantaj ise şüphesiz her bir banka ile kurulacak olan entegrasyon sistemini üstleniyor olmasıdır. Sadece entegrasyon sistemlerini değil aynı zamanda hukuki ve yasal süreçler de yine iPara tarafından yönetilmektedir.

İyzico

İyzico en iyi sanal pos firması olmaya aday gösterilebilecek bir diğer online ödeme sağlayıcısıdır. Sektörde öncü sayılabilecek firma günümüzde en çok tercih edilen ödeme sağlayıcılar arasında yer alır. Güvenlik bakımından oldukça gelişmiş bir altyapıya sahip olan firma aynı zamanda kullanıcılarına 7 gün 24 saat kesintisiz destek hizmeti vadeder. Kart güvenliğinin korunarak kart bilgilerinin saklı tutulabilmesine de izin veren platform, iade ve iptal işlemlerinde de sıra dışı kolaylıklar sunmaktadır.

PayU

7/24 taksit seçeneği sunan PayU Sanal POS hizmetleri yatırımcıların nakit akışlarını etkili şekilde yönetebilme konusunda özel avantajlar sağlamaktadır. Platformun sunmuş olduğu Ertesi Gün Ödeme avantajı ile yatırımcıların almış oldukları ödemeleri ertesi gün talep etmeleri ve anında hesaplarına aktarmalarına izin verilmiştir.

PayNet

Sanal POS ücretleri konusunda şikayetçi olan ve bu alanda tasarruf elde etmek isteyen yatırımcılar açısından PayNet tarafından sunulan hizmetler değerlendirilmeye adaydır. Daha az maliyetle sanal bir posa sahip olunabilmesini sağlayan bu profesyonel çözümlerin sunmuş olduğu bir diğer önemli avantaj da kolay ve yönetilebilir bir tahsilat sisteminin firma tarafından güvence altına alınmasıdır.

HepsiPay

Sanal POS altyapısı inşa etme konusunda temel avantajlar sağlayan bir diğer platform da HespiPay ödeme sistemleridir. Uygun fiyatlar ve komisyon oranları ile hizmet veren ağ aynı zamanda kullanıcılarına hız konusunda da özel avantajlar vadeder.

Yorum gönder