×

Balıkesir En Güzel Bungalov Evler ve Dağ Evleri

Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri

Balıkesir En Güzel Bungalov Evler ve Dağ Evleri

Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri konusu yaz ve tatil dönemi yaklaşırken en çok merak edilen sorulardan biridir. Hem muhteşem doğası ve eşsiz oksijen kaynağı ile biricik olan Balıkesir’i hem de son yıllarda çok sevilen bir tatil seçeneği olan bungalov evleri tatilini birleştirmek isterseniz; bugünkü yazımız tam size göre.

Çünkü birbirinden güzel bungalov evlere ev sahipliği yapan Balıkesir’e gitmeden önce küçük bir tur düzenleyeceğiz. Gelin bu güzel tatil mekânlarına ve harika doğaya birlikte bakalım. Belki en çok beğendinize gitmek ve bu yaz tatilini bu güzel tatil mekânlarından birinde geçirmek istersiniz. Öyleyse Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri araştırmamıza başlayalım:

Son Yıllarda Çok Sevilen Bungalov Ev Kültürü

Bungalov evler; ilginç ve dikkat çeken yapısı ve dekorunun yanı sıra, eşsiz doğal güzelliklerin içine kondurularak; tatilcilere hem konforu hem de doğayla iç içe olma huzurunu sunan yeni gözde tatil seçeneklerinden biridir. Aslında ülkemizde kısa sürede çok yayılan ve sevilen bir kültürdür. Bu nedenle ülkemizde pek çok şehirde bungalov evlere rastlamak mümkündür.

Balıkesir Bungalov Evleri

Balıkesir bungalov evleri de; bu sevilen kültürle muhteşem doğal güzelliklerin ev sahibi olan Balıkesir’de yer almaktadır. Şehirde doğayla iç içe ve huzurlu bir tatil için pek çok güzel bungalov ev seçeneği mevcuttur. Şimdi şehirde yer alan birbirinden güzel bungalov ev örneklerine birlikte göz atalım:

  • Bungalov Alacahan Evleri

Alacahan bungalov evleri; Balıkesir ilinde, doğanın kucağında güzel bir tatil mekânı. Dünyada eşi benzeri olmayan mirasımız Kaz Dağları eteklerinde yer alan mekân; havalimanına 20 dakikalık mesafede bulunuyor. Bu güzel tesis; hoş bir ortamda kafa dinlemek isteyenler için ideal bir tercih olacaktır.

  • Bungalov Ada

    Kamping

Ada kamping bungalov evleri; şehrin müthiş bir bölgesi olan Cunda Adası’nda yer alıyor. Rahat etmek ve dinlenmek için ideal olan bölge; aynı zamanda tarihi mekânları gezmek ve şirin bir yerleşim yerinin dar sokaklarında dolaşmak isteyenler için de çok güzel bir mekân. Yine yeşile doyacağınız bir ortamda yer alan bungalov ev tesisi de; bu tarz tatil sevenler için görülmesi gereken yerlerden biri. Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri konusunda bir başka güzel öneriyle devam ediyoruz:

Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri

  • Bungalov Serinyer

Bir başka güzel mekân da Serinyer bungalov evleri oluyor. Aslında Çanakkale iline bağlı olan bu güzel mekân, tam Kaz Dağları eteklerinde yer aldığı için uzaklık olarak Balıkesir ve Çanakkale arasında kalır. Balıkesir tarafında bungalov ev arayanlar için; yakınlık durumundan dolayı bu tatil mekânı da seçenek olabilir. Deniz manzarasına doyuran bungalov evlerinde; konforlu ve rahat bir tatil geçirmek isteyenler için güzel bir tercih olacaktır. Balıkesir bungalov denize sıfır evlerden biri olan Serinyer bungalov evlerinden sonra sıra diğer güzel mekânlarda.

Yukarıda örneklerini verdiğimiz harika bungalov evlerinin yanı sıra benzer bir tatil seçeneği olarak doğayla yan yana bir tatil geçirme imkânı sunan dağ evleriyle yazımıza devam ediyoruz.

Balıkesir Dağ Evleri

Balıkesir dağ evleri; bungalov ev kültürüyle çok benzerlik gösteren bir tatil seçeneği. Doğaseverlerin çok tercih ettiği bu güzel tatil seçeneği; aynı zamanda Kaz Dağları’nın muhteşem bir oksijen ve şifa kaynağı olması dolayısıyla sağlık turizmi açısından da göz bebeğidir. Bu güzel dağ evleri örneklerine bakalım:

  • Dağ Evi Jippe İda

Yine Kaz Dağları bölgesinde bulunan güzel mekân; oda kahvaltı tarzı hizmet sağlamakta ve yine bungalov ev tarzında bir konaklama hizmeti vermektedir. Balıkesir’in eşsiz doğasında yer alan bir başka dağ eviyle devam edelim:

  • Dağ Evi Antik Vadi

Yine ülkemizin ve dünyanın en iyi oksijen kaynaklarından olan Kaz Dağları bünyesinde yer alan Antik Vadi dağ evi; Hasanboğuldu Şelalesi yakınında yer almaktadır. Tesis içinde pek çok etkinlik seçeneği mevcuttur. Yürüyüşten doğa sporlarına, piknik hazırlığından mangal bölümlerine kadar sayısız güzel alanı içinde barındırır. Balıkesir en güzel bungalov evler ve dağ evleri konusunda harika bir seçenek olan Antik Vadi dağ evinin yanı sıra birçok güzel mekân daha mevcut. Şimdi bunlarla devam edelim:

  • Dağ Evi Albatros

Yine ülkemizin göz bebeği Kaz Dağları eteklerinde yer alan güzel dağ evi; çam ve zeytin ağaçlarının gölgesinde yer almakta. Şehirden uzak ve doğanın kalbinde bir tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Balıkesir’de bulunan güzel bir tatil bölgesi daha.

  • Dağ Evi Hızır

    Kamp

Hızır Kamp Dağ Evi; Kaz Dağları Kirişlik Vadisi’ne yer alan güzel bir mekân. Ulusal Park bölgesine çok yakın olan tesis; Zeytinli Çayı ve Balıkesir’in birbirinden güzel köylerine de ulaşım mesafesinde. Kamp yapmak için ya da dağ evinde konaklama seçeneği için uygun bir tercih olan Hızır Kamp Dağ Evi; doğa seven tatilcilerini bekliyor. Balıkesir en güzel bungalov evleri ve dağ evleri seçeneklerimiz şimdilik bu kadar.

Yorum gönder