×

Ücretli ve Ücretsiz Karaburun Kamp Alanları

Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları

Ücretli ve Ücretsiz Karaburun Kamp Alanları

Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları; İzmir’e bağlı güzeller güzeli ilçede kamp yapmak isteyenler için en iyi kamp alanlarını sunuyor. Yazımızda denize nazır bu şirin tatil bölgesinde rahatlıkla konaklanabilecek yerleri anlatacağız.

Karaburun; Ege Bölgesi’nin nadide bölgelerinden biridir ve batıda Sakız Adası’na kuzeyinde Midilli Adası’na, doğusunda Urla’ya ve güneyinde Çeşme’ye bakan eşsiz bir konumdadır. Bu güzel bölge; kamp alanı olarak da mükemmeldir ve birbirinden güzel tatil yerine ev sahipliği yapar. Şimdi Karaburun’un ücretli ve ücretsiz kamp alanlarına göz atalım:

Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları

Karaburun Ücretsiz Kamp Alanları

Karaburun’da çok sayıda hizmet sunan ve ihtiyaçları karşılayan; rahat bir şekilde konaklanabilecek ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcut. Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları listesine Karaburun Badembükü kamp alanıyla başlayalım:

  • Badembükü Kamp Alanı

Badembükü kamp alanı; Karaburun’un eşsiz bir köşesinde bulunan ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken bir bölge. Hem orman hem de deniz kampı açısından uygun bir yer olan Badembükü’nde; tuvalet hizmeti var ancak; duş ve yiyecek içecek gibi imkânlar bulunmuyor.

Ücretsiz bir tesis olan kamp alanında; yiyecek hazırlığı yaparak gitmek kolaylık sağlar. Çünkü en yakın market yürüme mesafesinde 10 dakika civarı sürüyor. Elektrik bulunmayan alanda; otopark mevcut. Kendisine has güzelliğiyle oldukça sakin bir havası olan Badembükü’nde; otel ve benzeri konaklama yeri bulunmadığı için kamp tatili çok iyi bir seçenek oluyor.

  • Sarpancık Deniz Feneri

Deniz feneri kenarında, sahilde bulunan bu güzel alanda; herhangi bir tesis olmadığı için, buradan tuvalet, duş hizmeti almak ve yiyecek içecek temini mümkün değil. Bu nedenle hazırlık yapılarak gidilmesi gereken yerlerden biri olan bölge; dağ yolu olduğu için uygun bir araçla gidilmesi tavsiye edilir.

Sarpancık Deniz Feneri; Karaburun’un en sakin ve huzurlu bölgelerinden biridir. Herhangi bir hizmet bulunmayan bölgenin doğal güzelliğinin muhafaza edilmesi; yine burayı tercih eden tatilcilere kalıyor. En iyi çadır kampları yapılabilecek mekânları anlatmaya devam edelim. Sırada yine güzelliğiyle büyüleyen bir kamp alanı var: Dolungaz kamp alanı.

  • Dolungaz Kamp Alanı

Yine de ücretsiz kamp alanları arasında yer alan Dolungaz kamp alanı; Karaburun’un merkezinde yer aldığı için ulaşımı oldukça kolaydır. Hem ücretli hem de ücretsiz alanları barındıran Karaburun’da bulunan muhteşem bir koy olan Dolungaz; denize nazır çok güzel bir bölgede bulunur.

Kamp alanı ücretsiz olduğundan dolayı; alanda herhangi bir hizmet bulunmamaktadır. Tuvalet, duş ve alışveriş hizmetlerinden faydalanmak için aynı koyda yer alan ücretli diğer kamp alanından faydalanmak mümkün.

  • Tuzla Plajı Kamp Alanı

Tuzla plajı; pek çok bölge plajlarına nazaran çok daha sakin ve rahat bir bölgedir. Bu nedenle kamp yapmak için de ideal olan Tuzla plajı ücretsiz bölgelerden olduğu için ve herhangi bir tesis barındırmadığı için; duş, tuvalet ve market gibi ihtiyaçlara erişmek mümkün değil.  En yakın market de birkaç km ileride yer aldığı için; kamp alanına giderken hazırlıklı gitmekte fayda var.

Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları içerisinde yer alan ve sakin havasıyla kamp yapmak isteyenlerin tercihi olabilecek alan; yürüyüş mesafesindeki güzel plajıyla etkileyici bir görüntüye sahiptir.

Ücretli Kamp Alanları

Karaburun; İzmir’de yer alan denize nazır güzel bir ilçe. Bölgede gerek ücretli hizmet sunan ve pek çok imkâna erişim sağlayan tesisler mevcut; gerekse de tesis bulunmayan ve daha sakin, kendi halinde kamp alanları bulunmakta.

Tercihe göre karavan ya da çadır kampı için çeşitli imkânlar sunan Karaburun; hem doğal güzelliğiyle hem de çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş oldukça sessiz ve sakin haliyle; kamp tatili için ideal bir bölge.

Karaburun dâhilinde yer alan birbirinden güzel mekânlardan ücretli olanlarla devam ediyoruz. Pek çok hizmete erişim sağlanan ücretli kamp alanlarının bulunduğu tesislerde; duş, elektrik, internet ve yiyecek içecek hizmetleri gibi çok sayıda olanak mevcut oluyor. Şimdi bu ücretli kamp alanlarından olan Şirin Baba kamp alanıyla devam edelim:

  • Şirin Baba Kamp Alanı

Yine Dolungaz koyunda bulunan ve ücretli tesislerden olan kamp alanında pek çok hizmet mevcut. Dolungaz koyunun muhteşem manzarası eşliğinde kamp yapılabilecek tesiste; duş, tuvalet, internet, restoran ve market gibi çok sayıda hizmete erişim mevcut.

Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları dâhilinde çok güzel bir diğer kamp önerisi olan Pingala Glamping kamp alanıyla devam edelim:

  • Pingala Glamping Kamp Alanı

Karaburun’da yer alan bir diğer güzel tesis de; Pingala Glamping kamp alanı oluyor. Eşsiz bir konumda yer alan ve çok sayıda hizmet sunan kamp alanında kurulmuş olan karavanları ev gibi tutmak mümkün. Diğer tür kamp ve konaklama imkânı bulunmuyor. Bölgede yer alan karavanların her birinde tuvalet ve duş gibi hizmetler bulunuyor. Merkez içinde de restoran gibi hizmetler mevcut. Ücretli ve ücretsiz Karaburun kamp alanları dâhilinde pek çok güzel mekan bulunmakta ve tatilcilere hizmet vermektedir.

Yorum gönder