×

Aave (AAVE) Hakkında Detaylı Bilgi: Nedir, Nereden Alınır?

Aave (AAVE) hakkında detaylı bilgi

Aave (AAVE) Hakkında Detaylı Bilgi: Nedir, Nereden Alınır?

AAVE kripto para birimi ETH blockchain ağında hizmet veren token veya coinlerden birisidir. 2017 yılında LEND tokenı olarak piyasada faaliyete başlayan bu şirket, 2020 yılında AAVE olarak devam ederek. Token olarak başlayan firma Coin olarak ikinci adının da yenilemiştir. “Aave (AAVE) hakkında detaylı bilgi: nedir, nereden alınır”  başlıklı yazımızda AAVE’nin çok taze serüveninden bahsediyor olacağız.

AAVE 2020 yılında ismini değiştirirken eski yatırımcılarında bulunan her 100 LEND için 1 AAVE vererek işlemlerine devam eder. Bu değişim sırasında 3milyon AAVE de üretti.

Aave Coin Geleceği Nasıl Olacak?

AAVE merkeziyetsiz hizmet sunan bir kuruluştur. Yani dünya üzerindeki tüm platformlardan AAVE coini almak mümkün. Ulaşılabilir olan coin cinsleri her zaman daha çok çok kullanıcı ve takipçiye ulaştığından, bu durum AAVE için bir artıdır diyebiliriz.

AAVE’ nin özelliklerini listeleyerek devam ediyoruz.

  • DEFI projesi olduğu için her platformda bulunur.
  • Aracısız ve sabit faiz oranları ile hizmet sunar.
  • Bağımsız kredi hizmeti verir.
  • Mevcut likidite akçesini her zaman hazır bulundurur.
  • AAVE madenciliği yapılamayan bir sanal para birimidir.
  • AAVE sisteminde temel mantık kripto paradan kazanmak değildir.
  • Şirkete yapılan yatırım veya borç para miktarına göre faiz alınır.
  • AAVE sisteminde sahip olduğunuz farklı coin cinsleriyle yatırım yapmak mümkündür.

Aave (AAVE) hakkında detaylı bilgi: nedir, nereden alınır” yazımıza daha fazla özellik anlatarak devam ediyoruz. AAVE kripto piyasasında birçok farklı özelliği ile alternatif yatırım aracıdır. Kripto paralanın değer kaybedeceği bir gün gelse de o gün AAVE için sorun olmayacaktır. Borç verile meblağ karşılığında faiz vererek yatırımcılığı sevk eden AAVE, kripto para piyasasında 39. sırada bulunmaktadır. Şu anda piyasada 1 milyon üç yüz bin LEND yani AAVE bulunmaktadır.

Aave coin nedir ki bu kadar revaçta diye soranlar için piyasa bilgisi paylaşıyoruz. Aave projesinin kripto para birimi olan LEND bu sisteme dahil olduğunuzda yapacağınız tüm gerekli harcamalarda kullanılmaktadır. Borç verdiğiniz token’ın faiz gelirine göre LEND olarak ödül verilmektedir. Şu an piyasada toplam 1.299.999,942 LEND bulunmaktadır. En yüksek hacme sahip kripto paralar arasında güncel değerleme ile 39. sırada bulunmaktadır. AAVE satın almak diğer kripto para birimlerini almaktan farklı değildir. AAVE geleceği diğer kripto paralar mevcudiyetini sürdürdüğü sürece var olmaya devam edecektir.

Aave (AAVE) hakkında detaylı bilgi

Aave Nedir ve Nasıl Alınır?

Aave nasıl alınır derseniz aynı platformlardan almak mümkündür. Mevcut ETH işlemi yapılan platformlardan AAVE veya eski adıyla LEND satın almak için öncelikle hesap oluşturulması gerekir. Tıpkı e-posta adresi alır gibi başlatılan işlemlerde hesap açıldıktan sonra şirkete ait kod hesabına para havalesi yapmanız gerekir. Para havalesi yaptıktan sonra TRADE yani kripto para ticaretine başlayabilirsiniz. Öncelikle satın almak istediğiniz kripto para cinsi olan AAVE seçilerek almak istediğiniz miktarı girerek işlem tamamlanır. Aracı kuruluş yetkilendirmesi ayarlarınızı yine aynı sistemden kontrol etmek te mümkündür.

AAVE ile ödeme yapmak için borsadaki sahip olduğunuz AAVE miktarını gerçek para birimine çevirmek gerekir. Gerçek para birimine çevirdiğiniz miktarı ödemelerinizde de kullanmak mümkündür. AAVE diğer kripto para cinslerinden farklı olmasının başlıca sebebi borç verme mantığıdır. Siz bu birimi alırken aslında sisteme borç para verirsiniz. Sistem ise kredi isteyen kullanıcılarına faiz karşılığı sizden ödünç aldığı parayı talebe göre dağıtır. Yani aracılık yapar. Bu faaliyetlerde arz talep miktarına göre AAVE kripto para piyasasında değer kazanır. Geleceği bakımından AAVE diğer para birimlerine bağlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum gönder