×

Binance TR Hangi Bankalarla Anlaşmalı?

Binance TR Hangi Bankalarla Anlaşmalı

Binance TR Hangi Bankalarla Anlaşmalı?

Türkiye merkezli olan Papara ile çalışan Binance, birçok kişi tarafından kripto para alım-satım işlemleri için tercih edilmektedir. Binance TR Hangi Bankalarla Anlaşmalı 2021 yılında da birçok yatırımcı tarafından merak edilir.

Zira kripto para sektörüne girmeye karar verme ardından en önemli madde hangi piyasa üzerinden alım-satım yapılacağıdır. Para çekme ve yatırma gibi temel işlemler burada büyük bir öneme sahiptir. Bu noktada Binance, ülkemizde 16 Türk bankası ile havale seçeneklerine sahiptir. Bunlardan bazıları Ziraat ve Vakıfbank gibi devlet bankalarıdır.

Genel merkezi Malta olan Binance, Temmuz 2017 yılından bu yana hizmet vermektedir. Çin asıllı olup, bir dönem hıza yetişemediği için üyelik durdurma gibi işlemler yaptığı da bilinir.

Binance TR Hangi Bankalarla Anlaşmalı

Binance Nedir?

Binance, kripto paralar üzerinde alım ve satım gibi işlemler yapılmasına izin verir. Eğer kripto paraya girmek istiyorsanız, bunları elde etmenin iki yolu vardır;

  1. Madencilik yaparak kazanmak. Madenciler belirli bir işlem sonucunda ödül olarak coin kazanır.
  2. Piyasalar üzerinden alım yapmak.

Burada birçok kişi, mevcut piyasalardan işlem yapmayı tercih eder. Binance yatırımcılara bu isteklerine yönelik yanıt verir. 2018 yılının Ocak ayından sonra dünyanın en büyük kripto para borsası konumuna erişmiştir.

Eğer siz de sunulan hizmetten yararlanmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken bünyesinde bir hesap açmadır. Ardından üyelik hesabınıza girerek bir cüzdan oluşturabilir, bunun üzerine alım yapmaya başlayabilirsiniz.

Binance Üzerinden Banka Hesabına Para Aktarımı

Eğer bir kripto para borsasına girme kararı almışsanız, para aktarma gibi temel işlemlerin nasıl olduğunu bilmeniz gerekir. Binance banka transferi her ne kadar birçok kişi tarafından karışık gibi görülse de, aslında yapmanız gerekenler oldukça kolaydır.

Burada ilk olarak Binance’ye ek olarak, Binance TR aplikasyonunu akıllı cihazınıza indirmeniz gerekir. Ardından da normal Binance üzerinde giriş yapılır. Hesabınıza erişmeniz ardından, kripto para USDT birime çevrilir.

Bundan sonra cüzdan seçeneğine tıklanarak, çekme seçilir. USDT çek butonuna tıklanması ardından adres, ağ ve tutar gibi bilgiler girilir. Şayet tümü alınacaksa Maks seçilir. Ardından bu kapatılmadan telefonda yeni yüklenen Binanca TR üzerine girilir. Ardından da yatırma bölümüne ulaşılır.

USDT değerine tıklandıktan sonra, ağ seçme kısmından TRC20 belirtilir. Adres kopyalanarak, Binance üzerine yapıştırılır. Ağ bölümü olarak da TRC20 seçilir.

Tüm bu işlemleri başarılı bir şekilde yapmışsanız, sistem sizden telefon ve mail onayı talep eder. Tüm bu işlemlerin tamamlanması sonucunda aktarım biter. Sonra da Binance TR üzerinden spot cüzdanı açılır. USDT değerini Türk Lirası yapmanız ardından, sadece banka hesabınıza göndermek kalır.

Binance Para Nasıl Çekilir?

Binance hesabınızdan para çekmek oldukça kolaydır. Burada şu işlemleri yapmanız yeterlidir;

  1. Platformdaki hesabınıza giriş yapın.
  2. Cüzdan menüsünün alt bölümündeki çekme üzerine tıklayın.
  3. TRY çekme bölümünden IBAN bilgilerinizi girin. Ardından da ne kadar çekmek istediğinizi belirtin.

Binance TR günlük çekme limiti olarak 1 Milyon Türk Lirası değerine sahiptir. Aylık ise maksimum 5 Milyon Türk Lirası çekilebilir. Para çekme işlemi 3 TL olup, işlem öncesinde iki aşamalı doğrulama aktif olmalıdır.

Buna ek olarak Binance farklı seviyelere sahiptir. Eğer siz birinci seviyeyseniz yatırım yapmak mümkün olsa da para çekme aktif değildir. Bu sebeple ikinci seviyeye yükseltmeniz gerekir. Ardından günde en fazla 50 kripto çekebilme şansınız bulunur.

Bu yazımız, Binance TR’nin hangi bankalar ile anlaşmalı olduğuna ve temel bazı işlemleri nasıl yapabileceğiniz üzerine kaleme alınmıştır. Dolayısıyla öneri niteliği taşımamaktadır.

Yorum gönder