×

Coin Airdrop Nedir?

coin airdrop

Coin Airdrop Nedir?

Kripto para piyasasında sıkça duyulan terimlerden bir tanesi de coin airdrop olmaktadır. Bu terim, herhangi bir ücret ödemeden hesabınıza gelen coinleri tabir etmek için kullanılmaktadır. Yatırımcıların en çok beklediği kampanyalar arasında yerini alan airdrop, tamamen kârlı şekilde yatırım yapmak ve yatırımlarını güçlendirmek isteyen vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir.

Coin airdrop sisteminde amaç, yeni üretilen coinlerin duyurulmasını sağlamaktır. Bu etkinlik sayesinde hem üreticiler hem de yatırımcılar kâr edebilmektedir. Bu nedenle yeni çıkan kripto para birimlerinin tanıtılması her bireyin beklediği bir kampanya türüdür.

Airdrop Nasıl Alınır?

Airdrop almak her yatırımcının hayalidir. Üstelik sanılanın aksine airdrop almak oldukça basit bir eylemdir. Bu noktada tek yapılması gereken airdrop olarak dağıtılan coinleri takip etmektir. Airdrop nasıl alınır sorusuna yanıt arayan bireyler, airdrop alabilmek için iki farklı yöntemi tercih edebilmektedir. Aşağıda bu iyi yöntem de açıklanmaktadır.

  1. Airdrop coin alabilmek için yeni duyurulan coinleri takip etmeniz yeterli olacaktır. Yeni piyasaya çıkan coinlerin tanıtılması için airdrop kampanyaları düzenlenmektedir. Bu kampanyaları takip etmek için kripto para sitelerini tercih edebilirsiniz. Bu bağlamda airdrop coinlerin tarafınıza aktarılabilmesi için online kripto para cüzdanınızın olması gerekmektedir.
  2. Kripto para yatırımı yapan vatandaşlar, sanal kripto para cüzdanlarında var olan birim kadar airdrop coin alabilmektedir. Örneğin; hesabında 25 ETH olan bir birey, airdrop kampanyası sayesinde yeni çıkan coinden 25 adet ücretsiz bir şekilde alabilmektedir.

Yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak ücretsiz olarak coin kazanabilir ve yatırımlarınızı arttırabilirsiniz. Tercih ettiğiniz yöntemi uygulamak için airdrop kampanyası sunan web sitelerinde belirtilen adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

coin airdrop

Airdrop Yapan Coinler Hangileridir?

Her dönem airdrop yapan coinler bulunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak için daha önce de altını çizdiğimiz gibi yeni çıkan coinleri takip etmeniz gerekmektedir. Aşağıda yer alan listede airdrop coin olarak alabileceğiniz aktif coinler belirtilmektedir.

  1. Utile Network
  2. Revuto
  3. WEYU
  4. Index Riders
  5. NEFTİPEDİA
  6. Ruugle
  7. Hybrisx
  8. Blockster
  9. Collectible
  10. Earniom
  11. Arweave
  12. Latoken
  13. Qoin IQ
  14. DAWIN
  15. RunNode

Yukarıda belirtilen coinlere ek olarak airdrop kampanyasına dâhil olan pek çok coin bulunmaktadır. Bu coinleri ve daha fazlasını elde etmek ve yatırımlarınızı olumlu yönde etkilemek için kampanyaları takip etmeniz gerekmektedir.

Coin Airdrop Nasıl Kullanılır?

Coin airdrop kullanımını merak eden bireyler, bu noktada airdrop ile aldıkları coinleri satın alınan coinler ile aynı şekilde kullanabileceklerini bilmelidir. Binance airdrop nasıl kullanılır gibi sorulara cevap arayan bireyler, airdrop sayesinde aldıkları coinlerin hesaplarına geçmesinin ardından istedikleri gibi alım satım işlemleri yapabilmektedir. Bu bağlamda airdrop kullanımı oldukça kolaydır.

Airdrop olarak kazanılan coinler, alım satım işlemlerine uygun olsa da, bu noktada ücretsiz olarak verilen coinlerin çok da değerli olmadığını bilmek gerekmektedir. Zira yeni çıkan ve tanıtım amaçlı verilen coinler, piyasadaki diğer kripto para birimlerine göre değersiz olmaktadır. Ancak uzun vadede ciddi kazanç sağlamanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle hesabınıza geçen airdrop coinleri uzun vade yatırımları için tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Airdrop Coin Almak Mantıklı Mı?

Airdrop coin almak, ücretsiz olduğu için mantıklı bir eylemdir. Airdrop coinler, yatırımcıların herhangi bir masrafa girmeden kâr etmesini sağlamaktadır. Ancak coinleri alır almaz satmak mantıksız olacaktır. Çünkü yeni tanıtılan coinlere talep az olduğu için coin değeri oldukça düşüktür.

Not: Makaledeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum gönder