×

En İyi Projesi Olan Kripto Paralar

kripto paralar

En İyi Projesi Olan Kripto Paralar

Günümüzde kripto para denildiğinde birçok kişinin aklına ilk olarak Bitcoin gelir. Ancak kripto paralar oldukça geniş olup, piyasada neredeyse sayısız seçenek vardır. Doğal olarak bunların projeleri birbirine göre daha iyi olabilir.

Eğer daha iyi bir yatırım yapmak istiyorsanız, temeli daha sağlam olan kripto paralar daha olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Bu bakımdan projesiyle öne çıkan bazı paralar şöyledir;

  1. Polkadot
  2. NEO
  3. Oasis Network
  4. Tezos
  5. Binance Coin
  6. Chainlink
  7. Chiliz
  8. Cosmos
  9. Cardano
  10. Holo

Yatırım yapmadan önce bunları değerlendirirseniz, daha olumlu sonuçlar almanız mümkündür.

 kripto paralar

1.      Polkadot

Polkadot, özel izin gerektirmeyen ve halka açık durumda olan ağları, merkeziyetsiz internet sitelerini birleştirmeyi hedefler. Üç platform üzerinden devam etmekte olup ülkemiz piyasalarında güncel değeri 211,15 Türk Lirası olup son 24 saatteki hacmi 2,2 Mr’dir.

2.      NEO

NEO coin, kripto para birimleri arasında birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Çin’in Ethereum’u olarak da bilinmekte olup, açık kaynaklı bir yapıya sahiptir. Amacı dijital varlıkları daha da güçlendirmedir.

2015 yılı içerisinde kaynak kodları GitHub üzerinde yayınlanmıştır. Ülkemiz piyasaları üzerindeki değeri 494,13 Türk Lirasıdır. Son 24 saatteki hacmi ise 609,2 Mn’dir.

3.      Oasis Network

İki katmana sahip olan Oasis Network, sektördeki hayatına 2020 yılında başlamıştır. ParaTime ve Consensus’tan oluşur. Sistemi ERC-20 üzerine kurulu olmakla beraber gerek hızı, gerekse güvenliği Ethereum ile kıyaslandığında daha iyidir.

Ülkemiz borsalarındaki değeri 0,65 Türk Lirası olup, son 24 saatte ulaştığı hacim 4,2 Mn’dir.

4.      Tezos

Tezos Arthur ve Kathleen Breitman öncülüğünde, kripto para birimleri arasındaki yerini 2014 senesinde almıştır. Gerçek bir dijital toplum meydana getirerek, merkeze bağlı olmayan blockchain platformu oluşturmayı hedefler.

Aslında bir akıllı sözleşme platformu olup, değişik olduğu nokta değişikliklere verdiği izindir. Güvenilir bir ortam sunar. Türkiye piyasalarındaki fiyatı 29,90 Türk Lirasıdır. Son 24 saatteki hacmi 107,Mn’dir.

5.      Binance Coin

2017 yılında piyasaya giren Binance, bilindiği üzere kripto para alım satımı işlemlerine izin veren Binance tarafından sunulan bir coindir. Yüksek bir hacme sahip olup, madenciliği yapılmaz. Coinlerin yarısı halka satılmıştır.

Ülkemiz piyasalarındaki fiyatı 3,428,67 Türk Lirası olup, son 24 saatte ulaştığı hacim 4,0 Mn’dir.

6.      Chainlink

Chainlink ödemelerin blockchain dışı kaynaklara ulaşmasına imkân veren akıllı sözleşmelerle blockchain sistemleri içerisinde bağlantı kurmayı hedefler. Birbirilerine uyum sağlamalarını mümkün hale getirerek yatırımcılara daha güvenli bir ortam sunar.

Türkiye piyasalarındaki fiyatı 239,87 Türk Lirası olup, son 24 saatte ulaştığı hacim 1,4 Mr’dir.

7.      Chiliz

CHZ, Ethereum ağı üzerinden meydana getirilmiştir. Büyümesini sürdürmekte olup, ülkemiz piyasalarındaki değeri, 2,29 Türk Lirasıdır. Son 24 saatteki hacmi ise 148,9 Mn’dir.

8.      Cosmos

Cosmos, kripto para birimleri üzerinde bölme yapmak yerine, onları birleştirmeyi hedefler. Dolayısıyla blockchain içerisinde bağımsız bir ekosistem şeklinde de bilinir. Sistem iki katmandan meydana gelmekte olup, para birimleri içerisinde alışveriş yapma imkânı sağlar. Rahat bir kullanıma sahip olup, Türkiye coin borsasındaki değeri 131,43 Türk Lirasıdır.

Soon 24 saatteki hacmi ise 298,5 Mn’dir.

9.      Cardano

Kriptografi aracılığıyla Cardano, hızlılık ve güvenliliği mümkün hale getirir. Türkiye piyasalarındaki değeri 14,56 Türk Lirası olup son 24 saatteki hacmi 3,0 Mr’dir.

10. Holo

Katılımcılara kendi blockchain zincirini veren Holo, ülkemiz coin piyasalarında 0,0730 Türk Lirası değere sahiptir. Son 24 saatteki hacmi 12,6 Mr’dir. Eğer coin alımı yapmak istiyorsanız, bu yazımız bir öneri niteliği taşımamaktadır.

Yorum gönder