×

Güncel Coin Airdrop Listesi

Güncel Coin Airdrop Listesi

Güncel Coin Airdrop Listesi

Güncel Coin Airdrop Listesi Kripto para alım satım işlemleri, yatırımcıların son dönemlerde en çok tercih ettiği kazanç yöntemlerinden bir tanesi olmuştur. Kripto para yatırımı yapmak isteyen, ancak satın alım işlemleri için bütçe ayırmak istemeyen bireyler, Airdrop nasıl alınır sorusuna yanıt aramaktadır. Airdrop yapan bireyler, herhangi bir ücret ödemeden coin sahibi olabilmektedir.

Airdrop, yeni üretilmeye başlanan kripto para birimlerinin tanıtılabilmesi amacıyla yapılan bir kampanyadır. Airdrop kampanyası sayesinde, yeni çıkmış olan kripto para birimi herhangi bir bedel ödemeden alınabilmektedir. Böylelikle yatırımcılar %100 kazançta oldukları bir yatırım yapabilmekte ve kripto para üreticiler kendi isimlerini ön plana çıkartabilmektedir.

Airdrop kampanyası pek çok yatırımcının dört gözle beklediği etkinliklerden bir tanesidir. Bu nedenle yeni birimler üzerine yatırım yapmak isteyen vatandalar Airdrop yapacak coinler konusu üzerine araştırma yapmaktadır. Airdrop coinler hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Güncel Coin Airdrop Listesi

Airdrop Nasıl Alınır?

Airdrop yapan coinlerden faydalanmak, pek çok yatırımcı için oldukça önemlidir. Airdrop kampanyasının başlaması yalnızca ücretsiz coin almak için değil, buna ek olarak yeni coinin işlemini görmek ve değer grafiğini incelemek gibi birçok alanda da yatırımcıların yüzünü güldürmektedir. Bu sebepten ötürü Airdrop nasıl alınır sorusu sıkça gündeme gelmektedir.

Airdrop alabilmek için bilinen iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler aşağıdaki listede açıklanmaktadır.

  1. Kripto para cüzdanınızda var olan kripto paralar kadar, Airdrop alabilmeniz mümkündür. Bu kampanya, genellikle kripto para borsa siteleri tarafından uygulanmaktadır. Örnek vermek gerekirse, dijital kripto para cüzdanında 5 tane XRP olan bireyler, kampanya dahilinde 5 tane airdrop coini alabilmektedir.
  2. Yeni üretilmeye başlanan kripto paralar, tanıtım olarak dağıtılabilmektedir. Bu dağıtımlar, kripto para siteleri ve farklı platformlar tarafından verilebilmektedir. Bu noktada Airdrop alınabilmesi için mutlaka kripto para cüzdanınızın olması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak herhangi bir ücret ödemeden yeni coinler kazanabilmeniz mümkündür. Ancak bu noktada bilinmesi gerekir ki, yeni piyasaya sunulan coinler yüksek bir değere sahip olmadığı için kazanç da yüksek olmayacaktır. Ancak Airdrop yöntemiyle edinilen coinler, uzun vadede iyi bir kâr getirebilmektedir.

Airdrop Yapacak Coinler

Airdrop alabilmek için araştırma yapan yatırımcılar, güncel coin airdrop listesini araştırmaktadır. Hemen hemen her dönem Airdrop olarak alınabilecek coinler bulunmaktadır. Airdrop yapacak coinler, kripto para tanıtımı ve bilgilendirmesi yapan internet sitelerinden duyurulmaktadır. Bu gibi sitelerde Airdrop coin alabilmeniz için takip etmeniz gereken yöntemler de mevcuttur. Aşağıdaki listeyi kontrol ederek güncel olarak edinebileceğiniz aktif airdrop coinler belirtilmektedir.

  1. Blockster
  2. NEFTİPEDİA
  3. Hybrisx
  4. Ruugle
  5. Revuto
  6. WEYU
  7. Latoken
  8. DAWIN
  9. RunNode
  10. Utile Network
  11. Index Riders
  12. Qoin IQ
  13. Earniom
  14. Arweave
  15. Collectible

Yukarıda belirtilen Airdrop coinlere ek olarak bulunduğumuz yıl içerisinde sunulacak Airdrop coinler de bulunmaktadır. Bu nedenle güncel airdroplar 2021 araştırmanızı sürdürerek pek çok farklı coini ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz.

Airdrop Almak Mantıklı Mı?

Airdrop sayesinde coin edinmek oldukça mantıklı bir eylemdir. Zira daha önce de bahsettiğimiz gibi airdrop coin için ücret ödemenize gerek yoktur. Bu nedenle edineceğiniz coinlerde uzun süre fiyat artışı görünmese dahi, herhangi bir para kaybı yaşamanız söz konusu değildir. Airdrop almak yüksek kazanç getirisi olan bir yatırım yöntemi olmasa da, uzun vadede artışlar sayesinde olumlu sonuçlanabilmektedir. Kısacası, airdrop coin almak mantıklıdır.

Not: Makaledeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum gönder