×

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, ülkemizin en köklü ve en önemli üniversitelerinden biri olup, yıllardır eğitim alanında hizmet vermeye devam etmektedir. Okulun öğretim üyeleri son derece başarılı ve donanımlı bir kariyer geçmişine sahiptir. Öğretim elemanlarının çoğu yurt dışında yüksek lisansını tamamlamış, okulunu dereceyle bitirmiş önemli bir akademik geçmişe sahiptir. Birçok açıdan diğer devlet üniversitelerinden önde olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, alanında uzman eğitim kadrosuyla ülkemize yararlı ve eğitimli bireyler yetiştirmek için gayret gösterir. Öğrencilerin yalnız eğitim alanında değil sosyal aktiviteler açısından da yetkin olmasını isteyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, sahip olduğu akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettirir.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademik açıdan sadece ülkemizde değil yurt dışında da isminden sıkça söz ettirmeyi başarmış bir kurumdur. Okulun en büyük özelliklerinden bir tanesi başarılı öğrencilere mezun olduktan sonra yurt dışında kariyerini devam ettirme imkanı tanımasıdır. Yüksek lisans ya da iş bulma noktasında yurt dışında bağlantıları olan Bandırma Onyedi Eylül üniversitesi, birçok açıdan devlet üniversiteleri arasında en iyilerden biri olmayı başarmıştır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sahip olduğu nitelikler dolayısıyla her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Okulun öğrencileri ve öğretim elemanları derslere olduğu kadar sosyal aktivitelerde de etkin rol üstlenmiştir. Öğrenciler için birçok kulüp oluşturulmuş ve öğrencilerin dans, spor, satranç, müzik gibi pek çok alanda aktif rol üstlenmesi sağlanmıştır. Özellikle futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi spor dallarında öğrenciler için oluşturulan pek çok etkinlik başarıyla sonuçlanmıştır. Öğrencilerin ruhen ve bedenen daha sağlıklı olmasını önemseyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, bu noktada pek çok turnuva ve yarışmalara da başlatmıştır. Okulda birçok spor salonu, özel salonlar ve öğrencilerin daha verimli vakit geçirmesi için alanlar hazırlanmıştır. Okulun kütüphanesi de oldukça zengin olup, üniversitedeki her öğrencinin bölümüne uygun zenginlikte hazırlanmış araç gereçlerle doldurulmuştur.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Akademik Birimler

Fakülteler

  1. Tıp Fakültesi
  2. Denizcilik Fakültesi
  3. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  4. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
  5. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
  6. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi
  7. Sağlık Bilimleri Fakültesi
  8. Spor Bilimleri Fakültesi
  9. Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
  10. Ziraat Fakültesi

Yüksekokullar

  1. Yabancı Diller Yüksekokulu
  2. Meslek Yüksekokulları
  3. Adalet Meslek Yüksekokulu
  4. Bandırma Meslek Yüksekokulu
  5. Bandırma OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
  6. Denizcilik Meslek Yüksekokulu
  7. Erdek Meslek Yüksekokulu
  8. Gönen Meslek Yüksekokulu
  9. Manyas Meslek Yüksekokulu
  10. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Enstitüler

  1. Sosyal Bilimler Enstitüsü
  2. Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  3. Fen Bilimleri Enstitüsü
  4. Gönen Jeotermal Enstitüsü

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Nasıl Bir Üniversite

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi eğitim ve sosyallik alanında oldukça vizyonlu ve donanımlı bir okul olarak bilinir. Okulun öğretim kadrosu birçok açıdan diğer okullarınkinden daha önde olmuştur. Bu yüzden öğrenciler oldukça kaliteli eğitim almakta, okudukları bölümlerle alakalı yeterli bilgi ve beceriye sahip olmaktadır. Bu üniversite, sadece eğitim verme açısından değil sosyal hayat bakımından da öğrencilerine yenilik katan bir okul olmuştur. Öğrencilerinin yalnızca dersle değil sosyal etkinliklerle de çok yakın olduğu bir okul olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, öğrencilerine barınma ve beslenme gibi ihtiyaçlar açısından da destek olur. Öğrenciler kalacak yer bakımından kampüsteki veya civardaki devlet yurtlarının yanında, özel yurtlar, evler, apart tarzı yerleri de kullanabilir.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi yemekhanesi de birçok yönden diğer devlet üniversitelerinden daha iyidir. Yemeklerin ucuz ve kaliteli olması Bandırma öğrencilerini oldukça memnun etmektedir. Okulun temizliği de öğrenciler için memnuniyet sağlanacak dereceye gelmiş, her geçen gün gelişen bir üniversite tanınmaktadır. Öğrenciler için yaz kursları da düzenleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, bu açıdan bakıldığında kaliteli bir akademik birikime sahiptir. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim elemanları, öğrencilerine derslerinde yeterli katkıyı vermekte ve onları ders dışı uygulamalarda da desteklemektedir. Sosyal aktivitelerin öncüsü olarak etkinliklere katılan öğretim üyeleri, öğrencilerinin dersten arta kalan zamanlarda kafa dağıtmaları için onları teşvik eder. Teoriyi ve pratiği bir arada işlemeye özen gösteren bu öğretim üyeleri, pek çok bakımdan yeterli düzeye ulaşmıştır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İmkanları Nelerdir?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi birçok açıdan öğrencilerine kolaylıklar sunan ve öğrencileri için her zaman daha iyisini isteyen bir okuldur. Okuldaki hizmetliler, öğretim elemanları ve öğretim kadrosunun tamamı öğrenciler için çalışmaktadır. Okulun temizliğinden derslere kadar herhangi bir sorun yaşanmaması adına tüm yetkililer görevlerini layıkıyla yapmaya çalışır. Öğrencilerin kariyerinin devamı yurt dışı imkanı bulunan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, sadece yurt içinde değil uluslararası alanda da adını başarılı okullar arasına yazdırmayı başarmıştır. Birçok fakülte ve bölüme sahip olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, çeşitli bir akademik birim alanına sahiptir.

Kampüs Yaşamı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi kampüs yaşamı açısından öğrencilerine oldukça renkli ve aktif bir süreç sunmaktadır. Kampüsü öğrencilerinin eğlenmesi ve kafa dağıtması için verimli bir hale getiren Bandırma Onyedi Eylül üniversitesi, aktif bir sosyal yaşam desteği sunmaktadır. Üniversite öğrencileri, derslerden arda kalan zamanlarda oldukça keyifli vakit geçirebilmekte, eğitimin yanında eğlenmeyi de ihmal etmemektedir. Bu üniversiteden mezun olan pek çok öğrenci kampüste geçirdiği zamanı özlemekte, sosyallik açısından oradaki ortamı aramaktadır. Öğrencilerle yapılan röportajlara bakıldığında, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin pek çok bakımdan memnuniyeti sağladığı anlaşılır. Öğrenciler mezun olduktan sonra bu okuldan pek çok güzel anıyla ayrılır ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin kendilerine kattıklarıyla kariyerlerine devam eder.

Yorum gönder