×

En İyi Allık Markaları Nelerdir?

Allık

En İyi Allık Markaları Nelerdir?

Allık, yüz makyajların da kullanılmak da olunan bir kozmetik ürünüdür. Allığın kullanılma amacı yanaklara doğal bir şekil de kırmızılık vermektir. Allıklar genel olarak toz halin de olmaktadırlar. Allık ile yanaklara utançtan veya heyecandan kızarılmış havası verilmektedir. Bu kozmetik ürünü kadınlara doğallık, pozitiflik ve renk katmak da olan bir kozmetik ürünüdür. Allık ürünü dozun da ve düzgün bir şekil de yapılması gerekmektedir. Yoksa yüz de komik bir görüntü oluşabilmektedir. Dozun da ve düzgün bir şekil de uygulanan allık kişilerin yüzüne renk ve ayrı bir hava katmaktadır. Ayrıca kişilere sağlıklı bir görünüm de kazandırdığı için birçok kadın allık kullanmayı sık olarak tercih etmektedir. Aynı zaman da allık ile yüz şekillendirme ve boyutlandırma da yapılabilmektedir. Yüz şekillendirme ve boyutlandırmada da önemli bir rol oynadığı bilinmektedir. Allığın kullanımı genel olarak zor bir durumdur. Bunun nedeni ise yüz şekillendirme ve boyutlandırma da önemli bir görevi olmasından dolayıdır. Birçok kadın allığı yanlış uygulamaktadır.

Bu durum da yüz şekil de komik ve kötü bir görüntü oluşturmaktadır. Yanlış uygulanmak da olunan allık yüzü, normalden daha fazla yuvarlak ve geniş gösterebilmektedir. Bu durumda da doğal bir görünümden çıkıp kızarık bir görüntüye neden olabilmektedir. Kızarık görünüm ise birçok kişiyi rahatsız edebilecek durumlardan biridir. Bu yüzden allığın doğru uygulanması gerekmektedir. Allığı doğru bir şekil de uygulayabilmek için öncellikle allık fırçasına sahip olunması gerekmektedir. Allık fırçasının seçimi de doğru bir şekil de olmalıdır. Allık sürmeye yeni başlayan kişiler, büyük allık fırçaları yerine daha kibir ve küçük bir allık fırçasını tercih etmelidirler. Ayrıca allık fırçasının uç kısmı kare şekil de olması gerekmektedir.

Bu allık fırçası ile, allık daha kontrollü ve taşırılmadan sürülmektedir. Allık sürülmesine alışıldıktan sonra, allık fırçasını daha büyük bir fırça ile değiştirebilirsiniz. Büyük allık fırçaları ile allık sürmek daha kısa bir işlem olmaktadır. Ayrıca allık fırçasının kılları yumuşak ve pofidik olması gerekmektedir. Bu fırçalar allığı daha iyi sürülmesine yardımcı olmaktadır. Yüz bölgesine allık uygulayabilmek için, allık fırçasına bol miktar da allık alınması gerekmektedir. Allık alındıktan sonra fazlalığı üflenmesi gerekmektedir. Allık elmacık kemiklerinin bir alt kısmına sürülmelidir. Ayrıca aşağıdan yukarıya doğru sürülmesi gerekmektedir. Allık burun ve dudak tarafından uzak olması gerekmektedir. Allık yukarı doğru sürülmesi gerekmektedir. Ayrıca birçok allık markası bulunmaktadır. En iyi allık markaları ise şunlardır:

1.Loreal Blush Minarel Allık: Bu allık markası birçok kadın tarafından tercih edilmek de olunan bir allık markasıdır. Elmacık kemiklerinde ki doğal duruşu ile birçok kişi cezbetmemektedir. Ayrıca bu allık markasın da allık ile beraber fırçası da bulunmaktadır. Ayrıca gün boyu kalıcılık sağlamaktadır. Bu allığın fiyatı ise 59,90 TL dir.

  1. Mac Powder Blush Devil Allık: Canlı ve renkli pigmentleri ile çok güzel renk vermek de olan allık markalarından biridir. Bu allığın birçok renk tonu bulunmaktadır. Birçok kadın makyaj çantasın da bulunmak da olan bir allık markasıdır. Fiyatı ise 90 TL dir.
  2. Cllinique Fresh Bloom: Bu allık markası sınırlı sayı da üretilmiş olan bir allık markasıdır. Ama çok sevilip ve tercih edildiği için sürekli üretilemeye ve satışa sunulmaya başlanmıştır. Bu allığın zengin pigmentleri ve kalıcılığı bulunmaktadır. Bu allığın fiyatı ise 102,95 TL dir.
  3. Chrıstıan Dıor Blush Allık: Bu allık birçok rengi bir arada bulundurmaktadır. Birçok rengin bir arada olmasına rağmen iyi bir kombinasyon olmasını sağlamaktadır. Ayrıca elmacık kemiklerini çok güzel göstermek de olan bir allıktır. Fiyatı ise 173,99 TL dir.
  4. Bobbı Brown Pot Rouge For Lips And Chees Allık: Bu allık markası hem ruj hem de allık olarak kullanılabilmektedir. Bu allığın dağıtımı çok kolay ve pratiktir. Fiyatı ise 120 TL dir.
  5. Allık

En İyi Işıltılı Allık

Yaz makyajların da kadınlar genel olarak allık kullanmayı tercih etmektedirler. Bunun nedeni ise yüzü daha sıcak ve doğal göstermesidir. Ayrıca kadınlar yüzlerin de ışıltı olmasını da tercih etmektedirler. Bu yüzden de genel olarak ışıltı allık kullanmaktadırlar. En iyi ışıltılı allık ise şunlardır:

1.Becca Lumionus Blush – Camellia

  1. Nyx Cosmetics Baked Blush – Foreplay
  2. Too Faced- Papa Dont Beach

En İyi Şeftali Allık

Şeftali tonunda allıklar çok tercih edilmektedir. Her kadının makyaj çantasında şeftali tonun da bir allık bulunmaktadır. En iyi şeftali allık markaları ise şunlardır:

1.Papa Dont Peach

  1. Makeup Forever Skin Cream Blush
  2. Milani Baked Blush Allık

Sıvı Allık

Sıvı allık likit allık olarak da bilinmektedir. Sıvı yapısı ile yüz de gün boyu daha fazla kalıcı olmaktadır. Sıvı allıkların renk yoğunluğu istenildiği gibi ayarlanabilmektedir. Birçok kişi sıvı allığı tercih etmekte ve kullanmaktadır.

Yorum gönder