×

En İyi Eyeliner Markaları Nelerdir?

Eyeliner

En İyi Eyeliner Markaları Nelerdir?

Eyeliner göz kenarlarına çizgi çekilerek gözlerin daha çekik ve estetik durmasını sağlayan kozmetik ürünü olarak bilinmektedir. Makyaj yapmak bir sanat olarak bilinmektedir. Bu sanat ise kolay bir şekil de yapılmamaktadır. Herk kişi makyaj yapamamaktadır. Bunun en temel nedeni ise elin yatkın olmamasıdır. Bu durumdan dolayı birçok kadın makyaj yaparken zorluk çekmektedir. Ama bu durum gün geçtikçe yani son günler de daha kolay bir hale gelmiştir. Makyaj yaparken kadınlar genel olarak en çok eyeliner çekmek de zorlanmaktadır.

Eyeliner çekmek zorlayıcı bir durumdur. Bunun nedeni ise keskin ve pürüzsüz çizgiler çekebilmeye çalışmaktır. Birçok kadın eyeliner çekmeyi gözlerine yakıştırmak da ve eyeliner çekmek istemektedir. Eyelinerin bazı çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler; Likit eyeliner, kalem eyeliner, jel eyeliner, krem eyeliner ve toz eyerlinedir. Likit eyeliner, likit halin de şişe içerisin de bulunmak da olan eyelinerin ince bir fırçası mevcuttur. Bu ince fırça ile eşsiz eyerlineler çekilebilmektedir. Kalem eyerlineler ise kadınlar tarafından en çok tercih edilmek de ve beğenilmek de olunan eyelinelerden biridir. Ayrıca bu eyeliner ile daha kolay bir şekil de eyeliner çekilebilmektedir. Jel ve krem eyerlineler ise minik kavanozlar içerisin de bulunmaktadır.

Bu minik kavanozlar ile fırça yardımı ile eyeliner çekilebilmektedir. Son olarak toz eyelinerler ise genel olarak badem yağı ile karıştırılmışlardır. Bu eyelinerler de fırça yardımı ile kullanılmaktadır. Ayrıca bu eyelinerleri nemli bir eyeliner fırçası ile kullanmak daha mantıklıdır. Eyeliner sürmeyi başlayan kişiler daha kolay olduğu için kalem eyelinerleri tercih etmektedirler. Bunun nedeni ise kolay bir şekil de sürülmesi ve güzel sonuçlar vermesidir. Eyeliner çekmek aslın da düşünüldüğü kadar zor bir durum değildir. Eyeliner sürmek el yatkınlığınına ve tamamen tecrübeye dayanmakta olan bir durumdur. El alışkanlığı kazanabilmek için sürekli eyeliner çekilmesi gerekmektedir. Böylelikle tecrübe edilmektedir.

Eyeliner çekebilmek için öncellik gözün bitiş noktası belirlenmelidir. Sonra belirlenen bitiş notasından yukarıya doğru çizgi çekilmelidir. Bu çizgi istenilen uzunlukta olabilmektedir. Uzunluğu ayarlayabilmek için kuyruk yukarı doğru uzatılabilmektedir. Kuyruk göz bitimine kadar getirilmesi gerekmektedir. Bu çizginin ince olması gerekmektedir. Sonrasın da ise ortada oluşmak da olan boşluk doldurulmalıdır. Böylelikle eyeliner çekilmiş olmaktadır. Kalın bir eyeliner çekebilmek için de aynı şekil de ama çizgiler kalın olacak şekil de çekilmelidir. Birçok eyeliner markası ve çeşitti bulunmaktadır. Eyeliner markaları çeşitlik ve farklılıklar gösterebilmektedirler. En iyi eyeliner markaları ise şunlardır:

1.Benefit They Are Real Push Up Eyeliner: Bu eyelinerin yassı ucu bulunmaktadır. Bu yassı uç ile eyeliner çizgileri daha düz ve oranlı bir şekilde çekilebilmektedir. Bu yüzden bu eyeliner sıkça tercih edilmek de olunan eyelinerlerden biridir. Ayrıca kalem eyeliner çeşitlerindendir.

  1. Christian Loubuotin Luminous Ink Liner: Bu eyeliner parlak bitişi bulunan bir eyelinerdir. Parlak eyeliner seven kişiler bu eyelineri çok beğenmek de ve tercih etmektedir. Likit eyelinerdir.
  2. Inglot AMC Gel Eyeliner: Bu eyeliner jel bitişi olan bir eyeliner çeşididir. Ayrıca pigmenti ve kalıcılığı fazla olmak da olan eyelinerleden biridir. Jel eyeliner sevenlerin vazgeçilmezi haline gelecek bir eyelinerdir.
  3. Make Up For Ever Aqua XL Ink Eye Lıner: ultra ince fırçası bulunan bu likit eyeliner keskin hatların yapımın da oldukça faydalı bir eyelinerdir. Suya dayanıklı bir eyelinerdir ve birçok renk seçeneği bulunmaktadır.
  4. Maybelline Eye Studıo Lastıng Drama Gel Eyeliner: Maybelline markasının en çok sevilmek de olunan makyaj malzemelerinden birisi de bu eyelinerdir. Ayrıca bu eyelinerin yanın da eyeliner fırçası da bulunmaktadır.
  5. Eyeliner

Hangi Eyeliner Daha Kullanışlı

Eyelinerler kadınların vazgeçilmezi haline gelmiş olmak da olan makyaj ürünlerinden bir tanesidir. Bu makyaj malzemesi gözleri aha çekik ve güzel göstermektedir. Eyeliner çekimi bazı kişiler için çok zorlayıcı olabilmektedir. Eyeliner çeşitleri bulunmaktadır. Bu eyeliner çeşitleri ise; jel eyeliner, kalem eyeliner, likit eyelinerdir. Birçok kişi eyeliner hakkın da sorular sormaktadır. Bu sorulardan biri ise hangi eyeliner daha kullanışlı sorusudur. Eyeliner çeşitlerinden en çok tercih edilen eyeliner çeşidi kalem eyelinerdir. Bunun nedeni ise daha kullanışlı ve kullanılması daha kolay eyeliner çeşidi olmasıdır.

Likit Eyeliner

Eyeliner çeşitleri bulunmaktadır. Bu eyeliner çeşitleri; jel ve toz eyeliner, kalem eyeliner ve likit eyelinerledir. Genel olarak likit eyeliner kullanan kişiler, eyeliner kullanmaya alışmış kişilerdir. Çünkü likit eyeliner kullanımı yeni başlayan kişiler için zorlayıcı olabilmektedirler. Ama ince uçları ile kusursuz ve ince çizgiler ile enfes eyelinerler çekilebilmektedirler.

En İyi Dipliner

Dipliner eyelinerin keçe ucu bulunmaktadır. Adı üstün de olduğu gibi kirpik diplerine uygulanmaktadır. En iyi dipliner ise Pastel waterproof black diplinerdir. Bu dipliner suya dayanıklı bir diplinerdir. Ayrıca zengin pigmenti ile ve kalıcılığı ile makyaja ve gözlere daha da anlam katmaktadır.

Yorum gönder