×

En İyi Max Factor Ürünleri

en iyi Max Factor

En İyi Max Factor Ürünleri

Kozmetik sektörünün önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Max Factor, ürettiği kaliteli makyaj malzemeleri ile kendinden söz ettiriyor. Birbirinden kaliteli ürünleri gayet makul fiyatlar ile müşterisine sunan marka, hemen her kozmetik mağazasında ürünlerini satışa sunmaktadır. Kolay bir biçimde temin edebileceğiniz Max Factor ürünlerinden memnun kalacağınızdan eminiz. Teninize en uygun cilt bakım ürünlerini bulabileceğiniz marka, size son derece kaliteli ürünler sunmaktadır. Birbirinden şık görünümlü rujlardan, kirpiklerinizi mükemmel bir görünüme ulaştıracak olan rimellere kadar pek çok ürünü sunan Max Factor ürünleri incelenmeye değer. Gelin en iyi Max Factor ürünlerini daha yakından inceleyelim.

en iyi Max Factor

En İyi Max Factor Rimelleri

Max Factor mağazaları başta olmak üzere, internet alışverişlerinde en çok talep gören ve en çok beğeni toplayan en iyi Max Factor rimelleri şu şekildedir:

  • 2000 Calorıe Maskara: Verdiği 3 katlı hacimle kadınların gözdesi haline gelen bu şahane rimel, mağaza raflarında anında tükenmek ile meşhur. Bulaşmaya karşı dayanıklı olan bu rimel, hassas göz yapısına sahip olan ve lens kullanan bireyler için uygunluk göstermektedir. Parfümsüz ve lifsiz olan bu rimel uzun süreli bir etki göstererek, kirpiklerinizi muhteşem bir görünüme ulaştırır.
  • Materpiece Belirginleştirici Maskara: Çarpıcı bir görünüm sağlayan bu rimel, 5 kata kadar etki göstermesi ile dikkat çeker. Yarattığı çerçevelenmiş göz etkisi ile beğeni toplayan bu rimel, kirpikleri birbirinden ayırarak belirginleştirir. Teknolojik iFX fırçasına sahip olması ile de ses getirmeyi başaran bu ürün, suya dayanıklılığı ile de beğeni yakalar. Oftalmolojik olarak da test edilmiş olan bu ürün, lens kullanan bireyler için uygundur.
  • False Lash Effect Maskara: %50 daha fazla kıl içeren özel fırçası ile bu rimel mükemmel bir etki yaratan bu rimel, büyük rağbet görmektedir. Tüm kirpiklerin köküne kadar ulaşan bu şahane rimel, sıvı formülü ile uzun süreli bir hacim sağlamaktadır. Adeta bir takma kirpik etkisi yaratan bu şahane ürün kirpik dolgunluğunu iki katına çıkarır. Dökülme ya da bulaşma gibi problemlerin olmamasını garantileyen bu ürün, lens kullanan bireyler için de gayet önerilmektedir.
  • False Lash Effect Voluptous Maskara: Dış rengi ile büyük bir dikkat çeken bu şahane rimel, kıvrımlı bir yapıya sahip olan rimeli ile de mükemmel bir görünüm oluşturur. Yarattığı lifting etkisi ile dikkat çeken bu ürün, en küçük kirpiklerinize ulaşarak etki yaratır. Çok uzun süreli bir etki gösteren bu rimel, temizleme konusunda da kolaylık sağlar.
  • Rise & Shine Maskara: Son derece yüksek bir kirpik kaldırma etkisine sahip fırçası ile büyük bir beğeni toplayan bu şahane rimel, tek dokunuş ile hacim, daha fazla uzunluk ve kıvrım etkisi vermektedir. E vitamin içeriği ile beraber kirpikleri koruyucu proteinler içeren bu rimel, kirpiklerinizi kökten uca besler.

En İyi Max Factor Rujları

En iyi Max Factor rujları da yine makyaj severlerin yakından incelediği bir konudur. Siz değerli okurlar için markanın en iyi rujlarını araştırdık, yazımızı okumaya devam ediniz.

  • Lipfinity Velvet Matte: 10’dan fazla renk tonuna sahip olan bu ruj, markanın en beğenilen ruju olma özelliği taşımaktadır. Yüksek etkili formülü ile bütün gün etki yaratan bu ruj, kadife mat duruşu ile dikkatleri üzerine toplayacak. İçeriğinde E vitamini ve Hindistan cevizi bulunan Lipfinity Velvet Matte, üst düzey bir rahatlık sağlayacak.
  • Muracle Prep Lip Scrub: Çift etkili bir yapıya sahip olan bu ruj, uzun süre etki gösterir. E vitamini ve Hindistan cevizi içeren özü ile de dudaklarınıza parlaklık verir. Pürüzsüz bir ruj deneyimi yaşayacağınız bu ürün ile dudaklarınızı yumuşacık hissedeceksiniz.
  • Colour Elıxır Gloss: Parlak ruj etkisi yaratan bu ürün, dokuz farklı renk tonu ile piyasaya sürülmektedir. Tüm gün dudaklarınızın gerek duyduğu nemi sağlayan bu kaliteli ruj, dudaklarınızı yumuşatacak. Zengin ve yoğun bir görünüm istiyorsanız, tercihinizi bu rujdan yana yapabilirsiniz.
  • Lıofınıty Lıp Colour: Sahip olduğu renk alternatifi ve kalitesi ile müşteri memnuniyeti yakalayan bu ruj, en çok dudak rengi ile ön plana çıkmaktadır. Şeffaf ve pürüzsüz bir görünüm sağlayan bu ruj, 24 saate varan etkiler gösterir. Mükemmel bir nemlendirici etkisi sağlamakla beraber, cesur görünüm severlerin bir numaralı tercihidir.
  • Lıpfınıty Starglow Limited Edition: Yoğun bir yapı ve nemlendirici etkiye sahip olan bu ruj, markanın en sevilenleri arasında yer almaktadır. 24 saat kadar etki gösterdiği bilinen bu ruj, dudaklarınıza karşı maksimum hassasiyet sağlayarak, estetik bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Koleksiyonunuza mutlaka eklemek isteyeceğiniz bu ürün, sizi memnun edecek!

En İyi Max Factor Fondötenleri

Kusursuz bir makyaj deneyimi için en önemli adım olan fondöten, seçimi gereği de hassasiyet ister. En iyi Max Factor fondötenleri yakından inceleyerek, kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

  • Whıpped Cremee Matlaştırıcı Fondöten: Markanın en beğenilen ve tercih edilen fondötenlerinden bir tanesi olan bu ürün, yarı mat kapatıcılık sağlar. Köpürtülmüş ve nemlendirilmiş formülü ile bu fondöten cildinizi asla kurutmaz. Mat ve taze görünüm ile beraber bu fondöten cildinize hafif ışıltı sağlar. Parfümsüz olan bu fondöten, gözenekleri tıkamaz. Kuru ve hassas ciltlere uyum sağlayan bu şahane ürün, yağsız olması ile de dikkatleri üzerine çeker.
  • Face Fınıty All Day Flawless: Cilt kusurlarını örten bu fondöten, kapatıcı ve baz içerikli olduğundan uzun süreli bir etki gösterir. GFK20 içerikli mükemmel kapatıcılık özelliği ile dikkatleri üzerine çeken bu fondöten, pürüzsüz bir görünüm sağlar. Hafif içeriğe sahip olan bu ürün, mat görünümü ile de dikkatleri üzerine çeker. Markanın en sevilenleri arasında yer alan bu fondöten, 6 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır.
  • Lasting Performance İz Bırakmayan Sıvı Fondöten: Max Factor’un en tercih edilen ürünlerinden bir tanesi haline gelmiş olan bu fondöten, 8 saate kadar varan kalıcılık sağlar. Cilldinizin taze ve sağlıklı görünmesini sağlayacak olan bu ürün, mağaza raflarında çok fazla kalmadan hemen tükenir. Özel tasarlanmış hafif silikon ve dayanıklılığı ile de beğeni toplayan bu ürün, temas ve ovalamaya karşı dayanıklılık gösterir. Gözenekleri tıkamayan bu ürün, hassas cildinize asla bir tahriş yaratmaz. 6 farklı ren paleti ile bu ürün de kadınların en sık tercih ettiği fondötenler arasındadır.
  • Mıracler Touch Kompakt Fondöten: Dermatolojik olarak test edilmiş olan bu fondöten, ışıltılı yapısı ile cildinize taze ve pürüzsüz bir görünüm sunar. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürün, sıvılaşan formülü ile de dikkat çeker.
  • Ageless Elixir 2’si 1 Arada Fondöten: Çizgi ve kırışıkları anında kapatan bu ürün, ciltteki renk bozukluklarını ortadan kaldırır. Yaşlanma belirtilerini de kapatmaya yarayan bu ürün, çok rahat bir biçimde sürülebilir. Işığı yansıtan ve ince çizgilerin içine yerleşmeyen bu ürün, anında kapatıcılık sağlayarak büyük dikkat çeker. Bu şahane fondöten cildi korur ve cildin gereksinim duyduğu nemi karşılar. Dolayısı ile cilt bakımı yapmış olur.

Yorum gönder