×

Ruj Makyajı Nasıl Gerçekleştirilir?

Ruj Makyajı Nasıl Gerçekleştirilir

Ruj Makyajı Nasıl Gerçekleştirilir?

Ruj Makyajı Nasıl Gerçekleştirilir? Bu ruju sürmek; seni içinde bulunduğun mekânın gözdesi haline dönüştürecek ve tüm gözleri senin üstüne çekerek inanılmaz bir görüntüye kavuşmuş yüzünde yer edecek, dikkat çekici, göz kamaştırıcı ve mutlaka kendinden emin bir tarz. Bilhassa akşam giyimlerinde yüzü ve tavrı inanılmaz bir seviyeye çıkaran bu tarz modası ile şahsındaki kadınsı ve alımlı havaları kendine koyabilirsin. Sen yalnızca yüzüne en ideal olan ruj tonunu keşfet!

Akabinde bu ruj sürümü aşamalarını en ufak noktalarına dek bahsettiğimiz bu konuyu okuyarak yüzüne dikkat çekici bir sihir oluşturabilirsin. Ayrıca, bu rujla olağanüstü bir uyum sağlayacak göz yüz bakımı tarzlarından da söz ettik! Haydi öyleyse, bir an evvel başlayalım.

Ruj Makyajı Nasıl Gerçekleştirilir

Bu Ruj Bakımı Nasıl Yapılır?

Herkesçe bilinenin tersine bu ruj bakımı her yer için yapılabilir. Ofise giderken, gündelik hayatta veya akşam giyimlerinde bu ruj bakımı ile yüzünü ön plana atabilir, halini, görünüşünü bir üst seviyeye çıkarabilirsin. Burada mühim olan zamanın ve mekânın ruhuna ideal bir tarz yaratabilmek.

Bu ruj bakımına, her an olduğu gibi, yüz ile adım atmak lazım. Bu süreçte bakım aleti ve beden rengine uyan bir kapatıcı ile yüzünü hazırlayabilesin. Bu şekilde dudak şeklini daha fazla göz alıcı bir noktaya taşıyabilirsin.

Yüz bakımı esnasında ten bozukluklarını saklayacak ve sivilceleri kapatacak bir kapatıcı denemelisin. Şunu bir yere yaz, teninde sadece dudakların al olacak, cildin değil!

  • Rujuna ve tarzına has bir göz bakımı akabinde dudaklarını hareketlendirmeye başlayabilirsin. Uygulaman gereken ilk husus, dudaklarını hafifçe sulandırmak. Bu hususta sulandırıcı dudak bakım ürünü tercih edebilirsin.
  • Akabinde dudağınla aynı nüanslarda bir makyaj kalemi ile dudak hatlarını oluşturmalısın. Bu şekilde gerek dudakların daha normal gözükür gerek de ruju taşırmadan güzel bir biçimde yapabilirsin.
  • Ve geldik asıl noktaya yani ruj sürecine… Kalem ile çizdiğin dudaklarının etrafını seçtiğin al ruj ile usulca sürmeye adım at. Bu esnada dudağının iç tarafından başla ve dışarı yönlü yavaş yavaş devam et.
  • İki dudağına da ruju güzelce sürmenin akabinde göz kamaştırıcı yüzünün zevkini çıkarabilirsin!

Al ruju tercih etmek bazı anlarda insanı ürkütebiliyor. Koyu renk olanlar yanlışları aşırı ortaya çıkardığı için sürme esnasında daha fazla dikkatli ve özen göstermekte yarar var.

İki dudağını da sulandırmanın akabinde artık sürme aşamasına adım atmadan evvel gerçekleştireceğin bir husus daha bulunuyor. O da concealer ile dudak tonunu birbirine uydurmak. Bu şekilde uygulayacağın rujun tonunu daha fazla ön plana çıkarabilirsin.

  • Al ruj ile iki dudağını da boyamanın akabinde dudak etrafına kaliteli bir concealer sürebilirsin. Bu, gerek küçük yanlışları örtmeye olanak sağlar gerek de dudak şekillerini ortaya çıkarır. Bu şekilde çok fazla sorunsuz bir hattı elde edebilirsin.
  • Dudaklarının daha büyük gözükmesi için tam ortalarına azıcık parlatıcı uygulayabilirsin.
  • Al ruj sürerken kullanacağınız kalem mutlaka aynı nüanslarda ve renklerde olması mühim. Fakat çevresini doldururken aksilik meydana getirmekten çekiniyorsanız, beyaz renkli olanını da tercih edebilirsiniz.
  • Sürme esnasınca süreceğin ruju özenle tercih etmelisin. Göz alan bir yüz için dudak hatlarını kapatmayan, kalıcı ve çatlatmayan bir ruj kullanın.

Bu Ruj Göz Bakımı ile Nasıl Uyum Sağlayabilir?

Al ruju tarzına ideal bir göz bakımı ile bitirmek tümsel manada hatasız bir görünüşe bürünmek için son derece mühim.

Bu ruj, göz kalemi bakımı ile bitirildiğinde meydana cesur ve göz alan bir görünüş çıkıyor. Çok ince olmayan bir göz kalemi dokunuşu ile al rujun beraber oluşturduğu görüntüye resmen bayılacaksın! Arzu edersen çeşitli göz kalemi denemeleri için konumuza göz atabilirsin.

  • İş yeri için ideal bir ruj bakımı isteğindeysen, gözlerini sadece bir alet ile ortaya çıkarabilirsin. Kıvrılmış ve büyük bir kirpik şekli, hatları ortaya çıkmış bir kaş ve al dudaklar ile natürel bir etkiye bürünebilirsin.

Dikkat Çekici Makyaj İçin Neleri Tercih Etmelisin

Her an olduğu gibi al ruj bakımında da gerek vücut tonuna gerek beden tarzına gerek de tipine en ideal malzemeleri tercih etmen son derece önem arz ediyor. Biz de işte bu hususta ne denli önemli olduğuna son derece güvendiğimiz için sana has çeşitli malzeme listeleri meydana getirdik!

Al ruj bakımının assolisti için şahsınıza tavsiyemiz, içinde bal nüansı bulunduran kendine has yapısı ile kurutmayan yönü olan, dudakları gayet nemli tutan, dudaklarınızın sağlığını muhafaza ederek onun ihtiyacı olan dokuyu koruyan ve size göz kamaştırıcı makyajlar sunan ürünleri kullanın.

Yorum gönder