×

Göz Altı Kapatıcısı Sayesinde Yorgun Görüntülere Elveda

Göz Altı Kapatıcısı Sayesinde Yorgun Görüntülere Elveda

Göz Altı Kapatıcısı Sayesinde Yorgun Görüntülere Elveda

Göz Altı Kapatıcısı Sayesinde Yorgun Görüntülere Elveda Aşırı dolu bir çalışma rutininde veya akşamları yeterli uyuyamadığın için gözlerinin alt tarafında morumsu renkte çökmeler veya koyuluklar meydana gelmiş olabilir. Bu durumun keyfini kaçırdığı hepimizin malumu, fakat bu birçoğumuzun başına gelecek tarza son raddede sıradan bir husus. Göz altındaki koyulukları kısa zamanda ortadan kaldırmak için size ufak bir tavsiye sunabiliriz! Uygun bir gözaltı saklayıcı yöntemi ile hemen o kötü görüntüyü yok edin ve daha ışıltılı bir görüntü kazanarak cilt bakımını bitirebilirsin. En iş görür göz altı concealar yöntemleri ve concealar tavsiyeleriniz için okumayı asla bırakma!

En güçlü yanım gözyaşı dökmek yerine göz altı concealar’ın olabilir. Niçin mi? Gözaltı concealar’ı, o kısımdaki morumsu dokuları ortadan kaldırmak ve bu gözaltı şişliklerinin görüntüsünü hafifleterek, göz etrafına ışıltı sunmak için tercih edilen bir concealar çeşidi. Özetlemek gerekirse göz altı ve etrafını direkt ışıltı katan ve bakışlarına hareketlilik sunan bir canlılık vererek daha dinç gözükmeni meydana getiren adeta bir sihirbazlık ürünü. Sık dokular bulundurduğu için gözlerdeki bitkin hali direkt olarak ortadan kaldırır, size yeterli şekilde uyumuş ve rahatlamış bir görüntü sağlar. İşte tam da bu sebepten ötürü gözaltı concealar’ını o her şeyin olduğu bakım köşenden sakın eksik etme!

Göz Altı Kapatıcısı Sayesinde Yorgun Görüntülere Elveda

Göz Altı Concealar’ı Ne Şekilde Uygulanır?

Kaliteli bir göz altı concealar’ı tonu almanız için size bir iki tavsiyede bulunalım. Concealar’ın tonu, kesinlikle cilt tonundan ve uyguladığın fondöten tonundan bir iki seviye daha açık olmalı. Malzemeyi, yalnızca gözlerinin aşağısına ufak bir şekilde ve küçük dokunuşlar biçiminde sürmen gerekli. İyi bir fırça, makyaj aparatları veya da kirli olmayan parmaklarınla o bölgeye concealar’ını yayabilirsin. Göz altı koyuluklarının, göz kenarlarına ve kapakları boyunca dağılıyorsa bu kısımlarda da concealar sürerek ten renginle uyumlu hale getirebilirsin. Concealar’ı seviyeli bir biçimde yaymak için, aparat veya iyi bir fırça ile küçük dokunuşlarla yüzüne yaymalısın. Eğer aşırı çok concealar sürersen, gün içinde göz aşağısındaki kırışıklıklara girerek kötü bir görünüş meydana gelebilir. Concealar’ın bu şekilde dalgalanmasının önüne geçmek için, göz altındaki concealar’ını gözaltına renksiz bir allık sürerek muhafaza edebilirsin. Bir defa yapmaya adapte olduktan sonra, ustaca bir makyöz gibi sorunsuz bir biçimde göz altı concealar’ını süreceğinden son derece eminiz.

Ten Rengine Göre Concealar Tavsiyeleri

Göz altındaki concealar’ın cilt tonun ile uyum sağlayarak natürel gözükmesi elzemdir. Bunun için concealar’ın tonunu uygun şekilde tercih etmelisin. Tüm ten rengine göre türlü gözaltı concealar’ı farklılıkları mevcut. İşte ip uçları: Göz etrafında kızarmalar bulunuyorsa bej renginde göz altı concealar’ı ile bu pürüzleri ortadan kaldırabilirsin. Göz altında morarmalar veya mavimsi alt tonlu pürüzler bulunuyorsa ton uyum sağlayıcı özelliği bulunan sarı veya turunçgil renklerde bir göz altı concealar’ı tercih etmelisiniz. Öyle ki göz aşağısındaki morumsu pürüzler aşırı dikkat çekiyor ise su bazlı bir concealar kullanmak yerine, fazla bir saklayıcı krem kullanabilirsiniz. Krem bazlı bu ürünler az seviyede sürülse dahi, daha fazla bir saklayacılığa vakıf oldukları için ton farklılıkları daha güzel önler. Bazı yapısı farklı malzemeler daha az etkilidir ve günlük rutinde uygulamak için yeterlidir. Hadi, tenine en ideal olan makyaj malzemesini bulmaya adım at!

Göz Altı Kapatacısı Nasıl Uygulanır

Ten rengine uygun ideal göz altı concealar’ı tonunu bulduysan, o zaman concealar kullanmanım ince noktalarına… Göz aşağısına concealar uygulamadan evvel, concealar’ın daha güzel yayılması ve daha natürel gözükmesi için bir krem kullanarak göz etrafını nemli hale getirebilirsin. Fakat bu nemlendiriciyi aşırı çok kullanma sakın, öbür türlü tenin bunu hazmetmediği için sürdüğün concealar sabit kalmaz. Göz altı ürününü bir başına sürebilirsin, ayrıca fondötenin üstüne de sürebilirsin. Ufak bir ipucu verelim: parlak olmayan veya pudra kullanılmış bir göz altı ürünü tercih ettiysen, renksiz veya katı bir allık ile onu muhafaza etmene gereksinim kalmıyor. Sıvı bazda bir concealar tercih ettiysen, üstüne pudra da uyguladığında daha sabit ve sürekli olacaktır ve gün içinde dalgalanma yapmayacaktır. İşte problemsiz ihtişamın yolu bu denli kolay!

Kaliteli ve katı bir yapısı sayesinde gözlerinin etrafındaki bitkinlik belirtilerini ve problemlerini bir anda ortadan kaybedecek ve oval sünger kullanarak kolay bir sürme gerçekleştireceğin kendini kanıtlamış, bir sürü çeşitli rengi ile her tene adapte olabilecek ve cildinizin, gözlerinizin gerçek parıltısını gün yüzüne çıkaracak bu ürünleri tercih etmenizi şiddetle öneririz.

Yorum gönder