×

Hangi Loreal Paris Fondöten Cildine Uygun

Loreal Paris fondöten

Hangi Loreal Paris Fondöten Cildine Uygun

Kusursuz bir cilt makyajı için öncelikle uygulayacağınız fondötenin cilt tipinize ya da ten renginize uygun olup olmadın bilmeniz gerekir. Ancak sadece bu kadarı doğru bir fondöten için yeterli değildir. Aynı zamanda doğru ve kaliteli makyaj malzemesi markalarını tercih etmeniz gerekir. Loreal Paris fondöten sürekli yenilenen ve etkili formülü ile cilt bakımı yaparak kusursuz bir ten makyajı sizlere sunar. Hem doğal yapısı hem de pürüzsüz ten makyajı için yumuşak yapılar ile tercih etmeniz gereken en doğru fondöten markasıdır. Loreal Paris Fondötenleri ile tanıştıktan ve kullanmaya başladıktan sonra asla vazgeçemeyeceksiniz. Sizler için Loreal Paris fondöten çeşitlerinin özelliklerini açıklıyoruz.

Loreal  Paris Infaillible Fresh Wear Fondöten İle Sağlıklı Makyaj

Loreal Paris Infaillible Fresh Wear Fondöten etkili formülü ile gün içerisinde cildinizde kusma etkisi yaratmadan kalıcılığı yüksek bir biçimde ten makyajınızı tamamlar. Üstelik aynı zamanda cildinize bakım da yaptığı için saplıklı bir görünüm sağlar. Ciltteki gözenekleriniz hava almasını sağlayarak taze bir cilt görünümü sağlar. Doğal bir yapısı vardır ve doğal bir makyaj görünümü sağlar. Ortadan yükseğe doğru bir kapatıcılığı vardır. Ciltteki lekeleri, izleri ve kızarıklıkları en etkili biçimde kapatarak gün boyu kalıcılık sağlar. Hafif nemli ve yumuşak yapısı sayesinde günlük makyajlarınızın vazgeçilmez bir parçası haline geleceğine emin olabilirsiniz. Loreal Paris Fresh Wear Fondöten, temasa ve bulaşmaya dayanıklıdır bunun en etkili sebebi ise formülündeki hyoluronik yapısıdır. Cilt tipi olarak da normal yani karma ciltler için oldukça uygundur.

Loreal Paris fondöten

Bakım Yaparak Kusurları Gizleyen Loreal Paris True match Fondöten

Makyaj yapan her bayan hem kusursuz görünüm sağlayan hem de bakım yapan bir fondöten kullanmak ister. Loreal Paris True Match Fondöten aradığınız tüm bu özellikleri sizlere sunmaktadır. Cildinizdeki kusurları gizleyerek pürüzsüz bir ten makyajı sunarken aynı zamanda cildinize bakım da yapar. Uygulaması kolay ve yumuşak yapılı fondöten istiyorsanız sizin için en doğru seçenektir. Ayrıca çok az miktarda bile tüm cildinize doğru bir şekilde uygulayarak ten renginizi eşitlemeniz mümkündür. İçerisinde bulunan antoksidanlar, E vitamini ve hyaluronik asit ile cildinizi nemlendirerek makyajınıza canlılık katar. Bakım yaparak cildinizi koruduğu içim düzenli kullanımda cildinizde düzelmeler de sağlar. Orta derecede kapatıcılığa sahip Loreal Paris True Match Fondöten karma ve yağlı cilt tipleri için uygundur.

Mat Bitişli Ve Yüksek Kapatıcı Etkisi İle Loreal Paris Infaillible Matte Cover Fondöten

Loreal Paris Infaillibl Matte Cover Fondöten hafif yapısı ile yüksek kapatıcılık sağlayan en etkili mat fondöten olarak en çok tercih edilen fondötendir. Cildinize sağlıklı bir görünüm vererek maske gibi durmadan doğal yapısı ile cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlar. Yüksek kapatıcılık etkisine sahiptit buna rağmen cildinizde asla ağırlık etkisi bırakmaz. Özellikle yaz aylarında yağlı ciltlerin tercih etmesi gereken en doğru fondötendir. Sadece yağlı ciltler değil aynı zamanda karma cilt yapına sahip bayanlarda bu fondöteni tercih edebilirler.

Özel pudra içeriği ile yağlı ciltlerde parlamayı önler.  Kaliteli yapısı ile cilde kesinlikle zarar vermez. Cildinizdeki leke ve izlerle beraber yağlanmayı da önleyerek kusursuz bir ten makyajı yapmanıza yardımcı olur. Ten makyajınızda sağlıklı ve oldukça pürüzsüz bir görünüm sağlamak istiyorsanız kesinlikle Loreal Paris’in mat bitişli bu fondötenini kaçırmamalısınız. Loreal Paris Infaillible Matte Cover Fondöten kullanmaya başladığınız da diğer mat fondötenlerden farkını daha iyi görecek ve asla vazgeçemeyeceksiniz.

Hem Nemlendirici Hem Fondöten Özelliği İle Loreal Paris Skin Paraside Renkli Nemlendirici

Loreal Paris klasik fondötenler dışında bambaşka bir fondöten sizlere sunmaktadır. Hem nemlendirici hem de fondöten özelliği taşıyan bu fondöten günlük kullanım için oldukça sağlıklı ve kullanım açından çok kolay uygulanan bir yapıya sahiptir. Tüm cildinizde renk tonunu eşitler ve uygulandığında kolayca cildinize dağılır. Bu nemlendirici etkili fondöten su bazlı etkileyici formülü ile aydınlık ve ıslak bir makyaj yapmaktan hoşlanan bayanların vazgeçilmezi olacak. Tüm gün boyunca cildin sağlıklı bir şekilde ışıldayarak nemli ve ıslak görünmesini sağlar. Orta dereceli kapatıcı özelliği bulunan bu renkli nemlendirici her cilt tipi için uygundur. İçeriğinde aleo vera özü, güvercin ağacı ve zencefil özü bulundurduğu için mükemmel bir şekilde hem makyajı hem bakımı aynı anda tek bir ürün ile sizlere sunmaktadır. Özellikle su bazlı bir yapısı olduğu için aydınlık bir görünüm verir. Eğer ki ten makyajınızda hem doğal hem ışıltı istiyorsanız kalıcılığı yüksek olan en iyi renkli nemlendirici fondöten Loreal Paris Skin Paraside renkli nemlendiriciyi kesinlikle denemelisiniz.

Yorum gönder