×

Makyaj Malzemelerinde Dünya Markası Olmuş Markalar

makyaj malzemelerinde dünya markası 

Makyaj Malzemelerinde Dünya Markası Olmuş Markalar

Kadınlar için makyaj konusu ayrılmaz bir ikili olurken makyaj malzemelerinde dünya markası her ne kadar pahalı bile olsa yine de kadınların büyük ölçüde ilgilerini çekmektedir. Bu makyaj malzemeleri kadınların büyük ölçüde ilgilerini çekmektedir. Bu kozmetik ürünleri gerek kalitesi gerekse de fiyatları ile ön plana çıkmaktadır. Dünyaca bilinen bu markalar ve ürünler ile kadınlar güzelliklerine güzellik katmaktadır. Dünyaca ünlü bu markalar ile güzelleşmek isteyen kadınlar trendleri de yakından takip ediyor. İşte o markalar ve o markaların dünyaca ünlü olmuş ürünleri…

Christian Dior

Dünyaca ünlü kozmetik markaları arasında en çok bilinen markalarından birisi de Christian Dior markasıdır. Bu kozmetik markası şüphesiz ki dünyada en çok bilinen ve zengin kadınların en çok tercih ettikleri kozmetik markaları arasında yer almaktadır. 1946 yılında dünyaca ünlü bir moda evinin sahibi olan Christian Dior tarafından kurulan marka günden güne giderek büyümeye devam etmiştir. Pek çok ünlü ismin kullandığı bu marka dünya tarafından bilinen en popüler markalar arasında yer almaktadır. Bu markada üretilen en popüler ürünlerden bir tanesi de Diorshow ürünü olmaktadır.

makyaj malzemelerinde dünya markası 

Biore

Piyasada yer alan en bilinen ve üst sınıf kozmetik markalarından bir tanesi de Biore markasıdır. Bu markanın ürünleri de pek çok ünlü kişi tarafından tercih edilmektedir. Özellikle de yüz temizleme losyonları, makyaj kapatıcıları ve cilt tonu eşitleyici gibi ürünleri pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu markanın en çok tercih edilen ürünleri de Emily Rossum, Emilia Clarke ve Shay Mitchell gibi pek çok ünlü isim tarafından kullanılmaktadır.

Dove

Pek çok kişinin bildiği ve dünyaca ünlü olan kozmetik markalardan bir tanesi de Dove markasıdır. 35 farklı ülkede ürünleri satışta olan bu ürünler özellikle de kişisel bakım ürünleri olarak piyasaya sunulmaktadır. Genellikle şampuanlar, vücut losyonları ve yüz bakım ürünleri gibi ürünler bu marka tarafından üretilen ürünler arasında yer almaktadır.

Avon

En çok tercih edilen ürünler arasında dünyaca ünlü markalardan birisi de Avon markasıdır. 1886 yılında David H. McConnel tarafından kurulan bu marka ilk olarak dünyaca ünlü isimler tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Her kesimden kadının bütçesine uygun olan ürünleri sayesinde bu marka da ek çok kadının kullandığı makyaj markaları arasında yer almaktadır. Ciddi anlamda satış yapabilen Avon markası da pek çok ünlü isim tarafından büyük bir beğeniyle kullanılmaktadır.

Lancome

Dünyada pek çok kadın tarafından bilinen ve büyük bir beğeni ile kullanılan markalarından bir tanesi de Lancome markası olmaktadır. 1935 yılında kurulan bu marka da dünyada en ünlü ve lüks olan kozmetik markaları arasında yer almaktadır. Özellikle de parfümleri, kapatıcıları ve göz kremleri gibi ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Sürekli olarak yenilikçi bir şekilde çıkarmış olduğu bu ürünler ile birlikte pek çok kadın bu markanın ürünlerini büyük bir beğeni ile kullanmaktadır.

Nivea

Dünyaca ünlü kozmetik markaları arasında yer alan markalardan bir tanesi de Nivea markasıdır. 1930 yılında kurulmuş olan bu marka özellikle de yüz ve vücut kremleri ile ön plana çıkan bir markadır. Daha çok kişisel bakım ürünlerinin üretilmekte olduğu bu marka ile birlikte pek çok kadın kişisel bakımlarını en iyi şekilde yapabilmektedir. Hem yüksek kalitede hem de uygun fiyatlı bir şekilde üretilen bu ürünler ile pek çok kadın güzelliklerine güzellik katabilmektedir.

Neutrogena

Dünya genelinde geniş bir kitleye ulaşmayı başarmış olan kozmetik markalarından bir tanesi de Neutrogena markasıdır. Bu markanın ürünleri tam olarak 70 farklı ülkede satışa sunulmuştur. Lüks kozmetik sektörüne yön vermeyi başarmış olan bu marka özellikle de nemlendiricileri ve bakım kremleri ile ön plana çıkmayı başarmış olan bir markadır. Bu kozmetik markası da yine pek çok ünlü isim tarafından kullanılmaktadır. Fiyat performans ürünü olan bu marka da dünya genelinde en çok tanınan kozmetik markaları arasında yer almaktadır.

L’orel Paris

Kozmetik sektöründe en ön planda olan markalardan bir tanesi de kesinlikle L’oreal Paris markasıdır. 1907 yılında kurulmuş olan bu kozmetik markası da pek çok ünlü isim tarafından kullanılmakta olan bir kozmetik markasıdır. Jenefer Lopez ve Beyonce gibi pek çok ünlü isim tarafından kullanılan bu marka aynı zamanda bünyesinde Maybelline NY, Garnier ve Softsheen Carson gibi markaların da sahibi olmaktadır. Hem fiyat hem de kalite açısından oldukça ön planda olan bu marka pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir.

Yorum gönder