×

Max Factor Fondötenleri

Max Factor fondötenleri

Max Factor Fondötenleri

En iyi fondöten markası denilince akla gelen markalar arasında yer alan Max Factor diğer kozmetik ürünleri gibi, fondötenleri ile de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Max Factor fondötenleri gerçekten büyük bir oranda memnuniyet sağlamaktadır. Kusursuz bir makyajın ilk adımı, cilt ton ve tipine göre uygulanan bir ten makyajı ile sağlanır. Ten makyajı ile cildinizde renk eşitliği sağlayan bir fondöten ile beraber küçük detaylara sürülecek bir kapatıcı ve son olarak pudra ile tamamlanmaktadır. Ten makyajından en verimli sonucu elde etmek ve yapılacak bütün makyaj adımlarını güçlendirmek için makyaja doğru bir fondöten ile başlamanız gereklidir. Yazımızın devamını okuyarak, bu şahane markanın fondötenleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Fondöten Nedir, Fondöten Ne İşe Yarar?

Fondöten nedir, fondöten ne işe yarar konuları tüm makyaj severleri yakından ilgilendiren bir konudur. Pudra ve likit formlarında olan fondötenler, makyajın ilk ve en önemli adımı olarak karşımıza çıkar. Ten renginizi bir renk tonunda sabitleyerek, makyaj sürecinin gidişatına yön verir. Fondöten ne işe yarar:

  • Ciltteki kusurların kapatılması ve cilt tonunun eşitlenmesini sağlar.
  • Ciltteki akne lekeleri ile kızarıkları kapatır.
  • Makyaj sürecine yön veren fontöten, pürüzsüz bir görünüm oluşturur.
  • Fondöten güneşe karşı etki yaratır.
  • Cildin gereksinim duyduğu nemi sağlar.
  • Parlak görünümü engelleyerek, matlık sağlar.
  • Max Factor fondötenleri

Cilt Türüne Göre Fondöten Önerisi

Kişilerin ten tonunu sabitleyecek olan fondöten, kusursuz bir makyaj için ilk ve en önemli adımdır. Piyasada bulunan her fondöteni cildinize uygulamanız mantıklı değildir, bu noktada cilt türün göre fondöten önerisi şu şekilde sıralanabilir:

  • Kuru Ciltler İçin Fondöten Önerileri: Kuru cilt yapısı olan hassas ciltlerinden dolayı, kozmetik ürün seçiminde hassas olmalıdır. Tam da bu noktada fondöten seçiminize inanılmaz dikkat etmelisiniz. Nemlendirici görev üstlenen fondötenler adeta kurtarıcınız olacaktır. Tercihinizi likit formlu fondötenlerden yana yapmanızı tavsiye ederiz.
  • Yağlı Ciltler İçin Fondöten Önerileri: Yağlı cilt yapısına sahip bireyler, gereksiz cilt parlamalarından kurtulmak adına mat görünüm sağlayacak olan fondötenler ile yakından ilgilenebilirler. Tez üzerinde oluşabilecek gözeneklerin alt değerlerine ulaşan ürünler kullanmanız, gözeneklerinizin yağ dolmasını engelleyerek parlak görünümün etkisinden kurtarabilir.
  • Karma Ciltler İçin Fondöten Önerileri: Karma cilt yapısı olan bireylerin şanslı olduğunu söylemek isteriz. Bu cilt yapısına sahip bireyler pudra ya da likit formlu fondötenleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kullanacağınız fondötenin nemlendirici etkisinin bulunması avantajlı olacaktır.

Pürüzsüz Fondöten Nasıl Sürülür?

Makyajına önem veren hanımlar pürüzsüz fondöten nasıl sürülür sorusunun cevabını merak ederler. Makyajın en önemli adımı olan fondöten sürme işlemi, tüm makyajınızı etkileyebilir. Bu noktada dikkatli olmanız gereklidir. İşte fondöten sürmenin püf noktaları:

  • İlk adımda bir makyaj bazı ya da nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • Makyaj fırçası ya da süngeri kullanacaksanız, hazır hale getiriniz.
  • Teninizde iz bırakmayan bir fırça ile fondöteni tüm yüzünüze dağıtabilirsiniz.
  • Tampon hareketleri uygulayarak fondöteninizi pürüzsüz bir şekilde dağıtın.
  • Fırça değil de sünger kullanıyorsanız, süngerinizi biraz nemlendirmeniz düzgün bir uygulama sağlayacaktır. Yine tampon hareketleri ile fondöteninizi yayabilirsiniz.
  • Son olarak pudra sabitleme işlemi uygulayabilirsiniz.

İşte Şahane Max Factor Fondötenleri

  • Face Fınıty All Day Flawless: Kapatıcı ve baz içerikli bu ürün, cilt kusurlarının üstünü örterek tüm gün etki sağlar. GFK20 içerikli mükemmel kapatıcılık özelliği ile dikkatleri üzerine çeken bu fondöten, pürüzsüz bir görünüm sağlar. Hafif içeriğe sahip olan bu ürün, mat görünümü ile de dikkatleri üzerine çeker. 6 farklı tonu ile satışa sunulmuş olan bu şahane fondöteni Max Factor ürünlerinin yer aldığı tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz.
  • Lasting Performance İz Bırakmayan Sıvı Fondöten: Sekiz saate kadar varan kalıcılığı ile dikkat çeken bu fondöten, cildinizin taze ve sağlıklı görünmesini sağlayacak. Özel tasarlanmış hafif silikon ve dayanıklılığı ile de beğeni toplayan bu ürün, temas ve ovalamaya karşı dayanıklılık gösterir. Gözenekleri tıkamayan bu ürün, hassas cildinize asla bir tahriş yaratmaz. 6 farklı ren paleti ile bu ürün de kadınların en sık tercih ettiği fondötenler arasındadır.
  • Mıracler Touch Kompakt Fondöten: Işıltı ile parlayan bu fondöten, cildinizi taze ve inanılmaz bir pürüzsüzlüğe kavuşturacaktır. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürün, sıvılaşan formülü ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Kapatıcı etkisi dolayısıyla pudra gerektirmez. Tek adımda güzelce uygulayabileceğiniz bu fondöten, hassas cilt yapısına uygun bir biçimde üretilmiştir. dermatolojik olarak test edilmiş bu ürün, inanılmaz bir memnuniyet yakalamaktadır.
  • Ageless Elixir 2’si 1 Arada Fondöten: Çizgi ve kırışıkları anında kapatan bu ürün, ciltteki renk bozukluklarını ortadan kaldırır. Yaşlanma belirtilerini de kapatmaya yarayan bu ürün, çok rahat bir biçimde sürülebilir. Işığı yansıtan ve ince çizgilerin içine yerleşmeyen bu ürün, anında kapatıcılık sağlayarak büyük dikkat çeker. Bu şahane fondöten cildi korur ve cildin gereksinim duyduğu nemi karşılar. Dolayısı ile cilt bakımı yapmış olur.
  • Pan Stık Kapatıcı Stik Fondöten: Maksimum bir kapatıcılık sağlayan bu ürün, yoğun ve kremsi yapısı sayesinde kolayca uygulanabilir. Günlük makyajınız için kusursuz bir performans sergileyen bu ürün, cildinizi taze bir görünüme ulaştırır. Lekeleri ve kusurları gizleyen bu ürün, ince çizgi ve kırışıklıklara bile yön verir. Yağ içeriği ile mükemmel bir makyaj deneyimi yaşatır.
  • Healty Skin Hormony Miracle Fondöten: 24 saat nem etkisi yaratan bu şahane fondöten, kusursuz bir makyaj deneyimi yaşatır. Pudra içerikli yapısı ile meydana gelebilecek parlamaların önün geçer. Cildinizi güneşten koruyacak olan bu ürün, pürüzsüz bir ten oluşturur. Tüm cilt tiplerine uygun olması ile de dikkatleri üzerine çeken bu fondöten, gözenekleri tıkamaz.
  • Whıpped Cremee Matlaştırıcı Fondöten: Max Factor’un en beğenilen fondötenlerinden bir tanesi olan bu ürün, yarı mat kapatıcılık sağlar. Köpürtülmüş ve nemlendirilmiş formülü ile bu fondöten cildinizi asla kurutmaz. Taze ve mat görünüm ile beraber bu fondöten cildinize hafif ışıltı sağlar. Gözenekleri tıkamayan bu fondöten, parfümsüzdür. Kuru ve hassas ciltlere uyum sağlayan bu şahane ürün, yağsız olması ile de dikkatleri üzerine çeker.
  • Skın Lumınızer Aydınlatıcı Fondöten: Cildinizi sağlıklı bir görünüme ulaştıran bu fondöten aynı zamanda ışık da kazandırır. Nemlendirici içeriği ile cildinizin gereksinim duyduğu nemi sağlar. 5 farklı tonu ile büyük bir beğeni yakalar.

Yorum gönder