×

NARS Rimel

NARS rimel

NARS Rimel

Kişilerin en dikkat çeken noktaları şüphesiz ki gözlerdir. Bir kişi ile karşı karşıya kalındığı zaman ilk önce gözlere bakılır. Göz makyajını güzel kılan en önemli unsurlardan birisi ise rimel seçimidir. Doğru bir rimel seçimi ile birlikte çekici bakışlara sahip olmak mümkündür. Kusursuz kirpikler elde etmek için kişiler NARS rimel seçenekleri arasından herhangi birisini tercih edebilirler.

Gözlerin güzel olması çekici bir bakışa sahip olmak için yeterli değildir. Bu nedenle kişilerin bakışlarını etkileyici bir hale getirebilmesi için göz makyajı ile desteklemesi gereklidir. Göz makyajında kullanılan far, eyeliner ve rimel oldukça etkilidir. Ancak rimel, bu makyaj malzemelerinin arasında ayrı bir özelliğe sahiptir. Çünkü hacimli ve uzun kirpikler ile birlikte daha etkileyici bakışlara kavuşmak mümkündür. Kişiler eyeliner ve far kullanmadan yalnızca rimel ile birlikte istedikleri bakışlara sahip olabilirler. NARS rimel seçenekleri arasından kişiler istediklerini tercih edebilir ve kolaylıkla etkileyici bakışlara sahip olabilirler.

NARS rimel

Rimel Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Her kirpik yapısı için aynı rimeli kullanmak uygun değildir. Bu nedenle kişilerin kendilerine en uygun rimeli bulması ve doğru bir makyaj yapması gereklidir. Her rimelin farklı bir fırçası bulunur ve bu fırçalar farklı kirpik yapıları göz önüne alınarak üretilmiştir. Seyrek kirpikler, birbirine yapışık kirpikler ve daha birçok kirpik tipi için farklı rimel bulmak oldukça kolaydır. Kozmetik markalarının önde gelen ismi olan NARS rimel seçenekleri ile birlikte bütün kirpik yapısına sahip kadınlara hitap etmektedir. Kısa kirpiklere sahip olan kişiler uzatıcı etkisi bulunan rimelleri tercih etmelilerdir. İnce rimeller uzatıcı etkiye sahip olan rimellerdir ve etkisi oldukça fazladır.

Kıvrımı olmayan ve uzun kirpikler ise ortalama kalınlıkta fırçaya sahip rimeller için uygundur. Bu rimeller ile kirpikler kıvrık ve hacimli bir yapıya kavuşacaktır. Bu rimeller ile birlikte kişinin bakışları bir anda değişecek ve bambaşka bir görünüm kazanmasına yardımcı olacaktır.

Çok kirpiği bulunmayan kişiler ise kirpiklerini hacimli gösterecek ve uzatacak rimellere ihtiyaç duyarlar. Kirpiklerin daha çok gözükmesine yardımcı olacak rimel fırçalarının ise kalın olması gereklidir. Kalın fırçalar her zaman kirpiklerin daha fazla görünmesine yardımcı olacaktır. NARS rimel climax xtreme mascara da bu kullanım için ideal bir tercih olacaktır.

Rimel Nasıl Sürülmelidir?

Herkesin kirpikleri farklıdır ve her kirpik için aynı uygulama yapmak yeterli olmayacaktır. Kirpiğin ince ya da kalın olması, uzun ya da kısa olması ve sıklığı gibi birçok madde bu konuda belirleyicidir. Kişiler öncelikle az önce bahsettiğimiz maddelere uygun olarak doğru bir rimel seçimi yapmalıdır. Doğru bir seçimi yaptıktan sonra doğru bir şekilde uygulanması da oldukça önemlidir.

Rimel sürmeden önce gözler tamamen temiz olmalıdır ve kirpikte rimel kalıntısı bulunmamalıdır. Rimel fırçasının temiz olduğundan emin olunması gereklidir. Temiz olmayan fırçalarla rimel uygulamak, gözün mikrop kapmasına neden olacaktır. Eğer rimel fırçasının temizlenmesi isteniyor ise ılık bir suyla nazikçe yıkanabilir. Ardından yumuşak bir havlu peçete ile kurulanarak rimel kullanıma uygun hale getirilebilir.

Kirpik kıvırıcı kullanılmalıdır ve kirpiklerin kıvrık bir görünüme sahip olması için ilk adım atılmalıdır. NARS rimel kullanmadan önce kirpiklerin kıvrık bir görünüme getirilmesi oldukça etkili olacaktır. Bu sayede rimel daha çok etki gösterecek ve istenilen çekici bakışlara ulaşmak daha kolay olacaktır. Eğer rimelin daha kalıcı olması isteniyor ise kişiler rimel bazı kullanabilirler. Rimel bazı ile birlikte rimel daha kalıcı ve daha hoş bir şekilde gözde duracaktır.

Rimel Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Rimel kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalara dikkat edildiği zaman pütürlü ve hoş olmayan rimel görünümünden uzak durulması mümkündür. Öncelikle kişiler rimel sürerken alt kirpiklere daha hafif bir şekilde uygulamalıdır. Bunun asıl nedeni alt kirpiklere az sürülen rimelin göze daha fazla dikkat çekmesidir. Eğer kişiler alt kirpiklere yoğun bir şekilde rimel sürerler ise gözler olduğundan daha düşük bir görünüme sahip olacaktır. Bu görünüm de kişilerin istemediği ve bakışları kötü etkileyecek bir görünümdür.

Rimel kullanılırken tek kat sürmek yeterli olmayacaktır. Bunun için öncelikle tek kat rimel sürülmeli ve bir süre beklenmelidir. Rimel biraz bekledikten sonra ikinci kat sürülmeli ve rimelin gözde daha etkili olması sağlanmalıdır. Ancak kişilerin yaptığı en büyük hata, tamamen kuruyan bir kirpiğin üzerine sürülen rimeldir. Bu şekilde sürüldüğü zaman kirpiklerde pütürlü bir görünüm oluşacaktır. Rimel eğer gözde yeteri kadar etki vermiyor ise çok kat sürülmemelidir. Yalnızca 2 kat rimel sürmek yeterli olacaktır.

Yorum gönder