×

NARS Ruj

NARS ruj

NARS Ruj

NARS çıktığı ilk günden bu yana makyaj seven kadınların gözde markası olarak yer alıyor. NARS ruj seçeneklerinin fazla olması nedeni ile her zevke kolaylıkla hitap edebilme özelliğine sahip. Makyaj yaparken rujun oldukça önemli bir yeri vardır. Bir makyajın tamam gözükebilmesi için ruj gereklidir. Doğru bir ruj seçimi ile kadınlar çarpıcı makyajlar elde edebilirler. Piyasada yer alan farklı ruj markaları bulunmaktadır. Ancak NARS yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyeti ile önde gelen kozmetik markalarından birisidir. Kişilerin ruj seçerken dikkat etmesi gereken bazı hususlar mevcuttur. Öncelikle kişi kendisine yakışan yapıda, renkte ve dudak şekline göre ruj tercih etmelidir. Böylelikle kişiler kendilerine en çok yakışacak makyajı elde edebilirler.

Bu yazımız içerisinde doğru NARS ruj seçimi nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını vereceğiz. Böylelikle kişiler kendilerini tamamlayan rujları kolaylıkla keşfedebilecek ve yakışan makyajlar yapabilecekler. Herkesin farklı bir yakışan renginin olduğu unutulmaması gereklidir.

NARS ruj

İdeal Ruj Rengi

İdeal ruj rengi herkese göre farklıdır. Kimisine koyu renkler daha fazla yakışırken, kimisine de açık renk rujlar yakışır. Piyasada son dönemlerde popülerliği oldukça fazla olan nude rengi rujlar yer almaktadır. Nude serisi üretimi yapan NARS markasında birbirinden güzel birçok farklı ton yer alır. Her ne kadar moda olsa bile her ton nude rengi herkese eşit bir şekilde yakışmaz. Bu nedenle kişiler kendi tenlerine en uygun nude rengini seçmelidir. NARS markasının ürettiği nude serisinde beyaz tenliler için pembe alt tonunda olan Juliette ve Brigette rujlar yer alır.

Buğday tenliler için Julie ve Anita yakışacak rujlardandır. Bu tonlar şeftali renginin alt tonudur ve buğday ten rengine sahip kişilere uygundur. Daha doğal bir görünüm elde etmek için tercih edilir. Esmer tenliler için ise daha fazla kahve tonuna sahip olan nude rengi rujlar tavsiye edilir. NARS ruj nude serisi içerisinde Raquel ve Barbara rujları tavsiye edilmektedir. Bu rujlar ile birlikte kişiler doğal bir görünüme sahip olabilir ve son zamanların doğal görünümlü makyajını elde edebilirler. Bu rujlar NARS markasının en çok tercih edilen nude renkleri arasında yer alır.

Ruj Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Ruj seçimi yapmak oldukça önemlidir. NARS ruj seçimi yapmak için gerekli olan bütün seçeneklere sahip olan bir kozmetik markasıdır. Kişiler makyaj malzemesi seçerken dikkat etmesi gereken en önemli unsurlardan birisi ten rengidir. Far, fondöten ve ruj gibi makyajın temel unsurları cilt rengine göre seçilmelidir. Cilt rengi ile uyumlu olan makyaj malzemeleri sayesinde kişiler kusursuz makyajlar yapabilirler. Ruj da ten rengine göre seçilmesi gereken bir malzemedir. Esmer ten rengine sahip olan kişiler genellikle kırmızı ve bu rengin alt tonuna sahip rujlar kullanmalıdır.

Günlük makyaj yaparken ağırlıklı olarak kişiler hafif pembe ya da şeftali alt tonuna sahip rujları kullanabilirler. Beyaz tenli kişiler ise açık renge sahip olan turuncu ve pembe renklerine sahip olan rujlarla şık bir makyaj elde edebilirler. Beyaz tenli kişiler, özellikle gece davetlerinde iddialı bir renk olarak NARS ruj semi matte lipstick tercih edebilirler. Bu ruj ile gecenin yıldızı olabilir ve ilgi çekici bir makyaja sahip olabilirler. Kişiler ten renklerindeki bu maddeleri saç renklerine uyumlu olarak da tercih edebilirler. Saç renkleri de ruj seçiminde belirleyicidir.

Mat Ruj Mu? Parlak Ruj Mu?

Son 5 – 6 yıldır oldukça fazla kullanılan mat rujlar kişiler tarafından tartışmaya açıktır. Birçok kişi mat rujun daha iyi olduğunu savunurken, bazı kişiler de hala parlak rujları tercih ederler. Bu rujların her ikisi de farklı kullanım alanlarına uygun olarak mükemmel bir duruş elde etmeye yardımcı olabilirler.

İlkbahar ve yaz gibi sıcak havalarda kişiler parlak rujları tercih etmelidir. Parlak rujlar sıcak havalara daha yakışacak ve daha salaş bir görünüm oluşmasına neden olacaktır. Yazın mat ruj kullanımı genellikte tavsiye edilmez. Kış aylarında ise ağırlıklı olarak mat rujlar tavsiye edilmektedir. Bunun asıl sebebi kışın havasına uygun olarak mat renklerin daha uyumlu olmasıdır. Bu maddeler hem klasik hem de spor giyimde oldukça önemlidir. Kişiler bu rujları likit olarak kullanırlar ise daha rahat bir şekilde kullanabilirler. Özellikle makyaja yeni başlayan kişiler için likit rujlar idealdir. Likit rujlar dudak hizası belirlemede daha çok yardımcı olur. Ancak farklı ruj kullanmak isteyen kişiler ise dudak kalemi tercih edebilirler. Böylelikle ruj dudakta daha belirgin duracak ve makyajı bütünleyici bir parça olacaktır.

Yorum gönder