×

Tonsürton Makyaj Yapımı Hakkında Merak Edilenler

Tonsürton makyaj yapımı

Tonsürton Makyaj Yapımı Hakkında Merak Edilenler

Son zamanlarda büyük bir yaygınlık kazanan Tonsürton makyaj yapımı, dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Tonsürton kavramının ne olduğu pek çok insan tarafından bilinmese de yine bu kavram da son zamanlarda büyük oranda merak edilmektedir. Siz değerli okurlar da bu kavramın tam olarak ne anlama geldiği ve bu makyaj türünün tam olarak ne olduğu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilseniz, yazımızı okuyarak büyük bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Başta teniniz olmak üzere göz ve saç renginize de büyük bir uyum sağlayacak olan Tonsürton makyajının ne olduğu ve püf noktaları ile ilgili bilgi sahibi olmak için doğru adrestesiniz, yazıyı okumaya devam edin!

Tonsürton Makyaj Nedir?

Moda ve mimarinin harmanlanması ile beraber ortaya çıkan bu makyaj modeli, aynı renkteki farklı tonların uyum içerisinde nasıl kullanıldığını ifade etmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Tonsürton makyajı nedir? Bu makyaj tipinin malzemelerindeki tonlar, uzaktan bakıldığı vakit genel olarak düz renkler gibi görünüyor olsa da, birbirine çok yakın tonların ahengi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sokak modasında birçok influencer ve trendsetter tarafından, son zamanlarda tercih edilen Tonsürton akımı, makyaj sektöründe büyük bir hız ve yaygınlık kazanmış vaziyette. Son zamanlarda iyice moda olan Tonsürton makyaj yenilikçi kozmetik ürünleri ile de büyük bir ses getirmeyi başarıyor.

Tonsürton Makyaja Nasıl Başlanmalı?

Milyonlarca yürek ve tek bir soru, Tonsürton makyaja nasıl başlanmalı? Tonsürton makyaj uygulamadan evvel, belli başlı ana renkleri seçerek, o çerçevede allık, far ve ruj seçilmelidir. Seçeceğiniz ana renge karar vermeden evvel, göz saç ve cilt renginizi de göz önünde bulundurmanız şart. Moda ile makyajın birbirini destekleyen iki güç olduğunu düşünerek, kıyafet tonlarınızı bile bu makyaja göre ayarlamanız mantıklı olacaktır. Tonsürton makyaj uygulaması esnasında, gündelik makyaj adımlarında olduğu gibi, ilk olarak baz ile başlamanızı tavsiye ederiz. Bunun dışında fondöten uygulamasının ardından, diğer ürünlerinizi sıralı ve mantıklı bir biçimde uygulayabilirsiniz. Cilt renginizle beraber tipine uygun bir fondöten ya da BB krem seçmeye özen gösteriniz. Cildinizin mat ya da ışıltılı görünmesine her şeyden önce karar veriniz. Bu adımdan sonra uygulama adımına gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.

Tonsürton makyaj yapımı

Tonsürton Göz Makyajı

Tonsürton göz makyajı hakkında da siz değerli makyaj severlere gerekli bilgileri vermek isteriz. Özellikle son dönemlerde biliyorsunuz ki toprak tonları büyük bir dikkat çekmektedir. Saç, cilt ve göz rengine uyum sağlaması da tercih edilmesinin başlıca sebeplerinden. Romantik ve doğal bir hava katması dolayısı ile de toprak tonları büyük oranda tercih edilmektedir. Kahverengi ve yeşil göz yengi ile de büyük bir uyum yakalayabilen toprak tonları, tüm dünyada gözde renk tonları arasına girebildi. Paletinizde bulunan en açık tonu göz kapağınıza uygulayınız ve baz niyetli ilk işleminizi gerçekleştirmiş olacaksınız. Öne çıkan ve daha derin bakışlar elde edebilmek adına, paletinizde bulunan mat kahverengi tonları ile gölgelendirme yapmaya başlayınız. Bir sonraki adımda ise anlamlı, ışıltılı bir görünüm elde edebilmek için göz pınarlarınıza açık bej ışıltılı renk tonunu uygulayınız. Daha fazla aydınlatma yakalamak için simli farlardan da faydalanabilirsiniz.

Tonsürton Dudak Makyajı

Dudak makyajı da yine makyaj severlerin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Gözlerden sonra yüz de ne ilgi çeken nokta ise dudaklardır. Teniniz, kıyafetiniz ve saçlarınız ile uyumlu bir ruj rengi seçmiş olmanız, estetik bir görünüme ulaşmanızı sağlayacaktır. Bu noktada Tonsürton dudak makyajı konusu da büyük bir önem taşımaktadır. Toprak tonlarındaki Tonsürton makyajını bitirmek adına, dudaklarda nüde tonlara yönelmeniz mantıklı olacaktır. Gözleri takip eden toprak tonlarını dudaklara uygulamak estetik bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Son zamanlarda büyük bir yaygınlık kazanmış olan Tonsürton makyaj tekniğinin, dudak uygulamasını da doğru yapmanız, görünümünüz açısından büyük önem teşkil etmektedir.

Doğal, bakımlı ve modern bir görünüm yakalamak isteyen kadınların tercihi haline gelen Tonsürton makyaj yapımı, doğru dokunuşlar ile mükemmel bir görünüme ulaşabilmenizi sağlayacaktır. Saç, cilt ve göz rengine uyumlu bir makyaj tekniği oluşturan Tonsürton makyaj, gerekli malzemeler ile harikalar yaratacaktır. Daha fazla geç kalmadan bu güzel makyaj tekniği ile tanış ve cildinin farkına vararak harikalar oluştur. Dikkat çekici bir güzellik yaratan bu makyaj tekniği, dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir rağbet görmeye başladı. Gerekli makyaj malzemelerini temin ederek, moda ve bu yeni akım makyaj tekniğine ayak uydurabilirsin.

Yorum gönder