×

Ali Erdemoğlu Kimdir?

Ali Erdemoğlu

Ali Erdemoğlu Kimdir?

Ali Erdemoğlu ve İbrahim Erdemoğlu’nun bu mirasa sahip çıkmalarını ve uygun davranmalarının sebebi Erdem’i ve ahlakı bulunmasıdır. Erdemoğlu Holding Dünya çapındaki son teknoloji üretim tesisleri ile küresel liderlik korumaya devam etmek babında var gücüyle çalışan bir kurumdur. Teknolojiyi yakından takip ederek özgün ürün geliştirme konusunda odak sahibidir.

Çağdaş çalışma koşulları sağlayarak uluslararası kalite standartlarına sürekli olarak gözetir. Mehmet Erdemoğlu 1931 yılında doğmuş Malatya besin ilçesi İlkokulu yılları ile itibaren dokuma ustasının yanında çalışmıştır. 1970 yılında Gaziantep ticari hayatına giriş yapmış ve 1983 senesinde halı üretimine başlamıştır.

2000 senesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi üstün hizmet ödülü almıştır. 6 Aralık 2006 tarihinde vefat etmiştir. Başarılarla her geçen gün yenisini eklemeye çalışan diye bir kuruluş haline gelmiş olan Erdemoğlu Holding içerisinde bulundurmuş olduğu markaların temellerini ve şirketlerin temellerini 1970 yılında atılmıştır.

Ali Erdemoğlu

 Erdemoğlu Holding

Mehmet Erdemoğlu öncülüğünde 1990 senesinde kurduğun kurmuş olduğu Erdemoğlu halı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin ismini 1998 yılında değiştirmiştir.  İsim değişikliği ile beraber markada ulaşmaya gidin Gümüşoğlu tüm sektörlerde büyük yatırımlar yapmış ve önemli alanlarda başarılara imza atmıştır. İyi bir marka kuruluş haline gelmiş ve kazanmış oldukları değerleri sosyal sorumluluk projeleri ile paylaşmayı İlke edinmiş.

Yorum gönder