×

Ekrem Cengiz Kimdir?

Ekrem Cengiz

Ekrem Cengiz Kimdir?

5 kardeşiyle beraber Cengiz Holding yönetim kurulu elemanlarından bir tanesidir. Abisi bu kurumun esas başkanıdır. Cengiz İnşaat Bölümü yani Cengiz İnşaat’ın işlerinden sorumludur. Klasik aile şirketlerinden daha farklı olarak gerçekten mantıklı ve sağlam fikirleri olan kişilere sonuna kadar dinleyerek sorularını sorup ufak bir analiz sonrasında mantıklı bulunması dahilinde sizi desteklerler.

 Cengiz Holding

Cengiz Holding 1980 senesinde İnşaat maksadı ile Mehmet Cengiz tarafından kurulmuştur. Günümüzde Turizm, Enerji, İnşaat, maden sektörlerine ilk olarak Havalimanı altyapı ve sigorta alanlarında da hizmet söz konusudur.

19 Temmuz 2013 tarihinde Akşam Gazetesi, Skyturk, Alem Efem ve Alem Dergisi gibi tek tük ihalelerle beraber hareket eden Cengiz Kolin ve Limak ile beraber eşit olarak satın almıştır.

Ekrem Cengiz

Sektörel Faaliyetleri

Cengiz İnşaat 1987, Cengiz enerji, Cengiz elektrik toptan satış, Samgaz doğalgaz, Selçukgaz, doğalgaz Boğaziçi Elektrik Dağıtım, Meram elektrik dağıtım, Çamlıbel Elektrik Dağıtım, Akdeniz kalehan enerji, Skyturk360, Cengiz havacılık, Bodrum bir Turizm, Yatırım Ankara, hızlı tren garı İşletmesi, İstanbul yeni havalimanı İşletmesi.

Yorum gönder