×

Erhan Kurdoğlu’ nın Başarısı

Erhan Kurdoğlu

Erhan Kurdoğlu’ nın Başarısı

Kurdoğlu 1962 senesinde Samsun’da dünyaya gözlerini açmıştır. 1986 senesinde İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Erhan Kurtoğlu 1987 ile 1991 seneleri arasında Ata İnşaat Limited şirketinin genel koordinat yardımcılığı ve Entegre kireç ve harp Sanayi Ticaret Anonim şirketinde yönetim kurulu üyeliği pozisyonunda görev almıştır.

Erhan Kurdoğlu 1991 senesinde TEMAK İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketini kurmuştur. Kurtoğlu senesinde kurmuş olduğu Ekol İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ve otomasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ekol proje yönetimi Limited şirketi ile Rusya’da halen aktif bir şekilde inşaatlar yapmaktadır. 1995 senesinde Rus Türk ortaklığı olarak kurulmuş olan firması ile kereste fabrikasında yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürür. Erhan 1996 senesinde EKRUS dış ticaret pazarlama Anonim Şirketi 1997 senesinde yamata İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketlerinin kurulmuştur. Erhan Kurtoğlu 1997 senesinde kurulmuş olan ve Holding anonim şirket yönetim kurulu başkanlığını görevi başında sürdürmektedir.

Erhan Kurdoğlu

Ata Holding

Ata Holding grubu final Gıda İnşaat Teknolojisi ve projesi Turizm Ticaret ve Tekstil alanında faaliyet göstermiş bir faaliyettir. Bu şekilde geliştirilmiş felsefesi günümüzde de Grup şirketleri tarafından ortadan birimleri İnşaat Türkiye’nin en büyük projelerinden Güneydoğu’da yer almıştır. Atatürk Barajı yapımın kendisine referans yapılabilir.   İnşaat sektöründe Atatürk Barajı ve hidroelektrik santrali kurmak referansları arasında yer alır.

Arasındaki eşitlik Kurumu piyasa koşturmuş arttırabilecek beklenmedik dalgalanmalara nazaran koruma altındadır. Ata kum Türkiye’de de baktı sektörlerde faaliyet gösteren 30 fazla şirket sahibi ya da çoğunlukla hissesi bulunur. Bağlı olduğu şirketler; TAB Gıda mutfak, ekmek unlu gıda, Ata sancak TV gıda yatırımları, yatırım Ata Online, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adaport Ata, Ata İnşaat, Ekol İnşaat, Entegre İnşaat, Ata gayrimenkul

Yorum gönder