×

Hakkı Yıldız Kimdir?

Hakkı Yıldız

Hakkı Yıldız Kimdir?

Hakkı Yıldız 1975 senesinde Samsun’da dünyaya gözlerini açmıştır. Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünü mezun olmasının sonrası iş hayatına geçmiştir. Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve yıldızlar Yatırım Holding anonim şirketi ortakları ile oluşturulup bir şirkette yönetim kurulu üyesi konumundadır. Yıldız Grubu Orman ürünleri, kimya tutkal Liman İşletmeciliği, gübre deniz taşımacılığı alanlarında faaliyetleri bulunur. Yıldızlar Yatırım Holding yönetim kurulu üyesi Hakkı Yıldız’dır.

Hakkı Yıldız

Yıldızlar Yatırım Holding

Söğüt seramik ismi ile 1973 senesinde kurulmuş O bir tesiste 2002 yılında ortak olunmuştur. Testi sonradan söğütsen seramik ismini alıp 2011 senesinde Söğütlü bulunmuş olan Anatolia seramik Sanayi Anonim Şirketini satın alınır. Beton Santrali kırma ve eleme yıkama tesisleri gibi atık depolama alanları bu şirket tarafından inşası söz konusudur.

2001 senesinde söğütsen Seramik Anonim Şirketi üretmiş olduğu seramiklerin iç piyasaya ve yurt dışına ihracatının yapılması maksadıyla 35 Madencilik seramik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kurulur. Bu şirket daha sonra Grup şirketten üretmiş olduğu metalik madenlerin ihracatında yapar. Sebahattin Yıldız 1972 senesinde Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde bulunan tesislerde taahhüt ve inşaat işleri ile genç yaşta ticaret hayatına geçmiştir.

1983 ile 2000 senesi aralarında inşaat yol ve taahhüt işleri ile iştigal konusu olmuştur. 2001 senesinde söğütsen seramik anonim şirketin üretmiş olduğu seramiklerin iç piyasaya ve yurt dışına ihracatı söz konusu olması sebebi yeter. 35 Madencilik seramik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kurulmuştur. Bu şirket daha sonra Grup şirketleri üretmiş olduğu metalik Madenler ihracatında yapar. İnşaat sektörü kurulmuş ve atık depolama alanları şirket tarafından inşa haline getirilmiştir. 2001 senesinde söğütsen seramik önemi şirketin üretmiş olduğu Seramikten iç piyasaya ve yurtdışına ihracatını yapmak maksadıyla Madencilik seramik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kurulur. 2004 senesinde Eti Gümüş Anonim Şirketi satın alınır.

Yorum gönder