×

İbrahim Çeçen’in Başarısı

İbrahim Çeçen

İbrahim Çeçen’in Başarısı

1941 senesinde Ağrı’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Ağrı şehrinde tamamlamış sonrasında Cumhuriyet Üniversitesi inşaat mühendisi alanından mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1964 senesinde başlamıştır. 1969 senesinde Taç inşaatı kurmuş ve inşaat, enerji, havalimanı, Turizm, Sanayi işletmeciliği sektörlerinde 30’dan fazla şirketin bağlı olmuş oldu alıcıya Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütür.

1984 senesinden beri karşılıksız eğitim verir. Yapmış olduğu eğitim hizmetlerini kurumsal bir yapıda yürütmek maksadıyla 2004 senesinde Ilıca İbrahim Çeçen Vakfı’nı oluşturmuştur. Sağlık, Eğitim, sanat ve spor alanlarında yapmış olduğu hizmetler ülkesi için gayretli çalışmaları sebebiyle üstün başarılarından dolayı Türk 2007 senesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Devlet üstün hizmet madalyası ile ödüllendirilir.

1954 senesinde öğrenim için ayrılmış olduğunda bir gün bu şehre üniversite bağışlayacağını hayal dahil edemeyeceğini ifade etmiştir.

İbrahim Çeçen

IC Holding

1969 senesinde temelleri atılmış ve bugün bir Holding olarak faaliyetlerini aktif bir şekilde sürdüren bir yerdir. Holding strateji sayesinde ve karar süreçlerine katılımı ile insanın sosyal sorumluluk bilincinde teşvik etmiş bir yönetim anlayışı bulunur. Yapmış olduğu işlerde müşteri memnuniyetini ön planda ve kaliteye önemseyerek tutmuştur. Son senelerde başta Rusya, Ortadoğu, Orta Asya gibi Dünyanın farklı yerlerinde özellikle nitelikli Müteahhitlik hizmetleri konusunda orta ölçekli Sanayi grubu faaliyetleri olay olarak birçok proje de etkin bir şekilde bulunur. Yönetim anlayışı mihenk taşlarından bir tanesi sosyal sorumluluk bilinci ile toplum ve ekonomik katma değer oluşturur. Küreselleşmiş olan ekonomide 45 yılı aşkın tecrübeye kullanarak sürekli gelişmiş ve büyüyen bir alt yapı içerisinde barınır. Holding Uluslararası İş ortakları ile dünyada Birlik bakımından bir marka haline gelmiştir.

Yorum gönder