×

Jım Walton’un Ne Kadar Serveti Var

Jım Walton

Jım Walton’un Ne Kadar Serveti Var

Walton ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan Jım Walton, serveti ile dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarıyor. Walmart alışveriş zincirlerinin kurucusu olarak bilinen Jım Walton’un ailesinden kalan serveti değerlendirerek her geçen sene artırmayı başardı. Arvest bankın yöneticiliğine de üstlenen Jım  Walton’un serveti 2010 senesine 20 milyar dolar olarak belirlenmişti ki, günümüzde bu miktar kat ve kat artarak 191 milyar dolara ulaşmıştır. Dakikada 74 bin dolar kazanan Jım Walton’un üstün zekâsı ile işlerinin akışını sağlıyor. Dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10’a girmeyi başaran Jım Walton, evli ve dört çocuğu bir baba olarak çocuklarına güzel bir gelecek vaat etmektedir. Bentonville’de yaşayan bu zengin adam, babasından kalan serveti gözü gibi korumaktadır.

Jım Walton

Jım Walton Ailesi

191 milyar dolarlık bir servete sahip olan bu aile, senede 39 milyar dolarlık bir artış sergileyerek dikkatleri üzerine topladı. Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan milyar dolarlık marketler zinciri ile servetlerini her geçen gün daha da artıran bu aile, dünyanın en zengin ailelerinden birisi olarak karşımıza çıkar. Günlük 107 milyon dolar kar elde eden Walton ailesi, gelece kuşaklara rahat bir biçimde yetecek kadar servet oluşturdular. Geçtiğimiz sene 514 milyar dolar ciro kazanan süpermarketler zinciri Walmart, tüm dünya genelinde 10 binden fazla mağazaya sahiptir.

Yazmış olduğumuz bu yazımızda Walton ailesinin bir bireyi olan Jım Walton’un sahip olduğu servet hakkında detaylı bir bilgi vermeye çalıştık. Bu konuda merakı bulunan bireylerin yeterli sonuçlara ulaştığını düşünüyoruz, sağlıcakla kalın!

Yorum gönder