×

Korhan Kurdoğlu’nun Başarısı

Korhan Kurdoğlu

Korhan Kurdoğlu’nun Başarısı

Korhan Kurdoğlu Yönetim kurulu üyesi, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısıdır. Kurdoğlu ailesine ait birçok şirkette yönetim kurulu üyesi sıfatında çalışır. Korhan Kurdoğlu 35 şirketinde kurucu ortağıdır. Bunun yanı sıra Türkiye dış ekonomik ilişkiler kurulu Türkiye için iş Konseyi Başkanıdır.

Korhan Kurdoğlu

Ata Holding

Türk Sanayiciler ve İş Adamları Derneği için Network başkanlarında yürütür. 1987 senesinde İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olur. Yüksek lisansını Kolombiya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler alanında bitirmiştir. Ata Holding günümüzde de farklı alanlarda aktiflik göstermiş olan Ata Şirketler Grubunun tarihçesi 1969 senesinde kurulmuş olan seri inşaata kadar gider. Bu şirketin oluşturulması ile geliştirilmesi iş felsefesi günümüzde de Grup şirketleri tarafından bir şekilde uygulanır.

Ata İnşaat’ın 3 ortağından biri seri İnşaattır. En büyük projelerinden Güneydoğu Anadolu Projesi ve içerisinde yer alan ve maliyeti büyük bir rakam olan Atatürk Barajı ve hidroelektrik santralinin yapımıdır. Bu gibi oldukça önemli alanlarda kendilerine referans gösterebilecek projelerde yer vermişlerdir. Bu büyük proje 120 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanmıştır. Dünya rekorları arasında yer almış ve dünya inşaat sektörün de bu firma dikkatlerini çekmiştir.

Atatürk Barajı ve hidroelektrik santrali Grup inşaat alanında en büyük referanslardan biri haline gelmektedir. Ata Grup şirketleri teknoloji Fransız Lojistik gıda Yapı Malzemeleri gayrimenkul geliştirme Turizm ve Dış Ticaret üretimi moda gibi farklı alanlarda aktiflik gösterir. Faaliyet alanlarının bu denli çeşitli sıkıntılara sahip olması bu grubu piyasa koşullarında oluşturulabilecek o olumsuz dalgalanmalara karşı koruma altına alır.

Yorum gönder