×

Larry Ellison’un Serveti Ne Kadar?

Larry Ellison

Larry Ellison’un Serveti Ne Kadar?

2017 senesinde belirlenen sonuçlara göre 52 milyar dolarlık bir servete sahip olan Larry Ellison, günümüzde servetine servet katarak daha da zenginleşti ve dünyanın en zenginleri arasında ilk 15’e girmektedir. Ailesinden uzakta evlatlık olarak yetişen bu dünyaca ünlü adam, üstün bir zekaya sahip olması ile beraber uyanıklığını da kullanarak kazanmış olduğu paraları, sıfırdan bir iş hayatı kurarak değerlendirdi. Şu an 76 yaşında olan bu dünyaca zengin adam, 60 milyar dolardan fazla bir servete sahip olması ile dikkatleri üzerine çeker. Oldukça renkli bir kişiliğe sahip olan dünyanın en zengin işadamlarından birisi olan Larry Ellison’un kedilerin bulunduğu bir barınağa yaptığı yardımlar ile de kalpleri yumuşatmayı başarıyor. Dilerseniz bu dünyalar tatlısı adamı daha yakından tanıyalım.

Larry Ellison

Larry Ellison Kimdir?

1944 senesinin Ağustos ayında Amerika Birleşik Devletlerinde dünyaya gelmiş olan dünyanın en zenginlerinden olan Larry Ellison, Oracle şirketinin kurucusu olarak karşımıza çıkar. Dolar milyarderi olarak ismini çok kez duyduğumuz Larry Ellison’un ailesinden kendisine kalan değil de sıfırdan kendisinin oluşturduğu serveti her geçen sene kat kat artırmıştır. SAP ve Microsoft’a rakip olmayı başaran Larry Ellison, Siebel şirketini satın alması ile de dikkatleri üzerine toplamıştır. Evvelki yıllarda veri tabanı yazılımı alanında son derece büyük bir pazar payına sahip olan bu firma, gerçekleştirdiği satın alma işlemleri ile beraber profilini bambaşka bir hale getirdi. Veri tabanı şirketi profilinden oldukça uzaklaşan bu şirket, uygulama yazılımı pazarına girer ve ardından gelmiş geçmiş en büyük satın alma eylemini gerçekleştirerek dikkatleri üzerine toplar. Sahip olduğu kişisel serveti ile dünyanın en önde gelen zenginlerinden sayılan Larry Ellison, aynı zamanda Bill Gates’in de en büyük rakibi olduğu bilinen gerçekler arasındadır. Jet uçaklarına var düzenlenen yat yarışlarına karşı oldukça büyük tutkuları olan Larry Ellison, yaşlılık ile ilgili yürütülen çalışma ve yapılan araştırmalara karşı son derece destek vermektedir.

Yazmış olduğumuz bu yazımızda dünyanın en zengin 15 iş adamının bulunduğu listede yer alan Larry Ellison’un hakkında detaylı bilgiler vermeye çalıştık. Diliyoruz ki aklınızda bulunan merakı giderebilmeyi başarmışızdır, sağlıklı günler!

Yorum gönder