×

Mehmet Oğuz Çarmıklı

Mehmet Oğuz Çarmıklı

Mehmet Oğuz Çarmıklı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamuyu aydınlatma platformunda Yönetim Kurulu görev taksimi ve imza etkilerin belirlenmesi konusunda bu kişi etkindir. Nurol Gayrimenkul Yatırım yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Oğuz çarmıklı ve yönetim kurulu murahhas üyeliğine Ceyda Çarmıklı Kılıçarslan seçilmiştir. Mehmet Oğuz Çarmıklı’nın şu anki pozisyonları ise Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı anonim şirketinde başkandır. Nurol Holding anonim şirketinde başkan yardımcılığı Nurol yatırım bankası Anonim Şirketi Başkan Yardımcısı savunma sistemleri yönetmendir.

Mehmet Oğuz Çarmıklı

Nurol Holding

Oğuz Çarmıklı o sıralar okulda öğrenci olmuş olduğu için sonrasına 1981 senesinde grubu ortak olarak katılır. Nurol Holding Böylece eşit parçaya üç erkek kardeşim bölünmüş olur. Nurol Şirketler Topluluğu yarım asırlık geçmişi bulunur. İnşaattan savunma sanayisinde pek çok alanda hizmet sektöründe 35’i aşkım şirket ve iştirakleri Türkiye’de değil dünyanın pek çok alanında mevcuttur.

Nurol şirketler topluluğunun yurtdışı faaliyetleri de pek çok ilke ile yapılır. Bu faaliyetler İnşaat ve taahhüt olmak üzere savunma sanayi ve turizm alanlarında da sürdürürler uluslararası nitelikte bilinirliği mevcut olan bu yer pek çok sektör elde de söz konusu olabilecek niteliktedir. Nurol Makina ve sanayi anonim şirketi yurtiçi ve yurtdışı kullanıcılarına yönelik taklit tekerlekli araç üretebilir. Özellikle güvenlik göçlerinin gereksinimlerine uygun bir şekilde özgün tasarımları ve dizaynları ile sektörün öncülerinden biri haline gelmiştir.

Finans sektöründe hizmet vermek üzere 1999 senesinde kurulmuş olan Nurol yatırım bankası Ankara ve İstanbul’da güçlü yapısı ile yatırım imkanları sunar. Sigorta şirketini tüm sigorta branşlarında da hizmeti mevcuttur. Şirketler topluluğunda taahhüt ve inşaat alanında hizmet vermiş diğer firmalar arasında önemli potansiyele sahiptir. Madencilik sektöründe hizmet veren Tümad Madencilik Sürdürülebilir uluslararası Madencilik alanında çevrenin korunması olduğu proje paydaşları ile karşılıklı güven içerisinde değerlere saygılı kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek Madencilik söz konusudur. Bu alanda geliştirilmiş olan Çanakkale-Balıkesir projeleri ile gümüş ve altın üretimi gerçekleştirilecek olup söz konusu projeler tamamlanmış yatırım aşamasına geçilir. Şirketler topluluğu yurtdışı insan İnşaat faaliyetlerine Körfez ülkelerin önemli bir payı bulunur.

Yorum gönder