×

Yıldırım Demirören’in Başarısı

Yıldırım Demirören

Yıldırım Demirören’in Başarısı

Yıldırım Demirören 6 Ekim 1964 tarihinde İnegöl’de dünyaya gözlerini açmıştır. İş adamı Türk sanayici ve spor yöneticisidir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 32. Başkanı olarak görev almıştır. 27 Şubat 2012 ile 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığında bulunmuştur. Türkiye’nin 41 Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’dir. Eğitimini İsviçre’deki bir okulda tamamlayan Demirören Holding yönetim kurulu başkanıdır. Erdoğan Demirören’in oğludur.

Demirören Holding yönetim kurulu başkanlığına görevini yürütür. 2000 ile 2002 tarihleri arasında ve 2002 ile 2004 tarihleri arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği başkanlık ve futbol şube sorumlusu alanında görevlendirilmiştir. 2004 senesinde Başkent Serdar Bilgilinin görevi bırakması sebebiyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanlığına seçilmiştir.

Demirören evlidir ve üç çocuk babasıdır ve İngilizceyi bilir.

Yıldırım Demirören

 Demirören Holding

Demirören Holding 1956 senesinde Erdoğan Demirören tarafından kurulmuş bir İstanbul merkezli bir kuruluştur.

Demirören Holding Şirketleri

Türk Petrol Kaan akaryakıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Marka enerji yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Milangaz LPG dağıtım ticaret ve sanayi anonim şirketi, Milangaz Anonim Şirketi, Likidgaz Anonim Şirketi, Mutfak Gaz Anonim Şirketi, Güneş Gaz Anonim Şirketi, Demirören Aksu enerji Toptan Ticaret Anonim Şirketi, Demirören Akspor gaz Toptan Ticaret Anonim Şirketi, Demirören jeotermal enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Demirören tüp imalat Anonim Şirketi, Demirören ağır metal Anonim Şirketi, Marmara gıda Demirören ham yağ sanayi anonim şirketi, Demirören gayrimenkul proje ve yönetim ticaret sanayi anonim şirketi, Demirören Gayrimenkul Yatırım geliştirme ve işletme Anonim Şirketi, Demirören İstiklal A.V.M, Taksim gayrimenkul geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Gayrimenkul Yatırım geliştirme ve işletme Anonim Şirketi, İşletme Ticaret Anonim Şirketi, Ata eğitim Anonim Şirketi, Emir ören İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lidya Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemer Yapı su Turizm sanayi anonim şirketi.

Yorum gönder