×

Dc Comics’in En Kötüleri

Dc Comics’in En Kötüleri

Dc Comics’in En Kötüleri

Anti Monitör

Anti monitor gelenekse anlamda bir kötü olmayıp gerçekliğin ta kendisi olup kendi yoluna çıkan her şeyi yok etmek için çalışan doğaüstü bir yıkım gücüdür. Sık görünmese de basit küresel tehditten çok daha kabusların geleceğinin habercisidir.

Captain Cold

Sıradan bir fırsatçı olduğundan onursal bir takım kuralları olan hain ve kötüler arasında ona saygınlık kazandırıyor. Sokak dünyasında en üstte olmasını sağlıyor.

Dc Comics’in En Kötüleri

Deathsroke

Deathsroke’nin kahraman ve kötü adam arasındaki ara çizgide kalarak eski DCU’da bir süre baş düşmanı olan Teen Titans’la da takı olarak mücadele etti. Bazen iyilerin arasında bulunsa da katil içgüdüsü onu kahramanlıktan uzaklaştırıyor. Son yıllarda liderlik yapmaktadır.Kendi unvanını öne çıkartarak kendi adına çalışan suçlu olmak yerine kahraman karşıtı olma yolunda hızla ilerliyor.

Zoom

Eobard Thawne saf kalpli intikamcısı Barry allen ile tam zıttır. Acımasız ve kararlı oluşu ve hedefi Flash’ı tamamen silmektir. DC evrenin hayal ettiği gibi yeniden yapılanmanın zaman çizelgesinde görmek istemektedir. Barry Allen’in annesini öldürmesiyle de bilinir. Babasının suçlanmasını sağlamıştır.

Brainiac

Süpermen’in kas gücüne karşılık essiz zekaya sahip oluşu ve evrende merhametsizliği ön plandadır. Tamamen insanlıktan uzaklaşmıştır. Oldukça da acımasızdır.

Ra’s Al Ghul

Batmanın tamamen zıttı rolünde daha iyi uyan kötüler olsa da kara şövalyenin gerçek eşitidir. Ölümsüz kurnaz League of Assansins’in lideridir birçok kere manipüle eder. Daha çok Batman ile uğraşır. Gorham’ı yok etmeye çalışır ve tüm dünya için tehlike olduğunu herkese kanıtlar. Bazen de çıkarları doğrultusunda kahramanların yanında da yer alıp savaşır.

Sinestro

En karanlık gün ve en parlak gecede ışığa olan korkularınıza varın diyen en yüksek derece manyak oluşudur. Yüz karası olarak atılmadan önce bile ana vatanını köleleştirmek için gücünü kötüye kullanmıştır. Sarı güç yüzüğü ile herkese korku salan evrene terör salan kendi kolordusuna dönüş sağlamıştır.

Darkseid

Anti hayat karşısında takıntılı olmuş deli tanrı ve Apokolipsin efendisi ölçüsüz güce sahip gücü altındakileri de aşağılamış ve kötülerden olmuştur.  Yaratıldığı günden beri düşmanlarına devamlı meydan okumuştur. Süpermen ile defalarca karşıya gelmiştir.

Joker

Dc  kötüleri arasında en çok bilinen karakterdir. Delilik kaos kargaşa en iyi bildiğidir. Bu onun bozuk kişiliğinin özelliklerinden sadece bazılarıdır. Anarşinin cani özellikleri olan bir ajanı olmuştur. Batman’in en büyük düşmanlarından biridir. Küresel kötülüklere katılsa da ölümcül olma isteğidir. Suçun palyaço prensidir.

Lex Luthor

Süpermen’in en büyük rakibi acımasız bir politikacı yozlaşmış bir iş adamıdır. Akıllı kötülerdendir. En büyük gücünü aynı zamanda zayıflığı bencil oluşudur. Varlıklarını kendi çıkarları için kullanır. İyi şeyler ancak ona hizmet edecekse yapar.

Yorum gönder