×

Onımar Synn

Onımar Synn

Onımar Synn

Onımar Synn Hakkında

Onımar Synn uzun yüzyıllar önce mağlubiyete uğratılmış olan çok eski bir Thanagarian şeytanıdır. Modern zamanda tekrar geri dönmüştür. Thanagar’ ı tekrar hakimiyeti altına almıştır ve demir yumruk ile yönetmiştir. Onımar Synn bu gezegende büyük bir hükümdarlık sürmüş ve gezegende istediği her şeyi yapmıştır. Adeta karşı koyulamaz bir güç sergileyen ve son derece tehlikeli özelliklere sahip bir karakter olarak hafızlara kazınmayı başarmıştır.

Onımar Synn tahtına tekrar oturduktan sonra Hawkman ile karşı karşıya geldi ve savaştı. Bu savaş esnasında öldürüldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. Onımar Synn bir şekilde bu savaştan kurtulmayı başardı.

Onımar Synn, Geoff Johns ve David S. Goyer’ in kaleminden çıkmış bir karakterdir. Oluşturulmuş olan bu karakter Thangar adlı gezegen için son derece büyük bir tehdit oluşturur. Onımar Synn Thangar’ ı ele geçirmek ve ona hükmetmek ister. Onımar Synn bu amaç doğrultusunda çaba gösteren 7 adet şeytandan sadece bir tanesidir. Thangar’ ı ele geçirmek isteyen bu yedi adet şeytanın en güçlü ve kuvvetli olanı da yine Onımar Synn’ dir.

Onımar Synn’ nin bir amacı daha vardır oda Nth Metal adlı maddeyi ele geçirmektir. Bu maddeyi elde etme isteğinin nedeni bu maddenin kendisine olağanüstü bir güç sağlayabilme yetisine sahip olmasıdır. Bahsi geçen bu maddenin onimar manyetik güçlerine sahip olma olasılığı çok yüksek bir ihtimaldir. Bu maddenin onimar manyetik güçlerine sahip olması onu çok önemli bir hale getirir çünkü onimar manyetik güçleri sayesinde yerçekimi kuvveti kontrol altına alınabilir. Onımar Synn’ nin yegâne amacı bu güçlere sahip olmak ve Thangar’ ı tamamen kendi himayesi altına alabilmeyi başarmak olmuştur. Thangar gezegeni aynı zamanda Onımar Synn’ nin doğmuş olduğu yerdir. Daha sonra bu gezegende çıkan ve Thangar savaşı ismini alan savaşta ölür ve yok olur.

Onımar Synn

Onımar Synn’nin Bazı Güçleri ve Bazı Yetenekleri

Onımar Synn’nin Bazı Güçleri

  • Metal emme gücüne sahiptir.
  • Dört temel kuvvet manipülasyonu olarak isimlendirilen bir güç oluşumuna sahiptir.
  • Yerçekimi manipülasyonu özelliğine sahiptir.
  • Elektromanyetizm özelliğine sahiptir.
  • Süperman dayanıklılığı gücüne sahiptir.
  • İnsanüstü birtakım güçlere sahiptir.
  • Yaralanmazlık özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde yaralanmalara karşı dayanıklı ve güçlü kalabilmektedir.
  • Soul manipülasyon gücü vardır.
  • Büyücülük özelliğine sahiptir.
  • Ruh emme gücüne sahiptir.

Onımar Synn’ nin Bazı yetenekleri

  • Liderlik vasfına sahiptir. Yönetme ve yönlendirme konularında aktif olmayı çok sever.

Onımar Synn, kendi gezegeni için çok büyük bir tehlike ve tehdit oluşturur. Elde etmek istediği birtakım güçler için Thangar gezegenini yakıp yıkar. Ancak en son sonunda durdurulur ve Thangar gezegeni bu tehditten kurtularak özgürlüğüne kavuşur.

Yorum gönder