×

Phantom Stranger

Phantom Stranger

Phantom Stranger

Phantom Stranger film karakterini olabildiğince saklamaya çalışıyor. Kesinlikle film içinde bir gizem kovalanıyor. Savaşlar yüzünden yıkılmış birisinin hayatını konu ediniyor.  DC Comics tarafından hazırlandı. Karakter ilk olarak Eylül ve Ağustos aylarında çizgi roman olarak karşımıza çıktı. Daha sonra 2019 yılında Swamp televizyon dizisinde karşımıza çıktı.

Phantom Stranger 1950 yılında yayınlanan çizgi roman antolojisi olarak yayınlandı.  Daha sonra 1969 yılında farklı bir serisi yayınlanmaya başladı. Filmin bu sayısında Robert Kanigher, Tony DeZuniga, Len Wein, Neal Adams ve Jim Aparo tarafından devamı geldi. Filmde kasabaya gelen yabancıları karakter kadrosuna ekledi.  Phantom Stranger Karanlık Çember’in gelişmesinde büyük yarar sağladı.  Daha sonra terk etti, hayatının devamında Karanlık Çember’de devam edemeyeceğine karar verdi.  DC, karakterin doğduğu yeri, ismini ve ailesi hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı. Ayrıca çizgi roman karakterinin kişisel verileri hakkında hiçbir  bilgi bulunmuyor.

Phantom Stranger

Phantom Stranger Hakkında

Eleştiricilere göre Phantom Stranger, karakterin aldatmacılarına ve doğa üstü güçlerine gerek duymayacağını söylüyor.  Kötü adamlarla mücadele etmekte oldukça iyidir ve her zaman kötü olaylar karşısında dik başlıdır.  Phantom Stranger ikinci seride asıl kendini belirlemeye başlamıştır.

Phantom Stranger’in Ekibi

  1. Yayımcı Firma: DC Comics / Vertigo
  2. Vizyona çıkış tarihi : 1 Eylül 1952
  3. Senarist: John Broome, Sy Barry ve Carmine Infantino
  4. Yayın tarihi: 1952, 1953, 1969, 1976 ‘dır.

Yorum gönder