×

Pound Fitness: Yağ Yakmak İçin Egzersiz Kombinasyonu

POUND fitness

Pound Fitness: Yağ Yakmak İçin Egzersiz Kombinasyonu

POUND fitness yapmak isteyen kişiler aerobik egzersizlerini güzel müzikler eşliğinde yapabilirler. Eğer dikkat ederseniz aerobik egzersizler için çok iyi bir alternatif olacağını göreceksiniz. POUND fitness sporu çoğu kişi tarafından bilinmemektedir. Fakat sporcu ve rock müziğini seven kişiler için çok iyi bir spor tarzıdır. Bu oluşan yeni ve etkili trend sporu yanmak eğlenceli ve oldukça kolaydır. Bu spor dalı yağ yakmanızı ve kaslarınızı geliştirmenizde size oldukça yardım edecektir.

Enerjik antrenmanlar be müziği geçekten çok seviyorsanız POUND fitness gerçekten ihtiyacınız olan bir spor dalıdır. Bu spor dalı Kaliforniya’da ortaya çıktı ve bazı kişiler tarafından oldukça beğenildi. Beğenilmesinin asıl nedeni ise farklı egzersizleri kullanarak ve uygulayarak çok iyi ve hızlı sonuçlar elde edilmiştir.

POUND fitness

Pound Fitness İle Yağ Yakarak Kaslarınızı Güçlendirin

POUND fitness, formunu korumak isteyenler ve aynı zamanda eğlenmek isteyen kişiler için oldukça faydalı bir spor dalıdır. Bu yenilikçi antrenman stili formda kalmak için mükemmel bir seçenektir bunun nedeni ise çok fazladır. İşte o nedenler.

-Tüm vücut egzersizi kardio, pilates, yoga ve şekillendirme egzersizlerini içerir.

-Daha sonra kalori yakmaya devam edersiniz HIIT’e benzer şekilde, POUND fitness vücudunuzun kalori yakmasına yardımcı olur.

-Konsantrasyonunuzu geliştirir çünkü antrenmanı yaparken sürekli olarak kendinize bir odak noktası belirleyerek çalışacaksınız bu nedenle birtakım şeylere konsantre olmanız yani yoğunlaşmanız gelişiminiz için faydalı olacaktır.

-Güçlü karın kasları hareketleri yaparken uyguladığınız gücün çoğu karın kaslarınızı oluşturacaktır.

-Yalnız olmayacaksınız Profesyonel çalıştırıcılar tarafından tasarlanan bir antrenman olduğu için sizleri motive eden arkadaşlar edinmenizi kolaylaştıran bir grup etkinliğidir.

-Tamamen güvenlidir ve bu sporu yaparken sakatlanma riski oldukça düşüktür.

-Kaslarınızı şekillendirilmede yararlıdır. Kaslarınızı kolay ve pratik bir şekilde şekillendirmeye yarar.

-Bazı hastalıkların ortaya çıkış riskini azaltır çünkü bu antrenman ile uğraşırken size yapılan ölçüm ve bazı testler sonucunda var olan rahatsızlıklar ya da oluşmak üzere olan rahatsızlıları önceden ortaya çıkaracaktır.

Herkes Pound Fitness Yapabilir

Bu sporun yaş sınırı yoktur. Çünkü bu spor için çocuklara yönelik olarak hazırlanmış olan bazı spor odaları bulunmaktadır. Küçük çocuklar bile POUND fitnessın tadını çıkarabilir. Ayrıca sadece çocuklar ve gençler için değil orta yaşlı kişiler içinde uygun bir spor dalıdır. Bu spor dalı insana yaratıcılık kadar bolca güvende verir.

POUND fitness yapan kişi yaklaşık 400 ile 900 kalori yakmaktadır. Dengenizi değiştirir ve belinizi tanımlar. Bu sporu yaparken ihtiyaç duyulan şeyler ise rahat kıyafetler, iyi bir çift ayakkabı ve Ripstix’tir.  Bu spor dalı ile uğraşırken dans ediyor halde olacağınızdan baget çubuklara ihtiyaç duyulur. Sonrasında bu bagetler davul sesi ile müziğin ritmini takip etmek için kullanmak mantıklı olacaktır.

Yorum gönder