×

Bir Erkeğin Aşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Erkeğin Aşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Erkeğin Aşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Erkeğin Aşık Olduğunu Anlamanın Yolları? Hayatının hangi döneminde olursa olsun, kadınlar ilişki içerisinde olduğu erkeğin âşık olup, olmadığını anlamak ister. Sözler yeterli olduğu için bunu görmeyi arzular.

Eğer bir erkek âşık olmuşsa gerek istemli, gerekse istemsiz bazı hareketler yapar. Bunları anlarsanız ne kadar sevdiğini de çözebilirsiniz. Bunlardan bazıları şöyle verilebilir;

  1. Zevklerinize ve hobilerinize önem verir
  2. Ailesi ile tanıştırmayı teklif eder
  3. Fiziksel anlamda gelişmeye çalışır
  4. Giyimine dikkat eder
  5. Kişisel bakımına dikkat eder
  6. Daha çok ilgi gösterir
  7. Dokunmak ister

Partnerinizin size âşık olup olmadığını anlamak için çok sayıda madde vardır. Ancak bunları sevgiliniz için kontrol ederseniz, bir sonuca varabilirsiniz.

Bir Erkeğin Aşık Olduğunu Anlamanın Yolları

1.      Zevklerinize Ve Hobilerinize Önem Verir

Birinin sana âşık olduğunu nasıl anlarsın test gibi sonuçlar tahmine dayalı olduğu için hatalı sonuçlar verebilir. Burada daha kesin ve doğru neticeler arıyorsanız, kendinizin değerlendirmesi şarttır. Bunun için ilk şart da zevkleriniz ve hobilerinize önem vermesidir.

Zira sizinle daha çok vakit geçirmek için bunları incelemeye, beraber yapmaya başlamayı teklif eder. Ayrıca üzerine sizinle saatlerce konuşmayı ister. Örneğin kitapları seviyorsanız ve sevgiliniz buna yönelik zevklerinizi soruyor, aynı şeyleri okumaya gayret ediyorsa bu bir aşk göstergesidir. Zira böylece size daha yakın olabilir, düşüncelerinizi anlayabilir.

2.      Ailesi İle Tanıştırmayı Teklif Eder

Bilindiği üzere kızlar sevdiği erkeği anne babasıyla tanıştırmak ister. Her ne kadar erkeklerin buna önem vermediği düşünse de, aslında onlar da annelerine sevdiği kızdan bahseder. Erkek âşık olduğunu nasıl belli eder için sevdiğiniz sizi annesi ile tanıştırmayı istediğini söylemişse veya ona sizden bahsettiğini dillendiriyorsa bir aşk göstergesidir.

Zira sizinle ciddi düşündüğünü böylece ifade eder. Her ne kadar erkeklerin annelerine çok şey anlatmadığı bir gerçek de olsa, eğer bir kadınla ciddi niyet taşıyorsa, âşıksa annesine mutlaka bahseder. Eğer mümkünse tanıştırma da bunun bir evresidir.

3.      Fiziksel Anlamda Gelişmeye Çalışır

Bir erkeğin âşık olduğunu anlamanın yolları arasında bir diğer madde de fizikse anlamda gelişmedir. Eğer bir erkek spor yapmayı sevmiyorsa veya ilgilenmiyorsa, boş zamanlarını farklı aktiviteler için harcar.

Ancak bir sevgilisi olduğunda durum böyle değildir. Zira bir erkek olarak gözünde güçlü olmak, onu etkilemek, âşık etmek için sportif faaliyetlere başlayabilir. Eğer partneriniz de bu şekilde davranıyorsa sizin gözünüzde daha değerli olmak, sevgisini göstermek ve sevilmek istediği içindir. Zira çoğu durumda erkekler sevgisini açık bir şekilde gösteremez. Bunun yerine bazı hareketler ile gösterme yoluna gider.

4.      Giyimine Dikkat Eder

Kadınların giyimine dikkat ettiği ve doğru kombin için saatler geçirebildiği bilinir. Ancak erkekler için durum genellikle böyle değildir. Çoğu zaman mevsimsel şartlara göre gömlek, tişört, pantolon ve benzeri gibi giyim eşyalarından fazla düşünmeden tercih yapılır.

Bir erkeğin âşık olduğunu anlamanın yolları arasında bir diğer madde de burada ortaya çıkar. Eğer sevgilinizin giyiminin, hatta parfümünü farklılaştığını anlarsanız bunun nedeni size daha yakışıklı görülmektir. Zira her erkek partnerinin gözün iyi bir konumda olmayı, etkilemeyi talep eder.

5.      Kişisel Bakımına Dikkat Eder

Erkek âşık olduğunu nasıl belli eder için bir diğer madde de kişisel bakımdır. Kadınlar ve erkekler karşılaştırıldığında, erkeklerin bakımlarına gerekli özeni göstermediği söylenebilir. Ancak bu durum âşık olduğu hususlarda geçerli değildir.

Çoğu erkek bu durumda öncelikle partnerinin sakal zevkini öğrenmek ister. Zira erkeklerin en önem verdiği noktalardan biri sakaldır. Bunu öğrendikten sonra ona göre yeni bir şekil verir. Ayrıca saç kesimini de seveceğiniz bir şekilde düzeltmeye gayret gösterir. Ayna karşısında kendisini inceleyerek sivilce gibi kendini kötü gösterebilecek detayları inceler.

Dolayısıyla sevgiliniz sakalını sizin zevkinize göre şekillendirmiş, hatta kesmişse bir aşk göstergesidir. Zira erkeklerin çoğu sakallarını hiçbir zaman kesmek istemez. Aksine yalnızca düzeltme yoluna gider.

6.      Daha Çok İlgi Gösterir

Bir erkeğin âşık olduğunu anlamanın yolları arasında bir diğer madde de ilgidir. Her kadın ilgi görmek ister. Ancak görmek istediği oran farklılık arz eder.

Eğer bir erkek size âşıksa istemsiz bir şekilde daha fazla ilgi göstermeye başlar. O gün neler yaptığınız, neler hissettiğiniz, bir sorun olup olmadığı gibi konuları sıkça öğrenmek ister. Şayet bir derdiniz varsa ortak olarak çözmeyi arzular.

Bununla bağlantılı olarak fedakârlıklar da sergiler. Örneğin oyunu çok seven sevgiliniz bunu bırakıp size yöneliyorsa âşık olduğunu anlayabilirsiniz. Aynı şekilde bilmediği yetenekleri öğrenmeye çalışıyor, kendini geliştiriyorsa da sevgi göstergesidir.

7.      Dokunmak İster

Seven erkek nasıl davranır test yolundan ziyade, karşıdaki kişinin incelenmesi ile elde edilmelidir. Zira test olasılık temeline dayandığı için hatalı sonuçlar verebilir. Ancak gözlemler daha garantilidir. Bu noktada karşınızdaki kişinin size dokunmak istemesi de bir aşk göstergesidir.

Zira böylece partnerini daha iyi hissedebilir. Ancak burada çekingenlik olabileceği de bilinmelidir. Zira sizi incitmemek veya tepki almamak için temkinli hareket eder. Eğer yavaş yavaş dokunmak istediğini anlarsanız, size âşık olduğu içindir.

Uzaktan seven erkek nasıl davranır için de bu geçerlidir. Eğer ayrı yerlerde yaşamanız veya farklı bir nedenle sık sık bir araya gelemiyorsanız, partneriniz sizi daha çok özler. Böylece size dokunarak hissedebilmeyi arzular.

Yorum gönder