×

Bir İlişkiyi Bitirmek Mi İstiyorsunuz?

Bir ilişkiyi bitirmek mi istiyorsunuz

Bir İlişkiyi Bitirmek Mi İstiyorsunuz?

Bir ilişkiyi bitirmek mi istiyorsunuz o zaman doğru yerdesiniz demektir. Çünkü günümüzde birçok insan sevmediği ilişkilerle sırf getiremedikleri için devam etmektedir. Ancak bu tamamen yanlış bir uygulamadır. Özellikle de insanların birbirine karşı olan saygısı ve sevgisi bittikten sonra ilişkilerine devam etmesi çok yanlıştır. Yanlış ilişkiyi bitirmek sizi üBir ilişkiyi bitirmek mi istiyorsunuzzecek bir uygulama değildir. Bazı insanlar, ilişkilerini bitirirken ileride pişman olmaktan ötürü ve büyük bir korku içerisinde kapılırlar. Ancak yanlış giden bir ilişkiyi bitirmek sizin için daha doğru bir tercih olacaktır. Bu sayede önünüze bakacak ve yeni insanlarla tanışarak hayatınıza daha mutlu bir şekilde devam edebileceksiniz. Yürümeyen ilişki profilleri insanların hem mental hem de fiziksel açıdan daha fazla yorulmasına neden olmuştur. Sizin ilişkiniz de artık yürümüyorsa ve kavgalarınız güzel geçirdiğiniz vakitlerden daha fazla oluyorsa, bu ilişkinin devam etmesinde bir mantık aramanız çok yanlıştır. Çünkü ilişkiniz çatırdamalar ile karşılaştığında bu sorunları çözemediğiniz fark ettiğiniz zaman artık birbirinizden uzaklaşmamanızın ve kopmanızın vakti gelmiş demektir. Eğer bitmiş bir ilişkiyi uzatmaya devam ediyorsanız bu durum işinizin daha da zorlaşmasına neden olacaktır.

İlişkiyi bitirmek isteyip bitirememek birçok insanın karşılaştığı sorunlardan bir tanesi olmuştur. Özellikle de uzun bir ilişki sürecinden geçen insanlar yaşadıkları ilişkiyi bitirmek için özel çaba sarf etmişlerdir. Ancak ilişkinizi bitirmek için özel bir çaba sarf etmenize kesinlikle gerek yoktur. Çünkü artık karşınızdaki kişi sevmediğiniz ve saygı duymadığınız takdirde ilişkinizin zaten bitmesi gerekmektedir. Yanlış giden bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız ve karşı tarafla eskisi kadar paylaşım yapamıyorsanız, ilişkinizi devam ettirmeniz hem karşınızdaki kişiye hem de size zarar verecektir. Bu nedenle yanlış giden ve artık yürümeyen bir ilişkiyi bitirmeniz sizin için en doğru tercihlerden bir tanesi olacaktır. Bu konuda kendinizi yargılamanıza ve suçlamanın kesinlikle gerek yoktur. Bu ilişkiyi şimdi bitirmezseniz ileride daha fazla pişman olmanız ve önünüze çıkan fırsatlardan yararlanamamanız sizin daha fazla üzülmenize neden olabilir. Bu tarz durumlar yaşamamak için ise; yıpranan ve tükenen ilişkinizi bitirmeniz de fayda vardır.

Bir ilişkiyi bitirmek mi istiyorsunuz

Uzun Süre Devam Eden İlişki Nasıl Bitirilir?

Uzun süre devam eden ilişki nasıl bitirilir? Sorusu da uzun bir beraberliğe adım atan kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. İlişki bitirme konuşması yapmak istiyorsanız ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, öncelikle; yaşadığınız problemleri oturup düşünmeniz gerekmektedir. Çünkü yaşadığınız sorunlar, sizin ilişkinizi bitirmeniz de ki sebepler olacaktır. Bu sorunları mantıklı bir şekilde karşı tarafa açıklamadan neden ilişkinizi bitirdiğini de aktarmayabilirsiniz.

Bu durum ise; karşılıklı suçlamalara neden olabilir. Ancak var olan ilişkinizi saygı çerçevesi içerisinde birbirinizi kırmadan bitirmeniz, daha doğru olacaktır. Uzun ilişki bitirme yolları arayışındaysanız öncelikli olarak konuşma provaları yapmalısınız. Çünkü karşı tarafın kalbini kırmanız ya da kötü bir söz söylemeniz beklediğinizden daha kötü bir ayrılık yaşamanıza sebep olabilir. Uzun süre beraber geçirdiğiniz bir insanın kalbini kırmanız ise; ileride pişmanlık yaşamanıza neden olacaktır. Bu tarz sorunlar mahal vermemek için ise; konuşacağınız şeyleri toparlamanızda ve kelimeleri iyi seçmenizde fayda vardır.

İlişkiler Biterken Ne Söylenir?

İlişkiler biterken ne söylenir? Sorusu da ayrılık konuşması yapmaya hazırlanan birçok kişi tarafından sıklıkla araştırmaya devam etmektedir. Flört bitirme bahaneleri gibi başlıklar son zamanlarda Google üzerinden en sık araştırılan konular olmuştur. Flört bitirmek ilişki bitirmeye göre daha kolaydır. Ancak uzun süredir devam eden ilişkileri bitirmek daha zor olmuştur.

Hatta bazı insanlar severek ilişkiyi bitirmek konusunda detaylı araştırmalar yapmaya devam etmektedir. Severek ilişkiyi bitirmek çok zor bir mecburiyet olmuştur. Ancak ilişkiniz yürümüyorsa ve artık birbirinizi anlamadığınızı düşünüyorsanız, ilişkinizi bitirmeniz sizin için de en doğru tercih olacaktır. Birbirinizi sevmenize rağmen kavgalarınız çoğalıyorsa ya da artık anlaşamıyorsanız, bu durum hem karşı tarafa hem dese zarar verecektir. Hem karşınızdaki kişinin hem de kendinizin zarar görmesini istemiyorsanız ise; daha fazla yıpranmadan ilişkinizi bitirmeniz en doğru tercih olacaktır. Ancak ilişkinize bitirirken saygısızlaşmamanızda ve birbirimizin kalbini kırmamanızda fayda vardır. Özellikle de uzun bir ilişki yaşadıysanız sonradan arkadaş kalabilmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

İlişki Bitirilirken Ne Söylenir?

İlişki Bitirilirken ne söylenir? Başlıkları da sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Ancak ilişkinizi sonlandırırken neler söyleyeceğiniz, tamamen sizin ilişkinizin durumuna kalmıştır. İlişkinizde yaşadığınız problemleri ve karşı tarafta şikayetçi olduğunuz konuları dile getirmeniz ilişkinizin daha kolay bir şekilde sonlanmasına da yardımcı olacaktır. Ancak bu konuları açarken, saygısızlaşmamanızda fayda vardır. Aksi takdirde ilişki bitirme konuşması yaparken, karşı tarafın kalbini kırdığınız gibi siz de kırılabilirsiniz ve bu durum üzülmenize neden olabilir.

Sonu olmayan ilişkiyi bitirmek başlığı da birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Eğer siz sonuca varabileceğiniz bir ilişki yaşamak istiyorsanız ve şu an mevcut bir şekilde ilerleyen ilişkinizin bir sonu olmadığını ve sürekli böyle devam edeceğini düşünüyorsanız, ilişkinizi bitirmeniz sizin için en doğru tercih olacaktır. İlişki bitirme sebepleri yalnızca kavgalar ve tartışmalar değildir. İnsanların birbirlerinden beklentileri örtüşmüyorsa ve artık birbirlerini anlamıyorlarsa bu durum da ilişkilerin bitmesine bir sebep olacaktır. Bu nedenle karşı tarafla aynı duyguları ve düşünceleri paylaşmıyorsanız, ilişkinizi bitirmeniz sizin için en doğrusudur.

Yorum gönder