×

Bir Kadının Âşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Kadının Âşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Kadının Âşık Olduğunu Anlamanın Yolları

Bir Kadının Âşık Olduğunu Anlamanın Yolları neler? Kadın ve erkeklerin ilişkileri içerisinde her cinsiyetin merak ettiği çok sayıda soru vardır. Bunlardan bir tanesi de gerçekten âşık olup, olmadığıdır.

Her ne kadar erkekler belli edemese de, hepsi ilişkide bulunduğu kadının kendisini sevmesini, aşkla bağlanmasını talep eder. Ancak bunun gerçek olup olmadığını bilmek zordur. Dolayısıyla birçok erkeğin kadınlar ile ilgili merak ettiği ilk sorular arasındadır.

Peki, partnerinizin size âşık olup, olmadığını nasıl anlayabilirsiniz? Burada bazı maddeler şöyledir;

  1. Size bakarken gözlerini sabitlemesi
  2. Yanınızda rahat olması
  3. Sorunuza hemen yanıtlamaması
  4. Ailesiyle tanıştırmak istemesi
  5. Mantıklı düşünememesi
  6. Gülümsemenizi gülümseme ile karşılar
  7. Kötü espriler yapar
  8. Mesaj atar
  9. Görüşmek ister

Eğer eşiniz veya sevgilinizin size âşık olup, olmadığını merak ediyorsanız hareketlerini ve davranışlarını incelemeniz gerekir. Böylece bir sonuca varabilirsiniz.

Bir Kadının Âşık Olduğunu Anlamanın Yolları

1.      Size Bakarken Gözlerini Sabitlemesi

Seven kadın davranışları arasında ilk madde size bakarken gözlerini sabitlemesidir. İnsanlar bir kişiyle konuşurken gözlerini ya çok az, ya da hiç karşısındaki insana bakışlarını sabitlemez. Aksine çevredeki farklı şeylere odaklanır.

Ancak âşık olan kadınlarda ve erkeklerde bu geçerli değildir. Sevdiğine daha fazla bakabilmek için çevredeki detaylar yerine gözlerine bakmak ister. Bu gerek konuşurken, gerekse normal bir anda geçerlidir. Bu çoğu zaman kısa değil, oldukça uzun bir zamandır.

2.      Yanınızda Rahat Olması

Seven kadın nasıl belli eder konusunda bu madde değişken bir yapıya sahiptir. Bazı kadınlar sevdiğiyle bir araya geldiğine normalde olduğundan daha rahat davranır. Ancak bazıları ise rahat olamaz. Dolayısıyla bu durumu sevgilinize göre değerlendirmeniz gerekir.

Eğer sevgiliniz normalde göstermediği, arkadaşlarından bile gösterdiği davranışlarını, yönlerini sizinle sergiliyorsa bu rahat olduğunu, sizin yanınızda güvende hissettiğini gösterir. Dolayısıyla size aşk ile bağlıdır.

Ancak böyle bir durum yoksa âşık olduğu kişinin yanında kendini rahat hissedemeyebilir. Zira bakışlarınızı üzerinde hissetmesi, çok yakın olmanız düşüncelerini ve aklını toparlamasında sorun yaşamasına neden olabilir.

Bu sebeple söz konusu maddeye sevgilinizin karakterine göre karar vermeniz gerekir.

3.      Sorunuza Hemen Yanıtlamaması

Platonik âşık kadın davranışları için de geçerli olan bir diğer madde sorunuza hemen yanıt vermemesidir. Bu durum çoğu erkek için dinlenmediği hissiyatı oluşturabilir; ancak tam tersidir. Zira siz konuşurken aklında sizinle ilgili hayal kuruyorsa sorunuzu duymayabilir.

Sorunuzu dinlese bile aynı şeyi düşünmüşseniz bunun hakkında hayaller kurabilir. Bu da cevap almanız için beklemeniz gerektiğini doğurur. Eğer sık sık yaşıyorsanız anlamı partnerinizin size âşık olduğudur.

4.      Ailesiyle Tanıştırmak İstemesi

Birçok kadın sevdiği kişiyi ailesi ile tanıştırmak ister. Zira ciddi düşündüğü kişiyi anne-babayla tanıştırmak her iki birey için de önemlidir. Bir kadının seni sevdiğini nasıl anlarsın için bir diğer madde de budur.

Her ne kadar erkekler için özellikle baba ile tanışmak endişe verici ve korkutucu bir durum da olsa, sevgiliniz bundan size bahsetmişse mutlu olmanız gerekir. Zira sizinle bir gelecek düşündüğü ve bunda ciddi olduğu anlamına gelir.

5.      Mantıklı Düşünememesi

İlişkide mantıklı düşünememe sadece kadınlar için değil, erkekler için de geçerlidir. Bir kadının âşık olduğunu anlamanın yolları arıyorsanız, partnerinizin sizinle ilgili bazı davranışları mantıksız geliyorsa anlamı size bağlı olduğudur.

Örneğin gece vakti bir kişinin aranmaması gerektiği bilinir. Ancak seven bir kadın gördüğü bir rüya sebebiyle bile saat kaç olursa olsun sizi arayabilir. Aynı zamanda hiç beklemediğiniz bir anda kapınızda görülebilir.

Her ne kadar gece uyandırılmak hoş olmasa da sevinmeniz gerekir. Zira anlamı uyandıktan sonra hemen aklına geldiğiniz ve sizi aradığını gösterir.

6.      Gülümsemenizi Gülümseme İle Karşılar

Gülümsemek oldukça güzel bir harekettir. Eğer seven kadın davranışları nedir araştırıyorsanız bir diğer madde de bununla ilgilidir.

Eğer partneriniz siz gülümsediğinizde aynı şekilde gülümsüyorsa, anlamı size âşık olduğudur. Bu her zaman mantıklı bir şekilde oluşmayabilir. Ortada bir neden yokken bile gülüyorsa sevgi göstergesidir. Zira hayallerinde sizinle ilgili düşünceler kurarak mutlu olabilir ve böylece gülümseyebilir.

7.      Kötü Espriler Yapar

Âşık olmak hem erkeklerde, hem de kadınlarda mantıklı düşünememeye sebep olur. Bu da doğal olarak esprilere yansır.

Her ne kadar bir kadın yahut erkek iyi espriler yapsa da, sevdiği kişinin yanındayken aklı durur. Zira tek düşündüğü partneridir. Bu anlamda iletişim kurarken farkında olmadan berbat şakalar bile yapılabilir. Dolayısıyla farklı insanlarla daha kaliteli espriler yapıyorsa yadırgamamanız gerekir.

8.      Mesaj Atar

Aşk belirtileri âşık olduğunu anlamak erkekler için oldukça önemlidir. Zira sevilmek bir insan ihtiyacıdır. Bu duygu oldukça derin olduğu için erkekler arasında da değerlidir. Eğer partnerinizin size âşık olup, olmadığını öğrenmek istiyorsanız mesajlar bir diğer yoldur.

Eğer her uygun olduğunda size yazıyorsa ve gece saatlerini bile dinlemiyorsa, sizi sevdiğini gösterir. Zira her zaman aklında olduğunuz için yazma gereği duyabilir.

9.      Görüşmek İster

Bir kadının âşık olduğunu anlamanın yolları arasında belki de ilk madde görüşmek istemesidir. Zira sevmeyen bir insan, hoşlanmadığı bir kişinin yanında olmak istemez. Dolayısıyla partneriniz ne kadar çok görüşmek istiyorsa, o kadar çok sevdiği anlamına gelir. Böylece sizi daha çok görebilir.

Yorum gönder